Mi imamo isto dieto, le da še brez jajc.
Kar se tiče kuhanja, se mi zdi, da kuham isto kot prej, uporabim pač njegovo moko, zamenjam mleko za sojino. margarina: Petra za dobro jutro, smetana Hulala. Pozorna moraš biti pri salamah, ker pogosto vsebujejo mleko v prahu. Sojini pudingi so tudi dobri, jogurti pa - odvisno od okusa, meni niso. Kruh pečem doma, iz moke Finax (Polak & Polak : 041 446 986) - to je uvoznik, imajo 1x ceneje kot v merkatorju, reci za moko brez mleka - imajo belo in polnozrnato. Jaz ga pečem v pečici, je dober, samo miksati je treba zelooo dolgo. Zadnjič sem ga pekla pri prijateljici v kruhomatu, pa je mega! Všeč pa mi je ta moka zato, ker vse sestavine daš v skledo (kvas vzhajaš posebej) potem zmiksaš. daš v pekač, v pečico na 50˙vzhajat, potem pa samo pečko na 200 in je. Nič packanja in prekladanja.
Lahko mi pišeš tudi na mail:
[email protected] Brez glutena smo že 7 let, brez mleka in jajc in........... pa šele pol leta, tako da se še malo lovim (predvsem pri slaščicah)