Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

letalske karte za Tenerife

Default avatar
Mi zna gdo najti ugodne latalske karte za Tenerife med 15.4. do 27.4 2016 za od 5 - 7 dni za dve osebi - kar jaz gledam je vse čez 700 evrov ali ne znam nič najti? Iz italije mogoče slo. ali zagreb
hvala če se kdo spozna !
Default avatar
Mi smo bili na Tenerifih dvakrat. Enkrat leteli z Ryanairom iz Milan Bergamo, dugič z Easyjetom iz Milan Malpensa. Obakrat je bila karta 120 eur po osebi. Smo jo pa kupili 4-5 mesecev prej.
Na hitro sem pogledala za tvoj termin. Pri Ryanairu cca 400 eur po osebi, pri Easyjetu pa 300 eur po osebi. Malo si pozna za ugoden nakup.
Default avatar
Za takole kratek čas vnaprej je pa po moje skoraj nemogoče najt ugodne letalske vozovnice. Kar verjamem, da je vse po 700 evrov.
Iz Slovenije dvomim, da sploh je kaka letalska povezava. Iz Trevisa leti Ryanair.
Poleg edreams poglej še na odklop.com, skyscanner, momondo ... pa še in še je tega.
Zadeve se lahko lotiš tudi tako, da prečekiraš na spletni strani letališča na Tenerifih, katere letalske družbe letijo tja in od kod, in potem iščeš vozovnice na teh relacijah oz. pri teh letalskih družbah.
Default avatar
pejd s Trsta, do Milana in Bergama te pride ze bencin, cestnine, parking en kuuup denarja.
Default avatar
Po moje ni problem v tem, da je pozno, ampak da ta termin pač stane. Jaz sem gledala že zdavnaj za prvomajske, so bile cene enake. Predrago! Zato vsi hodijo na Tenerife pozimi.
Default avatar
nebougodno je napisal/a:
To je to, pred 5 meseci so bile karte po 100 eur.
Default avatar
matematika je je napisal/a:
mogoče pa tenerifi niso za tvoj žep
Default avatar
zhccdnmkggg je napisal/a:
Default avatar
pomočččč je napisal/a:
Najceneje lahko letiš iz Munchna in sicer za okoli 200eur po osebi. Druga letališča v tem terminu bodo vsa dražja.

Konkretno najcenejši datum je 16-23.april, cena 203eur po osebi.
http://www.edreams.com/travel/#/results ... earch=true

Tukaj imaš pa še nekaj evrov ceneje
https://www.airtickets24.com/flights/se ... ations/new


Kaj dosti ceneje težko da boš našla, če bi se odločila vsaj nekaj tednov v naprej bi bilo lažje.
Default avatar
Z Dunaja poglej, so dobre cene...
Default avatar
pravilna ugotovitev je napisal/a:
So bile malo morgen.
Default avatar
ne, tenerife res rabiš veliko srečo, da dobiš ugodno karto, mi smo leteli iz Minhna februarja, pa smo z all inc hotelom dali nekaj pod 600€ na osebo ... pa sem dolgo iskala da sem res našla tako ugodno.
Default avatar
Tako v zadnjem momentu bo polet kar drag. Na Tenerifih se da zasilno prespat kje v kakšni cenejši varianti od teh, ki jih tržijo Slovenski ponudniki, tako da ti priporočam prilagodljivost pri datumih, če bi bilo treba kak dan podaljšat, saj zna plačilo dodatnih dni hotela polet kaj poceniti. Iskanje vzame ogromno časa, tako da prav iskala ne bom kombinacije, ti pa nanizam nekaj iskalnikov. Priporočam, da najprej ugotavljaš kam iz Tenerifov je možno letet, šele nato v obratni smeri, ampak potem pazi! pri nakupu karte, da ne pozabiš spremenit iskalnega pogoja!!

Wizzair ti leti iz Budimpešte. https://wizzair.com/en-GB/FlightSearch
ryanair https://www.ryanair.com/gb/en/cheap-flight-destinations
http://www.volotea.com/en/
https://www.nizkocenovci.si/sl

Pripročam ti, da stopiš do kakšne agencije, moji mami so našli ceneje kot smo našli sami. Imajo kar dobre iskalnike, boljše kot so na spletu. Upam, da najdeš kje kaj ugodnejšega, ampak zadnji hip je zmeraj tako. Žal! Lep dopust!
Priporočam, da preveriš članstvo, ker se pri prvih kartah že skoraj izplača s popusti, ugodnost pa naprej velja še vse leto.

https://www.ryanair.com/gb/en/cheap-flight-destinations
Default avatar
Živjo, ali kdo ve, kje bi lahko dobila ugodne karte za Tenerife med 24.2.-3.3. (ja, vem da so zimske počitnice, sem pripravljena plačati malo več). Ali je cena iz Milana 450€ normalna, glede na to da ste dali nekateri 120€? Hvala za pomoč...
Default avatar
Iz Trevisa je nekoliko ceneje. Ampak oboje še vedno grozno drago.
Za ceno 120 evrov je pa potrebno dosti prej kupit karte, ali pa prilagodit termin, v januarju recimo dobiš karte za 160 evrov. Če si vezan na počitnice, seveda ne gre.
Default avatar
Če želiš kupiti ugodno letalsko karto jo najlažje najdeš na https://search.jetradar.com potem pa jo kupiš preko posrednika, ki ponudi najugodnejšo varianto.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net