Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
Pozdravljeni, kje pa ste kupili ta žajbelj in na kakšen način ste dimili. Koliko tega rabiš. Jaz sem ga po spletu naročila, pa sem dobila neke precej majhne svitke, po mojem se bolj malo kadi. Res bi bila vesela odgovora🙏.
Ja res so zelo zahtevna nadloga.Jaz sem jih imel pred cca 1 letom.Presesaval,umival in šprical z sredstvi iz ddd(končno rešil po termični obdelavi jogija).Sedaj so se mi neverjetno spet pojavile!!.Za znoret.Tokrat sem uporabil nasvet za beli žajbelj,kupil sem ga v Sariku v Celju,velik sveženj,pošteno zadimil in zaprl za 3h.Po tleh sem se prej natrosil diatomejsko zemljo(ce jih dim zvabi ven se morajo plazit po prahu).Zaenx po 10 dneh nič pikov.Prah puščam še po tleh.Zaajbelj naročiš lahko tudi po netu,glej da bodo večji zvitki,tisti okoli 20eur.Po temeljitem čiščenju cez kak teden,mislim se nekaj tednov robove postle špricat z močno mešanico sivke in čajevca.Koncetrat tudi polijem na kamne ki jih imam na radiatorju.
Veliko sreče pri iztrebljanju!