Mali oglasi

iščem varstvo v novem mestu ali okolici-NUJNO

Default avatar
Nujno potrebujem varstvo našega sončka takoj. Prosim, če imate na voljo kakšno prosto mesto, da me kontaktirate na 040/667-907 ali na e-mail [email protected].
Default avatar
A še potrebujete varstvo?
Mi smo cca pol urce iz Novega mesta,če Vam ni predaleč

LP
Default avatar
Še vedno iščemo varstvo, iz kje ste? Lahko se mi javite po e-mailu ali pa me pokličite.
Default avatar
AMD, saj bi vas poklicala, ampak nimam vaše številke. S partnerjem sva se pogovorila in na žalost to ne bi bilo izvedljivo, predaleč bi blo, prenaporno za naju in otroka. Saj se pol ure res dokaj malo sliši, ampak pol ure, da vam otroka oddam, potem potrebujem zopet pol ure, da se pripeljem v službo in popoldan zopet tako, dvakrat po pol ure bi bilo kar preveč.

Tako se vam še enkrat zahvaljujem za vaš odziv in vašo prijaznost, žal mi je, da niste kje bližje.

Hvala!!!!!!
Default avatar
ŠE VEDNO POTREBUJEMO VARSTVO ZA NAŠEGA MALEGA SONČKA
Default avatar
Pozdravljeni!
Nudim varstvo otrok, sem iz okolice Šentjerneja. Varstvo lahko poteka na vašem domu ali pa pri meni doma. Z varstvom otrok imam veliko izkušenj. Če vas ponudba interesira me kontaktirajte na tel.št.:040-300-661, Dejan
Default avatar
Zdravo. zanima me ali ste že najdli varuško za vašega otroka? vem da pišem mal pozno, ampak vseeno vprašam. sem pa prav iz novega mesta. lp
Default avatar
Jaz iščem privat varstvo za dvoletno hčerko. V novem mestu. Če je kdo zainteresiran naj me prosim pokliče. 040215766
Urška
Default avatar
Mi bi rabili varstvo za enoletnika ali pri vas ali pri nas. Smo pa doma 13 km iz Nm proti Dolenjskim Toplicam. Ce je kdo zainteresinan naj poklice na 051 363 903 ali pa tu pusti svoje podatke. Hvala in lp
Default avatar
Andrea&aleks je napisal/a:

Še iščete varstvo?
Default avatar
trisha1 je napisal/a:
ja ja, se iscemo.
Default avatar
Zdravo

Sva se že pogovarjale po telefonu,pa ne vem,ste mogoe pozabili poklicati nazaj.Imam čas v dopoldanskem času,če vas še zanima.Sem iz Straže.
L.p.
Default avatar
Zdravo.Če še potrebujete varstvo za vašega malčka v novem mestu,me lahko kontaktirate na email [email protected] Varstvo nudim v centru Novega mesta od 6 do 18 ure.Cena za celomesečno varstvo je 300E,plenice in hrano kupujem jaz,prav tako je poskrbljeno za igranje,ustvarjanje in vse ostalo.Z varstvom imam izkušnje.Lp.
Default avatar
NUDIM VARSTVO OTROK, NA MOJEM ALI VAŠEM DOMU, V DOP IN POP ČASU. VSE DODATNE INFORMACIJE NA EMAILU [email protected]
LEP POZDRAV
Default avatar
Iščem varstvo za sina v Novem mestu, nekje od maja do septembra,maja bo star 10 mesecev. Varstvo potrebujem za 4 ure dnevno.Tel 040697957
Default avatar
živjo če potrebujete varstvo otrok na vašem domu mi lahko pišete na [email protected] iz okolice Šentjerneja.Zelo rada imam otroke in imam izkušnje.Stara sem 21 let.Delam v domu za ostarele.

marjeta
Default avatar
živijo!
če potrebujete varstvo otrok na vašem domu mi lahko pišete na moj mail [email protected] bom zelo vesela ker imam otroke zelo rada in imam izkušnje.

marjeta