Ženski in Moški čvek

PRIJATELJSTVO

Default avatar
Na to stran sem se obrnil,ker bi želel po tej poti spoznati žensko za prijateljstvo,katera si želi prijatelja za sprehode,pijačko,večerjo,........predvsem,da se dobro razumeva in si krajšava samotne dni.Sem samski in nisem moški,kateri bi hodil po kafičih in iskal tam nekaj podobnega za spoznanje.Imam super službo,katera mi vzame kar nekaj časa in urejeno življenje,ampak včasih razmišljam zakaj pa nebi tukaj kaj napisal,pa mogoče spoznam oz. se mi javi kakšna prijetna oseba,ki ima podobno mišljenje kot jaz.Sem zelo zadovoljen in srečen v življenju,ampak včasih mogoče osamljen.

Vsem tukaj želim lep dan še naprej.

;)
Default avatar
Kako pa veš, da se boš z nekom ujel, še predno se srečata znova in znova?

Verjetno bi bilo smiselno napisat še kak podatek o sebi, od kod si in kaj rad počneš, saj veš, če je že oglas, naj bo mamljiv.

Iščeš torej prijateljstvo in ne partnerke? Pišeš pa, da imaš odlično družbo - a niso prijatelji tudi družba?
Default avatar
Ojla

Napisal sem da imam super službo.

Iščem v prvi vrsti prijateljstvo,če pa se iz tega kaj globljega pojavi,pa bom zelo vesel.Preselil sem se v Ljubljano in hmmm,družbe tukaj nimam.
Sem urejena oseba,ki da nekaj na svoj videz,sicer imam polno energije,ampak manjka mi pa pika na i.

;)
Default avatar
Ah, pardon moi, napisal si služba, jaz preberem pa družba ;)

moji prijatelji so razkropljeni po celi državi, evropi, celo svetu pa se dobimo, ko smo pač bližje. Če imaš avto, se vse da :) Torej v ozadju iščeš partnerko, no, saj se mi je zdelo ;) Še vedno pa nič nisi napisal o svojih interesih. Nisem interesent, povem pač, da je tole zelo splošno napisan oglas.
Default avatar
krivokljun je napisal/a:
Ne vem, zakaj ga provociraš in seciraš, je pač napisal, kar je napisal, kajpa naj še več piše... Itak da prijateljstvo najprej, saj pa vsi vemo, da moški rabijo samo prijateljstvo :) :)
Sicer pa, če je to res, prijateljstvo torej, in če imaš rad gore, se lahko meni oglasiš, še celo tisti pogoj, da je nekdo obupan, sem pripravljen spregledat, če le gre res samo za prijateljstvo :) :):)Aja zdaj me nekaj dni ni v lj.

Koda: Izberi vse

"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i]
[sup]france balantič [/sup]
Default avatar
Ne provociram. Meni takole splošen oglas nič ne pove o človeku. Zakaj bi se neka random bejba javila na tole? Ko nič ni napisal, ne o hobijih, ne o tem, ali je kadilec (ali ga morda to celo moti).

Sprehodi, večerje? Seriously? S prijateljico? Ne me j*** Ugotavljam, da je pri tipih zadnje čase tako, da 1. spoznavno kavo itak za 1. dejt vzamejo, potem pa joj, navalijo. 3 različne kave v 1 mesecu, moja dobra prijateljica.

Po drugi strani mu pa s svojimi vprašanji držim 1. mesto v temi, kar je tud okej.
Default avatar
krivokljun je napisal/a:
Ok, ti bom pomagala.

Če išče punco, je najbolje, da napiše čim manj, po možnost slovensko, (tako je napisal), bo že videl na tisti kavi, ali je to dejt ali pač ne... Če pa išče prijateljstvo, (ampak saj vemo, da ga ne) pa bi res moral več napisati.
No kaj, imaš rad gore, naravo, literaturo, imaš rad risanke ali zf filme, kaj počneš v prostem času (medtem ko čakaš, da najdeš punco)? Saj na to čakaš bolj ali manj, ali pač? :) :)
Si naravoslovno tehniško ali družboslovno usmerjen? Te motijo punce, ki po defaultu niammo intuicije? Razumeš provokacije? Veruješ v boga, si pobožen? (to ni isto)

Koda: Izberi vse

"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i]
[sup]france balantič [/sup]
Default avatar
Spoštovana katenjka,sem ti poslal ZS in upam,da si ga dobila.

Rad se sprehajam,hribi in gore so mi sprostitev.Verjameš ali ne,včasih pa mi res paše malo pogledati kakšno risanko iz mojega otroštva,glede filmov pa gledam najraje komedije,grozljivke,.......odvisno je od osebe,ki jo imaš zraven.V prostem času pa največ se relaksiram po nakupih,ali pa na kakšnem vrtu spijem dobro kavo.Vsaka provokacija je na svoj način zanimiva in nisem moški,ki bi zameril,če je vse v mejah normalnega.Verjamem,da nekaj je nad nami.Sem pa družboslovna oseba.

;)
Default avatar
sončeklj36

36 verjetno pomeni tvojo starost, lj pa kraj tvojega bivanja - torej Ljubljano. Mislim, da njaprej moraš razčistiti kaj iščeš: ali je to oseba s katero si želiš kaj več kot prijateljstvo, torej iščeš na nek način življenjsko sopotnico ali samo osebo, s katero bi prijateljeval in nič več. Namreč mnogi pravijo, da prijateljstva med moškim in žensko ne more biti, jaz trdim obratno in pravim, da je lahko in mogoče.

Na podlagi tvojega izrazoslovja lahko sklepam, da si kaj več kot običajni družboslovec, nekako sem mnenja, da si kaj več, mogoče umetnik.......tudi jaz sem družboslovna oseba, ki svojo službo ne samo, da ima rad, ampak jo ljubi in opravlja z največjim veseljem..... Za prijateljstvo pa se priključi kakšnim skupinam na FB (če ga uporabljaš), so določene skupine, ki jih druži samo prjateljstvo in se imajo zelo dobro, npr. Mavrični objem,.....itd...

Upam, da boš uspel najti sebi sorodno dušo, pa ne glede na to ali bo to življenjska sopotnica ali samo prijateljica/prijatelj.
Default avatar
Da bo spet na prvem mestu ;) :)
afrodita_ je napisal/a:
Ne vem, čemu je tu potrebna taka "idealizacija", prvič umetnost ni družboslovje, niti ne vem, zakaj bi bila več kot družboslovje...
Sploh pa mi ni jasno, po čem tu sklepati, da je umetnik? Ja, res nimam intuicije...

Koda: Izberi vse

"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i]
[sup]france balantič [/sup]
Default avatar
Dva (ali več) oseb prijateljsko združujejo podobna razmišljanja, hobiji, način življenja, potreba po prijateljevanju ...
Mi manjka pri opisu malo več o tem napisano, torej, kakšni so hobiji, kaj ceni in kaj ne bi nikoli naredil, kakšen slog živi in kaj ga privlači...

Kako naj človek predvideva, če bi mu nekdo ustrezal kot prijatelj, če ne ve niti drobnih utrinkov njega?

Biti do nekoga prijateljski še ne pomeni mu biti tudi prijatelj.

Res, sonceklj36, malo več o sebi (pa ne mislim s tem naslova in GSM številke ali število propadlih odnosov ... ), da se bodo morebitne osebe našle v nečem podobnem.

Meni je ta tema bolj vabilo za nek hitri zmenek ovit v celofan "prijateljstva" za bolj nežno "zapeljevanje".
Default avatar
Cela znanost zaradi par vrstic.

Tista, ki že dolgo ni bila na kavi s predstavnikom moškega spola, pa si misli, da bi pa mogoče bil že čas, se mu bo oglasila kljub pičlim podatkom. Pa tudi če po kavi navali narode, če se bosta zmenila ob petih popoldne v centru LJ, je ravno posiliti ne more (po mojem no).

Družboslovci so recimo tudi obramboslovci, ko že romanticiramo.
Default avatar
Oglas je, kakršen je. Logično je, da ne bo ustrezal vsem. Naj se nanj odzovejo tisti, ki jih je pritegnil. Občutek sem dobil, kot da ga želite preoblikovat vsak po svojem kalupu. Ampak, če človek gre ta oglas popravljat in se vsakemu malo prilagodi, s tem še ne bo spremenil sebe. Vprašanja, ki pa mu jih zastavljate, pa se dajo zvedet tudi preko privat dopisovanja.
Torej, naj oglas ostane takšen kot je v osnovi, to je moje mnenje. Tak je še najbolj iskren in pristen. Nekomu se bo zdel pogumen, drugemu pa se bo zdel boječ. Če bi pa napisal o sebi več, bi bilo pa tako, da bi začele padati kritike, da je preveč samovšečen. Namreč takrat bi se zdramili tisti (ne isti akterji kot zgoraj), ki bi se ob tem počutili "ogrožene", zdaj pa so se tisti, ki pogrešajo nekaj več samozavesti. Pomembno pa je le, katera se bo oglasila preko privat, tista je že v prvem sporočilu začutila dovolj, da jo pritegne. V to sem prepričan.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Hmmm.............

Povedal bi,da si nisem mislil,da bo takšen odziv iz vaše strani.

Res me čudi ZAKAJ vsi prvo pomislite,da sem tukaj zaradi SEXA ali AVANTURE,res nevem,mogoče ste imeli že takšne izkušnje.

Sicer pa vsak lahko pove svoje mnenje,kar seveda spoštujem in vedno bom.

Od kar sem se preselil v Lj,to je pred cca.3 leti,sem se v celoti posvetil službi in seveda naredil dobre rezultate,v tem času iskreno povedano,nisem hodil nikamor,niti na zmenke ne,nevem,vzel sem si pač čas zase in na sebi gradil spoznanje.
Nisem tukaj iz nevem kakšnega obupa ali bilo česa drugega.Napisal sem pač,kar iskreno želim spoznati.
Tukaj lahko človek napiše celo knjigo o sebi,ampak mislim,da sem dovolj napisal o sebi za začetek,JAZ SEM SEVEDA MNENJA,da ko pogledaš osebo v oči,mislim,da dobiš vse odgovore,kdo je,kaj želi,.....

Lep sončen dan vsem tukaj.

;)
Default avatar
No, zdaj se moram odzvati. :) Kdo od teh, ki so se je javili, pa je omenil sex in avanture, da te je to tako začudilo? Poleg tebe, seveda. :)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Da vidiš kaj dobim vse napisano v ZS,bi bil ogorčen kot sem jaz.

No,ni panike,pač napišem nazaj.
Default avatar
Marko je napisal/a:
No, so omenile, samo ne direkt s temi besedami.
Default avatar
sonceklj36 je napisal/a:
Hecaš se?
Default avatar
Oj

Se ne hecam,ampak tako pač je.

Če se bo pa kakšna prijetna dama javila in me želela spoznati,bo pa sama pač videla,kako in kaj.
Stojim za tem,kar sem napisal že v prvem sporočilu.

;)
Default avatar
Hočem povedat, da tudi ta debata da pripadnicam nežnega spola vedeti, s kakšnim "tičkom" imajo opravka ;) Kar sploh ni slabo, kajne. Namesto samo oglasa dobiš še bonus.

Po drugi strani, če se ne bi razvila "debata", bi ta oglas že davno potonil pod težo drugih bebavih tem.

@ferbčna, jaz osebno sem imela v mislih resno vezo, ne ****** avanture. Mogoče katera ne želi "zapravljat časa" z dolgim privat dopisovanjem, da spozna, ali ji je nekdo dost zanimiv, da se srečata še v živo ali ne. Kaj pa vem, nekatere raje ostanejo samo pri dopisovanju.