Odgovori: Mertelj&Škufca

Pregled teme
Žalostno
Karin Škufca je odvisnica od kokaina, pohlepna preračunljivka. G. Mertelj si je žal izbral napačno, kakor že marsikdo... Na koncu je najbolj prikrajšan otrok. Žal pa takšna kura kot je K., tega ne dojame in se ji gre samo za denar.
Citiraj
čudno nekaj ne štima
Meni je pa zelo čudno, da noben rumeni časopis ne povzame vaše zgodbe g.AM; Npr. Jeninčič s svojo Moniko je kar naprej v časopisih in mnogo drugih, vi se pa zelo trudite z vašimi objavami na vašem IG pa nisem še zasledila, da bi neki medij stopil v kontakt z vami? Kako to? Ne dovolite ali je zadaj kaj drugega kar iz vaših objav ni razbrati?
Citiraj
Hehe
@Mertelj8 kot sem jaz razumel to vajino sago do sedaj ti še nisi videl hčere in hkrati nisi prepričan, če je sploh tvoja, priznal pa si jo vseeno? To, da ugotoviš a je tamala sploh tvoja sploh ni problem tudi, če ona ne želi opravit testa na tvojo željo.
Imaš denar in sigurno lahko diskretno kakemu skupnemu znancu, njenemu sorodniku, nevoščljivi kolegici ponudiš primerno nagrado v zameno za las od otroka saj lasje se valjajo povsod od oblačil, krtačk itd.ni jih težko dobiti, v skrajni sili, če nihče ne bo za pa plačaj nekoga, da prebrska smeti in ti zrihta otroško plenico. Če je prva opcija neizvedljiva, druga sigurno ni, plenice pa verjetno tudi ne kopiči doma ane. Tako boš zvedel ali je otrok tvoj in če ni se brez problema odpoveš očetovstvu, ne bo nobene škode ne ti niti tamala se ne poznata, če pa je tvoja pa imaš miljon možnosti glede na to, da imaš denar ona pa ne je to tvoja prednost pa pusti zlajnane fraze, da ne moreš nič to govorijo ponavad tisti, ki nimajo niti za odvetnika ali tisti, ki jim sede met otroka pri bivši, čeprav se kvazi delajo, da jim ne. Zrihti si najboljše odvetnike za družinsko pravo naj ti ne bo škoda dat denar saj/če je tvoja hči je to vredno preden bo njen vpliv na hči prevelik in škoda storjena. Praviš, da je ona tudi konzumirala substance, to lahko obrneš v svojo korist in jo predstaviš kot malomarno žensko, zahtevaš nenapovedana testiranja na droge itd. Skratka denar imaš in s tem odvezane roke samo dobrega advokata moraš met, ne pozabi dlje boš odlašal slabše bo na konc bo tamalo naščuvala proti tebi, da nikdar v teb ne bo videla očeta in boš zanjo manj vreden kot dre*k na pločniku oziroma samo hodeča denarnica. Bloganja in javnega pranja perila pa se izogibaj ni vredna tega ena tretjerazredna manekenka, ker te Slovenija že pozna po tem, samo pajaca delaš iz sebe in izgubljaš kredibilnost v poslovnem svetu, ker se ti vsi smejejo kako se je stari trot lahko tako osmešil s to žensko, njo pa resno itak nihče ne vzema niti je nikoli ne bo glede na to po čem je poznana v javnosti kot bivša raznih estradnikov, Plestenjaku grela pojstlo po silikonih in Playboyu to je njen opus del, ki govori sam zase :)
Citiraj
Olivia_
Te njegove objave so kot kakšen poceni roman.
Res je bedna situacija, da ga ne spusti blizu otroku in to, kljub hormonom in prizadetosti, res ni najbolj pametno od nje in vprašanje če s tem ščiti deklico, ampak se pa vidi njegova totalna pristranskost, ego in ranjenost, pa tudi maščevalnost v vseh teh zapisih ...
A je še kdo opazil, kako je Karin v vseh zapisih predstavljena kot da se je pretvarjala, da je fejkala svojo ljubezen, lagala o vsem, fejkala vse ... razen orgazmov, ki jih je čaral, ti so bili pa pristni ... :)
Citiraj
old6pack
Rožcs je napisal/a:
Bolš nis mogu povedat.
Ob vsej poslovni pameti in uspehu, življenjski vztrajnosti, doslednosti, načelnosti in raziskovanjih preko vseh con udobja (kar tip sigurn je), mu ni kliknilo, da 30+ letna manekenka brez izobrazbe, delovnih izkušenj, resnih estradnih uspehov NI material za kraljico, ampak navaden golddigger !
Žrtev lastnih iluzij o speči trnjulčici, trpeči hčerk, hrepeneči po preporodu gosenice, ki jo bo dal na razstavo javnosti zraven nove jadrnice, je bil pač tarča še ene lazy, beauty w/o brain instabejbe.
Pa tud njej je to bil šok, še napol neodrasel otrok, wannabe Melanija, pol pa šok da mora likat in delat, pa zjutraj vstajat ?? Halo? Tip je miljonar!

To so velika življenjska razočaranja, po svoje mi ga je žal!
Citiraj
Rožcs
Žal si je sam kriv za nastalo situacijo in bo moral pojesti to juho, ki jo je skuhal. Tako je, ko moški razmišlja samo s spodnjo glavo namesto z zgornjo pa nek poslovnež, pametni človk bi lahko rekli glede na njegovo poslovno pot in kariero no tle z njo se je vsekakor uštel velik fail.
Poročit 20 let mlajšo "starleto" brez neke normalne službe, ki jo ima vsaka ženska njenih let, z lepo listo bivših slavnih ljubimcev, z družbo Hrvatičeve bivše (ne rečejo zastojn naši južni bratje s kim si takav si) kaj je tip mislil, da bo taka ženska mu kuhala, prala, likala gospodinjila, ostajala petke in sobote doma in prekinila svoj lifestyle? Potemtakem, če že bi ona vzela enga svojga vrstnika, ki mu je tko kt njej vseen a je zlikano al ne vzamš pač kar ti prvo pride pod roke pa kaj če je zmečkano ne? Ješ pa v Mcdonaldsu važn, da je žur. A res ni vidu, da je gospodična že v svojih 30+ da niti kot model ni več zanimiva, ker prhajajo vedno mlajše in bo kmalu "za v pokoj" vse kar dobi so revije po trgovskih centrih pa kak aranžma ali dva na let? Ženska je rabla sponzorja in še kako ga je rabla preden bo že v 40ih n ne bo zanimiva nikomur več od biznismenov, znanih oseb skratka potencialnih ljubimcev in tle je AM kot nalašč nastopu bingo, loto bi lahko rekli. Je pa kaj kmalu hitro vidla, da življenje z njim ne bo kot si je predstavljala jet set življenje, ki ga živi Melanija Trump in bo treba delat hodit v službo pa še doma delat brez pomočnic!
Tako je pa bla edina rešitev otrok in vrnitev k staršem kot Hrvatičeva bivša. Prala in kuhala bi K lahko svojmu vrstniku ne pa 50 letniku, ni ga zato vzela ampak, da jo razvaja kot Trump Melanijo, njeni starši pa K itak podpirajo vidl so kmalu, da zet ni širokogruden, da oni ne bojo mel nobene velke koristi od njega kot so še mogoče mislil in bolš, da on plačuje visoko preživnino pa ma mir lepo doma kot, da še njih gnjavi glede hčere.
Žalostno je, da AM žensk še vedno ne zna zbirat kljub svojim 50im letom in par propadlim vezam važn da je mlada pa postavna "manekenka" da mu bojo usi zavidal, čeprov se take ženske lepjo samo na keš, če bi zbiral po pameti danes ne bi bil v situaciji taki kakršni je. Normalna ženska bi z veseljem gospodinjila in vzgajala otroke, ker to za normalno žensko ni noben bav bav ampak ja on ne želi normalne ženske za take ženske tipa K pa je treba sklepa kompromise, ker njihov ego je preveč v fulu, da bi se spustile na realna tla in dokler same ne občutijo padca, ki bo boleč jih nihče ne more niti ne bo spremenil, če bi jo razvajal tako, kot si je predstavljala drage cunjce, hišna pomočnica, uživanje v brezdelju, kartica brez limita, ker pač ona je žena biznismena, bi bla danes verjetno še z njim. Narobe si je predstavljala svojo vlogo in alimentacija je edino kar lahko odnese iz tega propadlega zakona.
Citiraj
Mertelj8
robotek je napisal/a:
ad 1: ob vsej zaskrbljenosti "telesa za hram" pa niti besede ne o tem, da Karin VEDOČ noseča kadi, pije kot žolna in snifa kokain še v 5 tednu nosečnosti. Malce dvojna merila?
ad 2: kako naj ju spoštujem ob takem izkoriščanju otrok za svoje cilje?
Citiraj
jutranja kava
Sama sem naključno našla njegov blog in moram priznati, da od kar je bila korona karantena in knjižnice zaprte, sem zjutraj ob kavi prebirala njegove objave. Priznam postala sem odvisnica in skoraj vsak dan kliknem, da preverim, če sledi nadaljevanje :) ampak nekaj je branje drugo pa, da se ti to kar g.M piše resnično dogaja. Grozaaa, koliko živcev, stresa, zamer, negativne energije etc., pa vse bi se lahko rešilo s komunikacijo v kolikor bi bili obe strani ZA....ego je hudič....žal se pride do tega spoznanja velikokrat prepozno....
Citiraj
robotek
Priznam, da vsake toliko časa pokukam na Instagram A.M, na katerega sem čisto slučajno naletela. Na začetku se mi je revež celo smili...vendar, ko bolje pogledaš ugotoviš, da nekaj pri tipu ne štima. Totalen kontrol frik, ki vidi napake vseh okoli sebe, svojih pa nikoli. Izpostavljati in blatiti mater hčere, ki je še ni videl in pritlehno obračunavanje z njeno celotno družino?! Človek božji, to bosta čitali v prihodnosti obe hčerki! Kokain, tabletke, ekstazi, alkohol....tralala trojček, a sebe tudi ne spoštujete? Kot razgledan (predvidevam, čeprav uspešen človek ni vedno tudi razgledan) in zdravemu življenju naklonjen človek, bi morali imeti svoje telo za hram...vi pa ste ga ravno tako onesnaževali z različnimi substancami. Socialna služba ima v vaših objavah veliko štofa, da vam lahko nagajata (upravičeno) obe bivši soprogi. Verjamem, da imate radi obe hčerki, vendar je potrebno spoštovati tudi njuni materi. Nihče vas ni silil v zakon 3x...3x!! Kaj so bile vse tri bedaste , nesposobne, nemarne in lažnive? Kaj so bili to dogovorjeni zakoni in jih prej niste imeli čas spoznati? Škoda, da uničujete s sovraštvom sebe, svoji potomki in sorodnike. Prenehajte s pisanjem, ker samo trape vam bodo prikimavale in vsako vašo izjavo pozlatile, ostali se nasmehnemo in zahvalimo zgornjemu, da smo se v življenju zgrešili.
Citiraj
Lejla11
Ko berem te njegove viber sporočila, pa to morš dejansko bit mal zadet, da sploh razumeš, kaj hoče povedat. Tok nakladanja, da dol padeš. Sama nimam pol toliko dela v dnevu, pa nimam časa za tako brezplodne pogovore. Samo lapanje brez kakršne koli dodane vrednosti. Brez zamere g. Mertelj, če je to vaš vsakdanji način komuniciranja, pol je dobro, da ni že v Begunjah. Kot bi rekel Sherlock, I am not psychopath, I am high functional sociopath. :D Drugače pa en namig glede Karin: ko bo zmanjkalo denarja vas bo gotovo kontaktirala. Če ne prej pa ko se bodo začele večje investicije. :D
Citiraj
Niicky
Me je kolegica "opozorila" na tale njegov blog. Sem danes prebrala vse. Te kar potegne notri.

Moje mnenje je, da je Mertelj res težek tip, ampak tak kot večina uspešnih poslovnežev. Službeno z njimi veliko delam in to so ljudje, ki znajo bit zelo prijazni in ustrežljivi, ampak treba je najti način, kako ravnati z njimi. Ko najdeš način, tudi koleriki niso težki (ali je Mertelj kolerik ne vem, ker ga ne poznam). Ima določena pričakovanja in od njih ne odstopa. Mislim, da je upal, da bo Karin spremenil, ker je videl, kako še ne ve, kaj točno želi. Namesto, da bi si izbral žensko, ki že ve kaj hoče in okoli tega "delal".

Karin pa je po moji oceni ženska, ki ne vem kaj hoče. Vse bi imela pa hkrati nič ne bi za to naredila. Upala je, da se bo poročila in bo žena, ki bo lepo živela, mož bo delal, ona bo kaj skuhala, bila mama, občasno delala, žurala itd. Ampak Mertelj pa želi imeti nek red in disciplino, ne pa vsega po malo.

Verjamem Mertlju glede kokaina in to ni dopustno, zato je logično, da mu je "počil film". Tudi to, da Karin noče narediti testa očetovstva je čudno. Ampak s temi zadnjimi objavami si pa po pomojem ne dela nobene usluge. Glede na sporočila je zelooo težak tip. In način njegovega komuniciranja bi znal izpasti kot nasilje, še posebej, če imamo na drugi strani občutljivo žensko (nosečnica je seveda še toliko bolj občutljiva). Sebe ne smatram, kot zelo občutljive, tudi delam v poslu, kjer je treba včasih bit tudi oster, ampak še vedno sem si ob branju včasih mislila, da naj se Mertelj malo umiri (recimo teženje s tem, kdaj bo doma-ob kateri uri).

V tem razmerju je bil vsak "svojega denarja vreden". Škoda predvsem za otroka. Če bi bil test očetovstva narejen in nato stiki z otrokom (če je njegov) urejeni, ne bi bilo več potrebe po vsem tem pisanju.
Citiraj
Okol40
Pri vsej zadevi mi je nerazumljivo, da se uspesen moski, ki ima nek red v zivljenju zaljubi v cisto nasprotje...ker ljudje se pri 30+ res ne spreminjajo, sploh pa ne taki,ki nimajo nobene hrbtenice.
Kaj se potem sploh s tako pogovarjas? Se mi zdi da so to svetovi narazen..

Zaradi otrok upam, da se ok izide.
Citiraj
Mertelj7
@Shrhljivo
Spreminjam objave samo kaki dve uri po pisanju. Kako formatiranje ali pa ko čez čas se enkrat preberem in ugotovim da stavek “ne leti”. Brišem pa ne.

Kakorkoli - sem jo objavil da za vedno končam to obrekovanje o preprečevanju stikov z njeno mamo, ki jih siri ona in klapa. Resnica je luč ki prežene temo laži. Prostovoljno objavljam pa zato, ker bi me (kot je napisano na teh forumih ali pa je bilo na IG komentarjih) “drugače pol Slovenije pribilo na križ” po njenih srce parajočih objavah. Karin je na žalost brezčutna večna žrtev, ki ljudi okoli sebe brez pomisleka uporabi za doseganje svojih ciljev in jih/nas nato zavrže. Kar vprašajte njene (Bivše) prijateljice kakšno ravnanje so doživele.
Tako pa Se lahko prepriča vsak sam o mojem “tiranstvu in nehumanih ravnanjih” 😀😀😀
Jo še zagovarjate?
Citiraj
Srhljivo
Mertelj3 je napisal/a:
Sorry, ampak ni res. Nisem iz njenega tabora, ker je sploh ne poznam. Dvomim tudi, da imamo sploh kakšne skupne znance. Ali pač, ker je svet pač majhen, ampak tega v tem trenutku niti ne ven. To sem napisala že v svojem izvornem postu, da namreč nobenega ne poznam osebno. V njen tabor ste me uvrstili vi, najbrž zato, ker sem napisala nekaj, s čimer se ne strinjate. O predporočni pogodbi sem brala le na vaši spletni strani, mislim, da tam, kjer je bil opisan Karinin povprečni delovni dan (da spi do 11. itd.). Če se ne motim, je nekje pisalo, da je na neki točki spet okrepila stike z materjo, kar vas je bojda zelo vznemirilo, ker sta se v predporočni pogodbi določila, da jih bo omejila na minimum. Tega, se mi zdi, na vaši spletni strani ni več, verjetno ste izbrisali. Pa saj je vseeno. Vse skupaj sploh ni moja stvar. Vse kar je, da sem brala tisto, kar ste sami prostovoljno spravili v javnost, in mi je ob marsičem zazvonilo v glavi, kot sem napisala v svojem postu. Če nekdo nekaj spravi v javnost z namenom, da bi javnost opozoril na to, pa mora tudi računati s tem, da bomo ljudje o tem imeli in izrazili svoja mnenja.
Citiraj
Mertelj5
Olivia_ je napisal/a:
Pretežno tako. Ocitno v berete blog zelo po svoje. Da boste lahko se potrdili svoje mnenje sem vceraj objavil najini “predporocno pogodbo” danes/jutri pa se zadnji košček mozaika: Karinino zgodbo. Ker je kljub večmesečnim napovedim ni uspela sestaviti sem to storil jaz za njo na podlagi tega, kar sem izvedel iz vašega tabora.
Prijetno branje želim...
Citiraj
Mimoidoči subjekt
Ne vem kdo se je poročil s tem oblastniškim narcisom :) aja verjetno tega prej ni vedela,ker spoznavaš se šele po poroki :) torej ta oblastniški narcis je še odličen igralec. Ha ha
Citiraj
Bistvovsegatega
Tudi jaz sem prebrala njegove zapise in zanimivo, kako razlicno jih dojemamo.

Se pravi, ce prav razumem...

Ce ona naokoli razlaga o njegovem nasilju, je to ok, ko pa on razkrije njeno kokainsko odvisnost, je pa baraba in javno pere perilo.?

Ce je ona od njega mirne duse jemala denar in od njega zahtevala prezivnino ZASE pa se za otroka, je to ok, ko pa jo on obtozi, da hoce od njega samo denar, je pa totalen ******?

Zenske, bodimo postene! Verjamem, da je v tem odnosu vsak nosil svoj delez krivde, mi je pa po pozornem branju hitro postalo jasno, da pri njeni zgodbi nekaj hudo smrdi.

In preden vprasate: ja, vem kdo je Mertelj in ne, ne poznam ga osebno.
Citiraj
Olivia_
Torej so vsi, ki v njegovih pismih razberejo narcisa z oblastniškimi težnjami iz njenega tabora, vsi, ki ga podpirajo in pljuvajo po njej pa so razumni in vedo kaj in kako bi moralo biti.

Zanimiva perspektiva.

Olivia_ (tabor KŠ) :)
Citiraj
črnobelo
Po prebranem se mi zdi, da je AM v veliki stiski, ne igra nobene žrtve pač pa se bori za svojo pravico, za hčeri, ker je sistem pri nas pač tak, da, če se ženski zmeša in začne obtoževati po krivem, da bi prišla do svojega cilja in to vsekakor ni za dobrobit otroka, kot želijo zmešane babure prikazati bodo očetje vedno "nasrkali" in bodo diskriminirani. AM se je pač izpostavil, ker mu drugega očitno ni preostalo, če komunikacija teče samo v eno smer, če je roti na vse možne načine, da se bi odzvala, če ne ve kaj se dogaja z njegovim otrokom in so mu preprečili vse stike. Kako bi se pa vi počutili ob tem, da ne morete do svojih otrok? Ženska ga ignorira totalno, ne kaže nobenega spoštovanja do njega ne do njunega otroka, totalni ignore, trajba svoje, na ta način si hrani le svoj ego, AM se pa obnaša kot ranjena žival, ki poskuša zaščititi sebe in svoje mladiče. V tej zgodbi jaz njega in oba otroka vidim kot žrtve sistema in lastnih mater. Če bi KŠ delala v dobrobit otroka bi sigurno odreagirala drugače kot je in dala AM možnost, da dorečeta kako bosta peljala skupaj starševstvo, če je že partnerstvo šlo v maloro. Ampak, ko žensko popade hudič, ko ne dobi tistega kar želi in kakor si je zamislila potem je najbolje, da se prikaže nemočna, prestrašena, zlorabljena pa tudi, če je vse plod le njene domişljije in maščevanja. Predvidevam, da KŠ ni pričakovala, da bo AM odreagiral kot je ampak za vsako rit palca raste tudi za njeno, dobro se z dobrim vrača. AM vam pa želim, vse dobro, da najdete čimpreje svoj mir v objemu hčerk, stran od toksičnih ljudi, ter da se rešite te kalvarije skozi katero greste. Srečno.
Citiraj
Mimoidoči subjekt
Ženska se kot je razbrati ne odziva na noben poskus sprave in rešitve situacije v zasebni sferi. Prebrali smo lahko njegovo plat zgodbe - vidi se, da človek iz obupa razkriva osebne stvari in "pere umazano perilo", ker druge možnosti nima. Celo nekje je napisal, da ne ve zakaj ga je zapustila? Je to normalno? Njegove reakcije so skrajne ampak, kaj mu preostane? Noseča ženska zbeži od doma, razlog je gotovo nasilen mož. Ali pač je v ozadju kaj drugega? Naj bo torej tiho kot večina tipičnih Slovenclov, ki trpijo v slabih odnosih, nasilju, zapadajo v alkohol in droge? To dragi opravljivci ko vaše/naše realnosti.
Poznam tako njo kot njega (ne iz časov, ko sta bila skupaj temveč oba ločeno od prej).
On je kontrol frik in zelo poseben človek. Koleričen v kolikor ima občutek, da ga nekdo želi peljati žejnega čez vodo na drugi strani pa je pomagal precej ljudem. Osebno poznam tri primere. Poslovno sva sodelovala pred leti in dejstvo je da ne tolerira bullshita in to jasno in glasno pokaže. Ona pa kot sem jo spoznala je vedno delovala nezadovoljna, polna idej a ne ve kaj bi sama s sabo. Kombinacija obsojena na propad. Ko ni več toleriral njenega bullshita je ženska pobegnila. Je to res gospodovalnost z njegove strani? Ne vem. Potem smo vsi na nek način nadvladni s strani nekoga. Življenje so kompromisi. Druga stvar je pa tam kjer je prisotno hudo nasilje in trpinčenje. V tem primerih ni prostora za kompromise. Iz konkretnega primera to ni razvidno, razvidno je da zgodba o Pepelki nima klasičnega happy end-a. Princ je tiran po poroki še vedno želi od Pepelke, da pomije posodo.
Zgolj mnenje naključnega opazovalca z več časa v karanteni.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.