Odgovori: fant in njegova bivša

Pregled teme
trinity46
Moj zdaj bivši je tudi kao ostal v prijateljskih odnosih z bivšo...Sms-i vsak drug dan...kavice vsak teden...dokler nisem ugotovila da jo nadzira in ne želi da si poišče drugega. Rabil je rezervo če mu pri meni ne zlaufa..oz..zgolj animacijo ko jaz nisem imela časa. In sem ga poslala u tri krasne.
Citiraj
barbara007
Glede tega sem ravno končala svežo zvezo ce lahko temu tako rečem...vedla sem da je bil se samo kakšen mesec pred mano z drugo in da sta ostala prijatelja kar nr ne bi motilo ce ne bi bila vsak dan na liniji od dobrega jutra do večera. Zame to ni ok se slisis z bivšo bivšim na vsake toliko ce sta ostala v stikih ne pa vsak božji dan...to ne gre....kljub temu da se je fant trudil zame sem pač to zadevo pustila pri miru in šla...
Citiraj
Marko
Ta "strah" se dogaja vsem in tudi mine. Ne skrbi. Definitivno si zaslužič več. Še povprečen prijatelj bi pokazal več navdušenja.
Citiraj
*meea*
Z vsem kar ste napisali se strinjam, kar je zelo zalostno.
Zgodba je taksna, da se en teden nisva videla, ker je bil na sluzbenem potovanju. Domov se je vrnil vceraj. Ker mi ni izrazil zelje, da si me zeli videti sem ga to vprasala jaz. Veste kaksen je bil njegov odgovor? -"meni je vseeno". aha. torej ce je njemu vseeno, sem si pa rekla da je tudi meni. In za tem sem se dobila s prijatelji.

V tednu dni, kar sva bila narazen sem se pocutila osvobojeno vseh bremen in srecno kot ze dolgo ne. Ceprav mu slepo zaupam se mi zdi, da ima nekaj za bregom - saj mi vec kot "dobro in naporno je bilo" ne pove nic druga.

Danes zvecer ob 20. se dobiva. Greva na caj v cajnico. V teh dneh sem mu naredila (po pricanju prijateljic) izmeno lepo darilo. Me prav zanima kaksna bo njegova reakcija, ko ga bo ugledal.
Aja naj povem se to, da sem mu v kovcek skrila eno majhno darilce s posvetilom. Sam mi ni povedal da ga je nasel. Jaz sem ga uprasala, ce ga je videl. Pa je rekal "ja,sem ga videl".

Veselim se da ga vidim, veselim se da mu povem kar cutim in strah me je pred tem kaksen bo moj dan jutri. Strah me je, da me bo zacel napadati, zbadati, celo primerjati in strah me je ko/ ce bo rekel, da mu je vseeno.

Starsi, babi, dedi, prijatelji .... vsi poznajo mojo zgodbo in kako je na stvari. In med seboj se vsi strinjajo. Pravijo mi, da si zasluzim boljsega. Po pravici povedano se zavedam da ta zveza ne vodi nikamor. Ampak strah me tistih dni, ko si sam in strah me je pred spomini ki bi me preganjali...

Vsem sem zelo hvalezna za mnenja in potrpezljivost,
Citiraj
saruška
draga *meea*,

ker si v negotovosti, ti zagotovo dobro sedejo naši nasveti in mnenja, ki so si med seboj podobna. med forumom si se tudi bolj izpovedala, zato nam je sedaj jasnejša situacija. Upam, da je tebi tudi čez prejete odgovore. Odnosi so zelo kompleksa stvar. Že samo če pogledaš, koliko zornih kotov je na ne/sprejemanje bivših, vidiš, kako smo si ljudje različni.
Jaz ne bi mogla preživeti tega, da me kličejo po bivšinem imenu in da bi mi moj fant spodnašal svojo bivšo, kako je ona to in ono... saj si še naštevala... sploh ne bi začela, kako sem jaz imela opravka z bivšimi....to je ena zgodba, haha

mislim, da so ti prijatelji tukaj na forumu lepo povedali, da te ima za dober nadomestek bivše, nad katero se lahko čisti in poveličuje. S tem tebe in tvojo samopodobo niža in jo zaničuje. Smiliš se mi, ker si negotova, brez zaupanja, nekaj pa te le še vleče... in vleklo te bo tako rekoč tako dolgo, dokler ne boš spregledala... vsak človek potrebuje svoj čas... eni lahko takoj naredijo rez, spet drugi vso življenje ne... menim, ker si mlada kot jaz, da prisluhni svojim domačim, saj ti želijo samo dobro. Če imaš kakšno dobro prijateljico, se daj čimveč pogovarjaj o teh stvareh z njo, vsak trenutek, ti bo bolj jasno... ker si v zgodbo vpletena in imaš do njega čustva je pač to proces, da se zaveš,.... če bi bila objektivna opazovalka, tako kot smo mi, bi z enim zamahom ga pokončala. vprašaj se, ali si sposobna živeti s fantom, čigar družina te kliče z bivšinim imenom, si sposobna ali si želiš, da te vso življenje tako ali še slabše tvoj fant tretira?
Vem, da ti je težko, ampak zaslužiš si vse dobro, kar pa ti ta tvoj fant zagotovo ne daje....
oglasi se, kako ti gre...
Citiraj
Marko
Ok, samo to še povem. On sam ti sigurno ne bo povedal, da te ima za tolažbo. To bi bilo pa že malo preveč očitno in rizkantno da izgubi tolažbo za osamljenost. Čeprav je precej ostalih očitnih znakov, da je tako. Vidiš jih ne, ker imaš prenizko samopodobo. Kaj misliš, kakšna prihodnost se vama obeta na podlagi tega začetka? Saj je jasno, vsak pač rabi injekcijo, ti rabiš še malo močnejšo, da spregledaš.
Citiraj
*meea*
V bistvu je tako, da je s svojo bivso bil nekje 4 leta. ko sva midva zacela sta bila ze 1 leto narazen.
in ravno včeraj se mi je zgodilo to, da sem mu pospravljala omaro (pred tem sem ga vprašala, če želi in je privolil). Našla sem pa ogromno slik v okvirjih srčka... Itak se mi je vidlo da se nekak ne strinjam s tem, da jih hrani. Sam pa je komentiral tako, da je okvirje s slikami obrnil navzdol in mu nič ne pomenijo...
V bistvu me ne moti da ima stvari, moti me da si na vidnem mestu.. vsaj potrudu bi se lahko in jih pospravil v neko škatlo, ter le to hranil na podstrešje ali kamorkoli drugam...
Pravi da me nima za tolažbo, da jo je prebolel... Razšla se nista skregana, kar me ne moti.
Naj povem še to, da vsi moji doma, kakor tudi prijatelji mi pravijo, da absolutno ni dečko zame...
Ampak na njem je nekaj, kar me vedno znova in znova vleče h njemu...
Citiraj
Marko
*meea* je napisal/a:
Ah, zdaj si povedala veliko več kot prvič. Jaz mislim, da si noben človek ne zasluži takšnega ravnanja, čeprav je to malo kontradiktorno, saj ga v bistvu sama dopuščaš. Včasih ti pač mora nekdo povedati, da si vreden več kot misliš. Ta fant te ne spoštuje ampak te ima samo kot slab nadomestek bivše punce. Žal, tako mislim, da je. In menim, da boljše kot je ne bo nikoli, slabše kvečjemu. Ampak očitno imaš tudi ti neke težave, da dopuščaš takšno ravnanje. Ampak vsaj dozdevati se ti je začelo, da nekaj ni v redu.
Citiraj
še to
Jaz sem bila pa v položaju bivše punce.
Lani sem šla narazen s fantom, skupaj sva bila skoraj pet let. Par mesecev sva se še dobivala. Po približno dveh ali treh mesecih je imel drugo punco in sem hotela prekinit kontakte z njim, ker bi prebolela hitreje. Pa se je nepričakovano pojavil pri meni in večer sva zaključila v postelji. Velika napaka.
Ponovno sem prekinila stike z njim in se nisem oglasila, kadar me je poklical. Nekajkrat me je vseeno uspel dobiti na telefon, ker je klical s prijateljevega telefona. Tako sem izvedela, da ima punco in naslednjič, da se kregata, da je razočaran, da nikoli ni bil zaljubljen vanjo samo ni hotel biti sam, da mu pravi naj se vrne k meni, če to želi. Da njo moti, da se sliši z mano, itd. Hkrati ga je najbolj zanimalo kaj je novo v mojem ljubezenskem življenju.

Vse skupaj se mi je zdelo totalno nespoštljivo do nove punce in do mene. Kaj gre to razlagat meni? To sem mu tudi povedala.

Očitno je šlo za čisti primer punce za tolažbo in kolikor vem nista več skupaj.

Sama mislim, da je možno biti prijatelj z bivšim partnerjem, vendar pod pogojem, da vmes mine nekaj časa brez kontaktov.

Če je šel tudi tvoj fant tako hitro iz stare zveze v novo, premisli, če nisi le punca za tolažbo. Tudi tako situacijo se da popraviti, če se je zavedaš in se odločiš, da si vredna boljšega.
Citiraj
Rok-1
*meea* je napisal/a:
Čudim se tudi jaz... ker tole je čez mejo dobrega okusa in primernega samospoštovanja. Vseeno pa ni noben dokaz... obstajjao namreč tudi enaki moški.

Tisto okrog bivše je ločena zadeva... vendar tako obnašanje, ko tje opisano tule, je samo po sebi nedopustno. Zavedaj se, da če se ne moreš pogovarjati zdaj, je nelogično pričakovati, da se boš lahko kaj zmenila čez leto, dve ali pa deset.
Sploh če ni niti interesa po začetku pogovarjanja.

Sicer je Marko zelo dobro napisal - samo če se problemi tudi pri komunikaciji, do tega sploh priti ne moreš.
Citiraj
*meea*
Marko, hvala da svoje razmisljanje delis z menoj.

Glede njega pa ti lahko recem to da se vcasih do mene obnasa prav otročje, žaljivo oziroma bolje rečeno neprimerno. Z njegovo bivšo me večkrat primerja ("ona ni bila takšna kot si ti, ni delala tega in tega, z njo sem se po dveh letih imel boljše kot s tabo, ona..ona..ona..")
Moj dedi prihaja z Dalmacije, torej posledično ima moja mami priimek ki se konca na -ić. Moj dragi pa se znaša nad mano, da imam balkanske fore (če kdaj ne razume kakšnega mojga heca), da črti vse na -ić ker češ so to slabi ljudje... a pri tem naj pri tem naj omenim, da je njegova bivša sama imela priimek na -ić. Meni osebno je vseeno od kje je človek, kako se piše ali kako mu je ime, glavno kar šteje je to, kar ima v svojem srcu.
Kot praviš, naj se z njim pomenim okoli teh zadev; sem se že večkrat hotela pogovarjat, in vedno sva se skregala. Namesto da bi se pogovarjal z menoj kultivirano, me začne obtoževati, da sem ljubosumna in ne vem še kakšna... skratka bistvo je v tem, da mene obdolži za krivca.
Nazadnje mi je rekel, da se me stvari z njegovo bivšo ne tičejo, da je to njegovo "privatno" življenje.... v bistvu se čudim sama sebi, kako lahko to tako dolgo prenašam... dokaz da smo ženske bolj potrpežljive in prilagodljive :)
Citiraj
Marko
Hm. Verjamem, da te takšne stvari motijo nekako upravičeno. Postaviti se moraš za sebe, če te kaj moti, moraš to pvoedat (recimo njegovim staršem glede imena). Si pa že dovolj nesigurna, da več ne veš kdo kaj dela narobe. Sicer je najbolj prav, da takšne stvari ugotovi človek sam pri svojem srcu, saj tako potem najlažje zagovarjaš svoje stališče. Tu ti bomo itak povedali samo, kaj bi mi "kao" storili, če bi se znašli v takšni situaciji, kar še ne pomeni, da bi naj ti tudi. Torej, če te nekaj moti, mu moraš to jasno povedat oziroma se morata o tem resno pogovorit. Je pa res, da ljudje prihajamo iz različnih okolij z različnimi izkušnjami in včasih odkrivamo pri sebi "napake", ki jih je vredno odpravit.
Torej, če mene vprašaš, ta tvoj tip po moje s tabo ni iz pravega razloga. Še vedno živi v preteklosti, ko je bil s svojo bivšo. Lahko je pa tudi samo nedolžna navada in mu je pač ušlo pa mogoče nič ne pomeni. Mogoče samo včasih kaj prej blekne preden dobvro razmisli. Pomembno je na koncu itak samo to, kako se ti ob njemu počutiš in kako se do tebe obnaša.
Citiraj
*meea*
Moja zgodba pa je taksna.. moj zdajsnji je bil s svojo bivso 4 leta. ko sva zacela, je bil ze 1 leto samski.
Njegova bivsa si je nasla novega fanta s katerim sta se kasneje tut preselila skupi.. no, trenutno zivita vsak zase (razlogov ne vem).
Mene moti recimo to, da so me njegovi starsi doma klicali po njenem imenu (a enaki imava le zadnji 2 crki, imeni zvenita podobno :)). moti me to, da ima se po vsem tem casu v sobi njene stvari.... in najbolj me moti to, da mu pise dejansko neumne SMS-s le takrat, ko ima s svojim fantom probleme... ga je ze tudi veckrat poklicala... enkrat sva ga poklicali nevede v roku 10. min, in je NJO prvo poklical nazaj in NE mene!
skratka, ta punca (kljub temu da je ne poznam,) je na splet dala slike njegove druzine in seveda njega... kljub temu da ima fanta..

In zdaj se pojavlja ze vsem znano vprasanje - ali je z mano kaj narobe, z njim ali z njo? osebno se ne cutim ljubosumne, dokler mi nekdo ne skace v zelje :)

aja, pred kratkim pa mi je moj dragi rekel, ce me moti, ce bi s svojo sel na kavo (beri: podzavestno jo je poklical "MOJA"). odkar sem z njim se z njo ni videl (ce se pa je, pa jaz za to ne vem).
Citiraj
255nepr
[quote=""Še enaaa""]
ofsajderka je napisal/a:
Meni pa ni jasno KATERE so te pomembne stvari, ki se ti zgodijo ZDAJ in jih moraš povedat bivšemu parnterju? Res ne razumem.
Zame edina pomembna stvar, ki bi se zgodila in bi jo mogel vedet tvoj bivši je morda ta, da si umrla al pa da si mela hudo nesrečo. Pa še to se ga ne tiče. Vse ostalo pa so samo izgovori, da lahko pokličeš, da lahko pošlješ sms in da si lahko pametna, kakšna je njegova sedanja partnerka.

Brigaj se zase in za svojo sedanjost, bivše in njihove nove partnerke pa pusti pri miru.[/quote]

Torej je tvoj partner tvoja last? Ne sme imeti prijateljev in, bognedaj, prijateljic, ki bi jim zaupal kakšne pomembne stvari v življenju, ker se to ne tiče nikogar razen njega in tebe?

Če sem nekoč bila z nekom par in sva potem ugotovila, da iz katerega koli razloga ne moreva več biti, a zdaj to po tvoje pomeni, da se morava ignorirati? Če se dobro razumeva še naprej, to ne pomeni, da si jaz ali on želiva spet postati par ali da želiva skočiti v posteljo. Dajte no, ljudje smo vendar socialna bitja.
Citiraj
ofsajderka
[quote=""Še enaaa""]

Meni pa ni jasno KATERE so te pomembne stvari, ki se ti zgodijo ZDAJ in jih moraš povedat bivšemu parnterju? Res ne razumem.
Zame edina pomembna stvar, ki bi se zgodila in bi jo mogel vedet tvoj bivši je morda ta, da si umrla al pa da si mela hudo nesrečo. Pa še to se ga ne tiče. Vse ostalo pa so samo izgovori, da lahko pokličeš, da lahko pošlješ sms in da si lahko pametna, kakšna je njegova sedanja partnerka.

Brigaj se zase in za svojo sedanjost, bivše in njihove nove partnerke pa pusti pri miru.[/quote]

Me ima, da bi zdaj bila nesramna do tebe!!!

On je tisti, ki večkrat pokliče. Večkrat pomeni trikrat na leto. Zadnjikrat je, na primer, poklical, ko je od svoje mame izvedel, da je moja mama v bolnišnici. Najini mami sta namreč ostali prijateljici. Poklical me je, na primer, ko je izgubil službo. Jaz sem njega poklicala, ko je umrl moj muc, ki je bil deset let tudi njegov muc in ga je imel rad. Ko že omenjaš mojo morebitno smrt, naj ti povem, da je on prvi, ki bo jokal na mojem pogrebu.

Po tvoji logiki se jaz njemu ne bi smela oglasiti, ko me pokliče? Zakaj že? Mi v življenju ni naredil nič tako slabega, da bi se to šla. Predvidevam po izbruhani sovražnosti, da si ljubosumna na kakšno bivšo svojega partnerja, ker drugače si takšnega odziva ne znam razlagati. Raje se ukvarjaj s svojo krhko samozavestjo. Razlogi, zakaj se je jaz slišim s svojim bivšim, ti pri tem ukvarjanju je bodo dosti pomagali.
Citiraj
cec
@Še enaaa , da ne bom repliciral na cel sestavek: glej, tukaj je kristalno jasno da ima vsakdo različen pogled na relacijo "med bivšima", toda nihče izmed bralcev ter dotični ni vreden tako osornega pisanja, kot je tvoje.

In če ne veš, katere bi pa bile "tiste" stvari, potem le premisli, življenje jih prinaša tako ali drugače. Ni vsa vsebina zveze biti v zvezi, če je ta prazna. Dotični so bili v zvezi kar nekaj let, nekateri pa so se npr. skregali v peskovniku, tukaj je neka razlika.
Citiraj
Še enaaa
ofsajderka je napisal/a:
Meni pa ni jasno KATERE so te pomembne stvari, ki se ti zgodijo ZDAJ in jih moraš povedat bivšemu parnterju? Res ne razumem.
Zame edina pomembna stvar, ki bi se zgodila in bi jo mogel vedet tvoj bivši je morda ta, da si umrla al pa da si mela hudo nesrečo. Pa še to se ga ne tiče. Vse ostalo pa so samo izgovori, da lahko pokličeš, da lahko pošlješ sms in da si lahko pametna, kakšna je njegova sedanja partnerka.

Brigaj se zase in za svojo sedanjost, bivše in njihove nove partnerke pa pusti pri miru.
Citiraj
Evgen
Spoštovani, se popolnoma strinjam, da ne smemo obsojati. Tudi sam vem primer, ko si je moški bildal ego na svoj račun. V bistvu je on klical bivšo. Bivša mu je odgovarjala, potem pa se je pred partnerico in ostalimi hvalil, kako ga ne more pozabiti. In tudi v družbi se je enkrat pohvalil, da z bivšo ni skupaj že več kot 5 let, pa mu še vedno prva čestita za rojstni dan in tako razlagal kako je še nora nanj. Celo partnerici je rekel, da naj bivši zabiča, da naj ga ne kliče več. Pravzaprav si je bildal ego na dve strani. Obema je sporočal, kako zaželjen moški je in kako se obe bojijo, da ga bodo izgubile.

Sam mislim, da je relacija glede bivših samo stvar dogovora. Moja nekdanja žena se je srečevala in kontaktirala z bivšimi. Ko sem izvedel, je samo rekla, da je to čisto normalno. Pa sem rekel OK, če je to čisto normalno, se bom pa tudi jaz začel srečevati z bivšimi. Čez teden dni pride sama do mene in pravi, da se nobeden izmed naju ne bo več srečeval z bivšimi, v nadaljevanju zveze. Jap, je pa spretno to ona izvajala naprejv tajnosti. No, ena moj bivša je poročena z mojim dobrim kolegom. Mi je enkrat posodil tenis lopar in sem mu ga potem nesel nazaj. Ja, kar naenkrat sem dobil očitek od bivše žene, da sem ga nesel nazaj, da bi videl svojo bivšo. Celo zahtevala je, da bi moj kolega moral priti k meni po lopar, pa čeprav sem se ga jaz izposodil.

Ljudje se moramo v partnerskem odnosu pogovoriti in postaviti pravila. Če se oba dogovorita, da se z bivšimi srečuje in pogovarja, mora to veljati za oba partnerja. Sam pa mislim, da se moramo znati prilagajati partnerju in tudi marsikdaj popustiti. Sestra je v uspešnem partnerskem odnosu že veliko let. Večkrat jo vprašajo, kje je recept za tako uspešen partnerski odnos. Odgovor: veliko pogovora in prilagajanje z obeh strani. Pred kratkim je bila zelo presenečena. Že nekaj let sta opravljala skupaj neko dejavnost in tako v pogovoru s prijatelji je izvedela, da možu sploh ni do tega. Potem ga je vprašala, zakaj ji tega ni povedal. Odgovoril ji je, da zato, ker je ona tako srečna ob tej dejavnosti. Na koncu ji je rekel, da je pač tako, da mu tudi sestra zmeraj pripravi kosilo, ko pride iz službe pa bi verjetno si tudi želela kam drugam!

LPE
Citiraj
Krena36
[quote=""Nov nick""]
Krena36 ja in smo že tam, ja seveda, ONA je kriva, ženska je kriva - nova partnerka! Valda.
Kaj pa ti veš kaj je on svoji novi partnekri o tebi govoril, nakladal, pa mogoče celo rekel da ga spet osvajaš ali ne pustiš na miru? Aaa?
Poznam par takšnih biserov, ki se novim partnerkam hvali na vsa usta, pa napihuje zadeve z bivšimi, bivšim se pa naredi ničrkriv. Ja ja, enega sem celo slišala je rekel ko ga je bivša klicala:"Ma kaj bi spet ta rada, očitno nima nobenega ki bi jo dobro pof..." No in?
Zakaj pa ga nisi po smsu poklicala, ali nje in bi se pogovorili? A ni to lažje kot bruhat po njej?

Malo mi je čudno, ker če si bila ti z njim 10 let, pa je po tebi izbral njo - verjetno pol ne more bit ne vem kako slaba, ker drugače z njo ne bi bil, ali pa sta obe slabi... Ne vem, res ne.

Ona naj se pa ti kar smili in naj se ti zdi še tako bolano - pa se ne vtikuj v njiju, če te to tako moti. Njo pač in ima da spoštuješ njeno mnenje. Če pa in ko pa tvojemu ex več ne bo pasalo, pa bo šel, lahko bi že, če je npr. ona res takšen bolan in pretiravan nesamozavesten zmaj ;). Mogoče pa ga ima doma vklenjenega... kaj veš ;) Prosim lepo no.. saj smo odrasli.
In kolikor je njena reakcija zelo čudna in ima nek razlog da je do nje prišlo sigurno, ne razumem tvoje prekoužaljenosti in pomilovanja nje.

Sicer, pa itak da je to tudi moja stvar, ne štekam ljudi ki svojim bivšim, prijateljem, prijateljicam, znancem, sorodnikom pošiljajo smse za rojstne dneve. A ni bolj vljudno poklicat in voščit? Ali je to zdaj postalo nekul ali kako? Mogoče pa je ta tanova od tvojega mislila isto;).[/quote]

nov nick...ne vem kje si v mojem sporočilu uspela razbrati namigovanje na kakšno krivdo...

povedala sem samo, da se mi sedanja partnerka od ex partnerja smili in da se mi je njeno dejanje zdi primitivno...kot je rekel Cec, bi bilo na mestu, da bi reagiral on...

morda pa je name ljubosumna zato ker ve, da sva se razšla na mojo željo in da se je ex partner leto dni trudil, da bi me pridobil nazaj, vendar sem vztrajala pri svoji odločitvi...in se morda boji, da je ona izhod v sili?...ne vem in me tudi ne zanima...

lep pozdrav
Citiraj
Nov nick
Krena36 ja in smo že tam, ja seveda, ONA je kriva, ženska je kriva - nova partnerka! Valda.
Kaj pa ti veš kaj je on svoji novi partnekri o tebi govoril, nakladal, pa mogoče celo rekel da ga spet osvajaš ali ne pustiš na miru? Aaa?
Poznam par takšnih biserov, ki se novim partnerkam hvali na vsa usta, pa napihuje zadeve z bivšimi, bivšim se pa naredi ničrkriv. Ja ja, enega sem celo slišala je rekel ko ga je bivša klicala:"Ma kaj bi spet ta rada, očitno nima nobenega ki bi jo dobro pof..." No in?
Zakaj pa ga nisi po smsu poklicala, ali nje in bi se pogovorili? A ni to lažje kot bruhat po njej?

Malo mi je čudno, ker če si bila ti z njim 10 let, pa je po tebi izbral njo - verjetno pol ne more bit ne vem kako slaba, ker drugače z njo ne bi bil, ali pa sta obe slabi... Ne vem, res ne.

Ona naj se pa ti kar smili in naj se ti zdi še tako bolano - pa se ne vtikuj v njiju, če te to tako moti. Njo pač in ima da spoštuješ njeno mnenje. Če pa in ko pa tvojemu ex več ne bo pasalo, pa bo šel, lahko bi že, če je npr. ona res takšen bolan in pretiravan nesamozavesten zmaj ;). Mogoče pa ga ima doma vklenjenega... kaj veš ;) Prosim lepo no.. saj smo odrasli.
In kolikor je njena reakcija zelo čudna in ima nek razlog da je do nje prišlo sigurno, ne razumem tvoje prekoužaljenosti in pomilovanja nje.

Sicer, pa itak da je to tudi moja stvar, ne štekam ljudi ki svojim bivšim, prijateljem, prijateljicam, znancem, sorodnikom pošiljajo smse za rojstne dneve. A ni bolj vljudno poklicat in voščit? Ali je to zdaj postalo nekul ali kako? Mogoče pa je ta tanova od tvojega mislila isto;).
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.