Odgovori: Zakaj si Nemci želijo toliko beguncev

Pregled teme
[email protected]
Ker Mislijo Merklova,Da bodo DELALI namesto NJE Ker Mislijo Merklova,Da bodo DELALI namesto NJE.!!!
Citiraj
SHITHOLE
V bistvu sta sam dve poti, ali se bodo lepo integrirali in bomo nova amerika.. ali pa bodo prelepo evropo spremenili v homogeni SHITHOLE... Ma sej gre skos po istem ciklu zgleda. Babilonski stolp. Folk se je belega kruha in pečenke prenažrl pa si je želel še malo začimb iz vzhoda, da bo malo pikantno. Sam poglejte si te številke, naraščanje prebivalstva, prihod nove kulturne bogatitve v EU in USA. Kako se bo pa to končalo pa živ boh ne ve. Po moje bo jasno v 10ih leti, če to zvozimo v miru, bo potem mirno do konc naših življenj (večina od nas na forumu bo mrtvih v 50ih letih, trenutno-statistično gledano:) Tko da če tole zvozimo v miru, v naslednjih 9ih letih, bo potem mir za čas naših življenj. Alternativa pa je, da se bo tole še stopnjevalo 4leta, potem bo pa 5let "reformacije" in potem MIR. Tko da mir bo sigurno slej al prej, vprašanje sam a bo DIREKT al preko... ;D
Citiraj
been awrned
Aja pa še to, zna se zgoditi da bo država lepo uporabila odvečne nepremičninske kapacitete:) Tko da če mate kakšen vikend odveč, v slo ali čez mejo, ne bit taki rasisti, nacionalisti, islamofobi in predajte ključe do pomoči potrebnim, da bodo lahko v miru širili religijo miru.
Citiraj
;D
Jasno, samo predpostvka je bila, da se bodo integrirali, tako kot črnci v ameriki, k so enaki belcim, ni ras tam, vsi so eno, statistike (če kažjeo karkoli drugače) pa diskriminatorne in polne predsodkov. Če slučajno kaže na večji kriminal je to zato, pravijo, ker so policaji/sodniki diskriminatorni in jih je zato več pod BAD:)

In tudi za EU pravijo, da je potrebno le lepo počakati, jih integrirati, nič odmikati na rob družbe ampak preplesti z vsako poro v družbi, tako bodo prinesli kulturno obogatitev, (arabsko) pomlad narodov, blagostanje, obilje in polno ljubezni. To je trenutni paradni konj predpostavk, na katero vsi stavijo od USA do EU... Razen če Trump zmaga v USA, v EU pa bodo potem ali kopirali USA ali pa bomo morali počakati na krizo, tisto pravo, tole sedaj je bila stagnacija, umetno vzdrževana, pa so vsi jokali, kaj šele ko bo res kriza kot 29 :)
Citiraj
Robi.....
Ekonomist je napisal/a:
Pa saj ilegalci ne prihajajo v EU zaradi služb, ampak zaradi sociale.
Množili se bodo ko zajci in širili svojo bolano religijo.
Citiraj
Nikjer nobene
Epsko je napisal/a:

Kaj ženske niso islamske vere?
Citiraj
Ekonomist
V glavnem, to so ekonomisti namudrili...

http://www.ft.com/cms/s/0/b30c8de4-4754 ... z3xFhuifOw

Tko da redkim je jasna logika zadaj. Politiki niso NEUMNI ampak so stavili na tegale konja, skupaj z eknomisti seveda. Vse je pač DAS EXPERIMENT, kot vsakič:)
Economist o beguncih: spustite jih notri in pustite jim zaslužiti!
http://www.finance.si/8835039/Economist ... u%C5%BEiti

ORGINAL:
http://www.economist.com/news/leaders/2 ... -them-earn

Niso hudobni politiki, le hočejo izpepljati to v kar skupaj z ekonomisti verjamejo, da bo dolgoročno najbolje. Kaj ni bilo to že videno. Politiki samo furajo trenutno teorijo, trenutna je pač še vedno ta, free market, brez meja, vsi smo ena, ni ras, ni kultur, mlada demografija je gonilo vsega, ne glede na spol, raso, kulturo etc... Rezultate eksperimenta pa bo treba počakati.
Citiraj
Youth
Nemci imajo tako kot ostala EU problem s starajočim prebivalstvom in jih je prpa kdo bo za njihove stare riti delal, da bodo lahko uživali penzije in celotno zdravstveno zavarovanje do 100ega leta, pri 60ih pa v penzijo. In ker ni blo druge, se zgleda ni dalo nove vplačevalce ponzi sheme naštancat za izplačilo ponzij za ta stare. Se jim je porodila ideja, da bi uvozili tuje mladce, k bodo takoj pri vstopu čez mejo odvrgli prejšna oblačila, prepričanja, se zlili z lokalci in tako bodo virtuelno povečali in pomladili Nemčijo in vse bo krasno. Vendar ta predpostavka, da se bodo ZLILI je bila zgolj to:) Prej bodo neto prejemniki kot vplačevalci, tukaj se mnenja še delijo. Eni pravijo, da bodo žrli ostalim, drugi pa, da bodo obogatili evropsko blagajno in kulturo. Tako kot Amerika, kjer govorijo, da je DIVERSITY njihova največja moč:) Pač spet kopiramo amere, tukaj je vedno zamik. Če pa se tam kdaj zatakne bomo tukaj čez ene 10let začeli UNINSTALL, če se bo še dalo:)
Citiraj
H(v)ALA (preberite od zadaj)
A veste un vic, da je rešitev za Slovenijo, da napademo Avstrijo in se predamo? No ta kalifat je to točno to naredil in stvar laufa očitno. Za kurca neb mogl v EU, tako da so napadli, sedaj pa je SEZAM odprt:) INSTANT renta, penzija, varstvo, šolstvo, dodatek/bonus za vsakega otroka. Samo prideš v drugo državo, manj delaš, bol fukaš oz. več otrok imaš, več denarja ti dajo in še manj delaš. Se prav INSTANT penzija, samo da stopiš na to zemljo si že zmagal za ta lajf. In ker boš imel veliko otrok in boš tako tudi preko njih širil svoje prepričanje (milo rečeno), boš pa za to nagrajen še z devicami v nebesih, win-win, earth+heaven wise:) Jst da bi bil na njihovem mestu grem na PRVI vlak, pol k se usidram pa še cela žlahta pride, ene 20 komadov, pol jih pa hitr še 10naredimo in nas je že 30, nam PRIPADA hiška pa penzije za vsakega. Pol pa je že čas za stranko, da širimo to kar očitno dobro deluje:)
Citiraj
44r
Konc je. Treba bo počakat, da se tole spuca, da se vidi kje smo in kam gremu, tkole k zdej kaže ne bo šlo...
Citiraj
.....trojanka
Tud če bi jim dali tukaj mesto, pol države, to tem našim borkam ne bi bilo dovolj, bi spet protestirale za odprtje pa združitev.. Joj kaj ena r. celica naredi škode.. Naše borke se borijo za tujce, k imajo v glavi program, da se ženski pokaže kje ji je mesto. Raje imajo vse to oz. se sprenevadajo, da se bodo adaptirali, kot pa lasten narod, neverjetno... Če bi se razdalje za njih, podariel vse, nahranile, dale fuqat, bi še mislil da so res tako dobre. A ko zančejo forsirat, da jim naj vsi plačujemo vse, medtem k naj si sami porežemo jajca, da bodo oni lahko živeli, potem vidim, da gre tukaj za zamero do lastnega naroda, skritega pod KVAZI DOBROTO. Kaj ste naredili s temi samorastniškami/ranjenimi ženskami, to je mutirana celica oz. trojanka..
Citiraj
Neverjetno
Pri nas imamo še svobodo in lahko vsak vse svoje imetje in prihodke podari za kalifat oz za afriko, noben mu ne brani. Vendar ko ta isti človek forsira, da naj vsi to naredijo, dobre pike bodo pa samo zanj, pa to ni več svoboda...
Pa sploh ne vem če ta isti človek razume kaj pomeni država. Brez mej ni države. Ti isti bi najraje prepovedali še ograjene soseske, pa dali kvoto, da moraš na dom vzeti določeno kvoto "manjšine".

Kar je pa najbolj smešno da se še vedno govori o manjšinah:) Nas je 1-2 milijončka in mi naj vzamemo MANJŠINO notri, mimogrede islama je za cca 2milijardi (2000 milijonov), dnevni prirastek svetovnega prebivalstva je cca 200 tisoč, se prav za celo slovenijo v 10ih dneh. In mi naj to ubogo "manjšino" vzamemo notr:) Noro.

Mene zanima kako bo narava/evolucija rešila to enačbo, ker je dejstvo kam to pelje... Eni ne znate niti lastne ideje skup vržt.. Samo 2tedna odprtih mej+državljanstvo z volilno pravico in nas ni več, gotovo, kalifat, sam enim to ni jasno...
Citiraj
Epsko
Predno kdo tovče po enih ali drugih je dobro, da si pogleda njihovo razlago...
Prosim da se podučite kakšna je razlika med islamom in radikalnim islamom. Muslimani razlagajo...
2:30
https://www.youtube.com/watch?v=1c638uTM-tA
Citiraj
S palco potovku
Eni pa res pretiravajo:
"Njihovo naravno stanje je FIGHT, nikol ni blo drugače, uživajo v tem... Tako pravi Trump, da sta se iran in Irak fajtala 2000let+, morda pod drugimi imeni vendar kot kraj... pol so pa enga sesul, sedaj so porušli ravnovesje in je štala.. Svoboda pa.. ne gresta skup, to so sami povedal. Jebemi kaj če nam raketa in ves arzenal, če so prišli notr prek vaše luknje v glavi... Pzida so sposobni, kapo jim dam dol.. Trojanc ver.500. Zdej so notr, odprejo vrata še ostalim oz. se namnožijo med sabo oz sedaj podarjajo seme izbrankam.. lastna stranka je na ozzorju, večina, tam ni zajebancije, saj je samo ENA stranka pravilna, ni volitev, so vsi sinhroni in sčasoma bo lepo kalifat brez enega izstreljenega naboja:) Epic. Orožje je za retarde, ta pametni rabjo samo plodna jajca zgleda in možgane..."

Fatnje bodite strpni, malo stisnite zobe, četudi vas v ritki boli, vse za duhovno zorenje, v novi dobi namreč ne bo rasizma, nacionalizma, bomo vsi eno, pravijo prebujeni;)

Iz te teme odmevi...
https://www.youtube.com/watch?v=Pn-jcxyz15U#t=23m
https://www.youtube.com/watch?v=8WB5_cXJaOw
https://www.youtube.com/watch?v=Pn-jcxyz15U#t=22m50s
Citiraj
Kalifat
SATIRA! malo za hec...

Jebem mu mater, da so oni prepričani, da jim je A. dal ZNAMENJE, da morajo v EU, razširit svojo vero in seme.. Kako bi naj si človek našo neumnost razlagal drugače? Folk tovče po lastnem narodu v dobro tujcev. Krade lastnemu naredu, da se osrkbuje tujce, pa poglejte številke, uradno nam bodo vrnili 140 TISOČ folka... Neuradno verjetno 300 tisoč, potem da ne bomo rasisti mormo še združit uboge družine, smo že na miljonček takoj. Potem pa seveda, ne smemo zatirat manjšine, moramo jim dati volilno pravico SKS, Slovenska Kalifatska Stranka.. 99% udeležba, LAndSLIDE win, KALIFAT, mission accomplished. No poleg tega pa seveda še dodatne rente, zavarovanja (iz naših davkov seveda, da ne bomo rasisti, pa islamofobi). Pa domače otroke stradat, tuje pa futrat pa promovirat številčne družine

Medtem naši v stiski...
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika ... encka.html

Tam pri njih pa 10otrok na družino, vse na naše stroške od danes naprej, če ne ne bomo napredni.. Pa da ne bomo islamofobni moramo kar kalifat uvest, potem bo lepo pravijo...
Citiraj
hahaha ne me fu...
Begunske ambulante:)))))))))
Od osamosvojive niso bli sposobni pediatrične postavit 20let, onkoliški je še danes v kurcu, vodovod ne dela tko k treba... za te urgence po slo ni denarja, a sedaj kalifat ambulante bodo pa ODMAH, nema problema, može se, alahu akbar... Morte priznat, da je njhivo bog zgleda sposobnejši, saj imajo vse postlano, nič čudn da jim gre sam ****** po glavi, sej za ostale potrebe je že posrkbljeno, no tudi za ****** je zgleda oz. vsaj tako razumejo, da jim jih je A. poslal v zahvalo za trud...
Citiraj
GOTOVO
Za Matkiča...

Pa za enkrat so bli sam dan dva, zdej jih pa nemčija vrača, avstrija tudi in mi idioti smo jih PRVI popisali, tako da pravno jih bodo vsi vrnili k nam. A. je zmagal zgleda...

Ljubljana, 14.01.2016, 18:57 | SVET
http://www.24ur.com/novice/slovenija/ne ... kolka.html

V Slovenijo je vstopilo že več kot 400.000 migrantov, zato je razumljivo, da je številka potrebnih zdravstvene oskrbe, pa čeprav so pri nas morda največ dan ali dva, ogromna. Država je zdaj zdravstveni zavarovalnici naložila financiranje begunskih ambulant, a Samo Fakin opozarja, da to pomeni manj denarja za slovenske bolnike.

Sedaj naj pa ločimo zavarovalnice na za nas in za kalifat, prostovoljno naj plačujejo vsi k hočejo, ne pa bit dobri s tujim kurcom po koprivah... Sedaj bodo pač daljše čakalne vrste, saj ta folk k pride na urgenco npr, pride cela rodbina.. Če se boš kaj usajal boš pa zmerjan z rasist, nacionalist... Joj kako bi vam dal lasten drek za povohat... Ma Ruglje je mel prav.. konc je..
Citiraj
Razbeljeno železo
Matkič a si vidu katera pesem se Trumpu zdi primerna za... ?

https://www.youtube.com/watch?v=k8JjDgHVxSM

besedilo:
http://www.lyricsmode.com/lyrics/a/al_w ... snake.html

Oz podnapis pot TEMi bi moral bit... "Its what we do" :)

Ta njihova je tako narejena, da če ni na drug stran dikt/kalifat, je štala... Oni gledajo na EU kot na ALL YOU CAN R... state:)
Citiraj
Matkic
http://www.rtvslo.si/slovenija/za-zdrav ... 4#comments

Spet bomo mi plačevali oskrbo ilegalcem preko ZZZS-ja.... da še en izjavi da je stanje blagajne na ZZZS nevzdržno ga je treba na licu mesta ustrelit al pa obesit... Slovenci čakajo po par mesecev ker ZZZS noče plačat operacij, tu pa ilegalcem tiščimo v rit oskrbo!

Medtem multikulti učiteljice z veseljem poučujejo Islam v Nemčiji!

Slika

Ilegalci ki so jih podpirali multikulti humanisti pa so prinesli sem tudi svojo igrico, veliko bolj odraslo kot tiste katere nabijam kdaj pa kdaj jaz na PCju :)

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... pHnQ6W2KkMBravo humanisti, kaj poreče One na tole? On je bil velik zagovornik pomoči tem ki zdaj delajo sranje po Evropi... seveda jim nihče nič ne more, ker se takoj oglasijo somišljeniki multikultija češ da je treba spoštovat tujo kulturo in se prilagodit njim.... lolz....

Saj bi reko Zbogom, pa je Bog postal Alah....
Citiraj
Matkic
A girl referred to as Fanny, now 17, also recalled her experience of sexual assault at the festival, stating that she and her friends were touched on their buttocks, breasts and “everywhere.”

“You felt powerless, it was not really nice. When we tried to take us out, they tried to stop us and some hit us,” she told Aftonbladet.

She said she didn't report the event to police because she “saw no cops, [and] it [is] difficult when one does not know whom to notify.”

The Dagens Nyheter investigation has found that no one has been held to justice for the crimes committed.

Še več vaše humanosti na delu :)
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.