Odgovori: Izlet ali doma - kam in kako z dojenčkom

Pregled teme
poglej tukaj
Na tej strani se najdejo kaksne ideje tudi ze za tako majhne:

Citiraj
Upamdane
Pri nas tako je napisal/a:
A je možno, da leta 2021 še kdo uporablja hojco?
Citiraj
Ena južna
Mamica29tr je napisal/a:
Moj full uživa v raziskovanju. Pa ko hod, ko se plaz, ko kobaca...full uživa ko ga midva oponašava al pa on naju. Se lovimo, skrivamo, plešemo, si podajamo žogce. Pa čečka full rad, pa bobne igra s kuhovnco pa lonci, full rad stvari pospravlja v škatle, pa čečka,. Pa krpe ima rad, mi pomaga kdaj tud prah pobrisat :) pa uff, telefon ima rad :) obožuje razne slikance pa proba oponašat npr ve da krava dela muuu :)

Drugač pa vn hodmo kr vsak dan, tud če dež pada, ni panike.
Citiraj
bravo bravo
Bog Mona TM je napisal/a:
Vidiš , vidiš, mi se kaj takšnega sploh ne bi spomnili...To pa je glavca...
Citiraj
Bog Mona TM
naredi kvantni skok nzaj in prepreči zanositev
Citiraj
Pri nas tako
Mamica29tr je napisal/a:
Pri nas imamo hojco.Otrok je precej mobilen in se mu dogaja...Ko pa se utrudi, pa na tla, na penasto blazino.
Citiraj
Bogpomagaj
Povej malo več, naprimer a ste v bloku ali hiši, imate dvorišče, balkon/teraso?

Moja je bila 10 mesecev lani spomladi, ko je bil tudi ves čas dež.. te razumem... Imam to srečo, da je bila lahko vsaj na pokritem balkonu in terasi, sem jo fajn oblekla in sestavila pena puzle, dala nekaj igrač in knjigic pa je šlo. Če ni preveč deževalo, sem jo tudi z vozičkom peljala na krajši sprehod, so ji bile grozno všeč kapljice na zaščiti za dež in jih je ponavadi celo pot gledala.

Drugače pa je imela rada glasbene igrače, knjige, žogice, avte, trganje in mečkanje časopisa, lonce in kuhalnice, rada je prelagala predmete iz ene v drugo posodo, kopanje je trajalo dooooolgo, smo včasih vročo vodo dolivali, ker je nora na vodo... ni imela vseh igrač ves čas na voljo in ko se mi je zdelo, da se je malo naveličala, sem zamenjala in je bilo spet zanimivo nekaj časa. Je kar hitro minilo, zdaj ima 20 mesecev in je že veliiiiiiko lažje, ker se precej sama zamoti.
Citiraj
Mamicatreh50
Tudi če dežuje, v voziček in ven. Ni važno kam, tudi samo po mestu gor dol. To otroku vedno pomaga, svež zrak. Doma pa je naporno pozimi, kopanje v banjici, igranje z žogico, najbolj eje, če ima veliko prostora za gibanje ... dala sem jim tudi pribor, žlice, pa pokrovčke od kozarcev in smo igrali bobne ...
Citiraj
Mamica29tr
Imam 10-mesečnega sinčka in ga v tej mokri zimi ne znam več zamotit. Mu rastejo zobki in je kar siten in se dosti ukvarjam z njim, ampak sem že čisto fuč. Imate kakšno idejo, za kakšen lep izletek z otročkom z vozičkom na Goriškem? Poleg tega - imate kakšne ideje, kaj z njim početi doma, da ga bo zabavalo? Hvala vsem za ideje
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.