Odgovori: plan potovanja Tenerife

Pregled teme
nina444
Meni je že planirajne tretjina potovanja. Če veš kaj te zanima, tudi izbira ciljev ni problematična. Za začetek morda poglej program kakšne od agencij (kar nekaj jih ponuja tudi potovanje in ne le počitnice) in kakšen "what to see". Vedno kupim tudi vodnik in me včasih že kakšna slika pritegne, da kaj vključim v program. Konec meseca grem tudi jaz na Tenerife in bom dneve večinoma zapolnila s pohodništvom.
Citiraj
Financial
Posojilo 100% zajamceno

Nujna denarna posojila! ! !

Za tiste, ki želijo nujno posojilo, vam ponujam cenovno ugodno 3%. So vas številne banke zavrnile? Ali nujno potrebujete financiranje za konsolidacijo dolga? Ali pa potrebujete financiranje za vaše podjetje na skladbo. Torej smo najboljša rešitev za vaše potrebe. Zainteresiranim strankam ponujamo posojila brez kazni. Ce vas zanima, nas cim prej kontaktirajte in napolnili vas boste z veseljem.


Pošta1 : [email protected]

Pošta 1: [email protected]

Whatsapp: +33 7 55 17 86 25
Citiraj
raje po svoje
Andreja_p1 je napisal/a:
Iz lastnih izkušenj ti povem, da Tenerife težko cele obletaš v enem tednu, tako da ti predlagam, da lepo v miru narediš par izletov , najverjetneje vama bo tako všeč, da se bosta prej ali slej vrnila.

Res pa je, da je nekaj zadev zaprtih, tako da bolj na relax. 100 Eur ti bo prav prišlo za kakšen pršut in vino tinto -> https://www.jamonymojo.es/menu/
Citiraj
Andreja_p1
Živijo,
S fantom bi rada šla nekje poleti na potovanje na Tenerife in glede na to, kakšna je trenutna situacija ne veva, kje si lahko kaj ogledava, kakšne omejitve ima država glede npr. zabaviščnih parkov, restavracij, znamenitosti na prostem itd. Ena punca Valentina mi je ponudila, da mi lahko splanira 7 dnevno potovanje za 100€. V ceno je vključen celoten plan, kje si lahko kaj ogledava glede na najine preference. Sva zaposlena in bi nama tako planiranje potovanja znalo vzeti kar veliko časa, zato me zanima vaše mnenje, ali plačava za plan ali si ga raje narediva sama in mogoče, če imate kakšne izkušnje že s čim podobnim ali ne.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.