Odgovori: Pomoč:Kam na poročno potovanje???

Pregled teme
isabella::trv
Ja, saj če upoštevaš nekatera "varnostna pravila" in ponoči ne hodiš iz hotela, se ti skoraj nič ne more zgoditi.
Kakorkoli se bosta odločila želim vama res lepo in nepozabno potovanje...

Lp
Citiraj
mojcaa::trv
Ja mislim da imaš prav, da sva se v bistvu že odločila. Potrebna je le še rezervacija.

LPM
Citiraj
mojcaa::trv
Ja to sem pa slišala, da je velika revščina, vendar pa sem slišala, da je za varnost kar lepo preskrbljeno. Podnevi si lahko kjerkoli hočeš, saj ni velike nevarnosti, da se ti kaj zgodi, ponoči pa menda nimaš izstopa iz varnostne cone, vsaj tako nekako sem razumela kolegico. Jaz mislim, da bova šla kar sem. Ko bom potrdila in vplačala rezervacijo sporočim kako sva se odločila.
Hvala za odgovore.
Citiraj
isabella::trv
Dominikanska rep. je lepa dežela, s čudovito pokrajino, lepimi plažami in čistim morjem...tudi hotel je bil super, osebje zelo prijazno in ustrežljivo...skratka vse o.k.
Je pa res, da je tamkajšnje prebivalstvo zelo revno, velika večina jih živi v kolibah iz kartona in pločevine, zato je precej kriminala, praktično na vsakem koraku te oblegajo domačini, vsak pa hoče od tebe samo denar..še tisti konc asfalta na katerem stoji bi najraje iztrgal iz ceste in ti ga prodal. Na žalost sva bila priči oboroženega ropa menjalnice, pri katerem so ustrelili varnostnika, zaradi tega nama , je bil Mauritius bolj všeč, ker je varen otok, tudi ponoči, standard je višji, ljudje so bolj prijazni...vse je bolj urejeno, medtem, ko je v Dominikanski rep. vse bolj v razsulu.

Upam, da te nisem preveč zamorila, kakorkoli se bosta odločila, želim vama res sanjsko poročno potovanje.

LP
Citiraj
kaj0lina::trv
Mojcaa, mislim, da si se že zdavnaj odločila, da greš na poročno potovanje v Dominikansko in tu iščeš samo še potrditev, da si se prav odločila. Če vaju z bodočim možem vleče tja, potem ne pomišljajta.
Citiraj
mojcaa::trv
Moram teti kar povedat. Ona pravi da nama podarja potovanje v vrednosti 200.000 sit in tako misli, da nama je to dala kot poročno darilo v vrednosti 200.000. Nočem je razočarati, ampak ji moram lepo povedat, da to ni točno tako. Hvala za vse tovje odgovore.
Citiraj
kai::trv
Bila je točno ta agencija. Saj ne da bi jih čisto vlekli za nos, toda to, kar je mama doplačala, bi za ta denar lahko pri naši agenciji dobila več. V hotelih kjer so spali so bile sobe čisto majhne, glede čistoče pa nista rekla ničesar. Verjetno ni bilo problema.

LP
Citiraj
tinamilic::trv
Poznam problem z dopustom. Midva sploh ne moreva iti. Moj fant, pardon mož, do konca septembra ne more dobiti dopusta, jaz pa sem po treh letih iskanja končno dobila službo in začnem 1.10.
Bo pa drugo leto zato še več denarja in torej še več možnosti.
Lepo potovanje!
Citiraj
mojcaa::trv
Hvala, ampak mislim, da bom ostala kar pri Dominikanski. Nekoč morda pa tudi na Arubo, nikoli se ne ve.
Citiraj
dutchka::trv
Aruba je zelo lep otok, pravi raj za potapljanje (tudi z masko).
Za porocno potovanje bi ga priporocala. Plaze so veliko bolj sanjsko bele kot v Dominikanski.
Direktni leti pa so najveckrat iz Amsterdama, saj je otok del Nizozemskih Antilov.
Citiraj
mojcaa::trv
Zakaj pa je Dominikansak dolgočasna? A si že bila tam? Povej malo kako in kaj.
Citiraj
mojcaa::trv
Hvala za odgovor, ampak imam morsko bolezen in komaj sem preživela 10 dni jadranja ( sem bila skoz na tabletah). Saj je zelo zelo lepo in še bi šla, ampak ne predstavljam pa si, da bi bila na poročnem potovanju pod vplivom tablet, če pa jih ne bi vzela bi mi bilo slabo in bi samo spala. Ne hvala.
Raje drugič, vseeno hvala
Citiraj
mojcaa::trv
A si že bila na Arubi? Meni je to nepoznano. A da bi šla tja na poročno potovanje. Drugače sva bolj aktivna, ampak za poročno potovanje imava v mislih poležavanje izleti ampak vsebolj na easy. Kaj meniš o Arubi, opiši mi malo.

LP
Citiraj
mojcaa::trv
Ja hvala za svarilo. Tudi tu potuješ s tujo agencijo Sunshine Touristik a ti je to znano. Mislim, da ta Španija kar odpade, sploh za poročno potovanje. Res potrebujeva potovanje bolj na easy in ne takega kot je tu opisan, če je seveda to res. Vprašaj starše če so šli preko te agencije.

Hvala
Citiraj
mojcaa::trv
Ja hvala za odgovor. Zakaj pa vama ni bilo tako všeč v Dominikanski. Naju pa tako vleče tja, čeprav sva se odločila malo povprašat kako in kaj. Povej kaj ti ni bilo všeč v Dominikanski in zakaj je Mauricius boljši?
Hvala cao
Citiraj
mojcaa::trv
Ja hvala za odgovor in opozorila. sej sva zelo v dilemi za Španijo in mislim, da sploh po tej poti nikoli ne bova šla. Čeprav teta je bila zelo vesela, ko nama je kao podarila potovanje v Španijo.

Mislim, da bova šla kar v Dominikansko, kar je bil tudi prvotni namen. Ja finančno pa sva nameravala dati tja okoli 200.000-250.000 sit na osebo. Upam, da se bo dalo kaj dobit. Bova počakala kar do zadnjega trenutka in šla na lastminute varianto, če bo kaj, ker imava tudi probleme z dopusti.
LP pa hvala
Citiraj
isabella::trv
Hi!
Tudi midva sva se pred kratkim poročila, po dolgem in težkem odločanju sva se odločila za potovanje na Mauritius in ni nama bilo žal. Otok je zares rajski...bila sva že tudi v Dominikanski republiki, vendar nama je bil Mauritius veliko bolj všeč.
Na vajinem mestu bi se jaz odločila za bolj eksotično potovanje, Španijo pa prihranila za pozneje (seveda, če vama finance to dopuščajo), verjamem, da je tudi Španija lepa in zanimiva dežela, vendar pa mislim, da je lepo, če greš na poročno potovanje v nek bolj poseben kraj...

Lep dan!
Citiraj
CLODY::trv
Jaz ne bi šla na Kubo (ker je raj za samske) in Dominikano, ker se mi zdi predolgočasna.

Mauricius, Trinidad in atobago, Bali!
Citiraj
ella::trv
Moja sestra je bila pred leti na poročnem potovanju v Dominikanski republiki. Oba sta bila zelo zadovoljna in nikoli jima ni bilo žal da sta se odločila za to destinacijo. Že same slike in videokasete te premamita kaj šele resnica. Onadva sta šla okoli 20 septembra in vreme sta imela krasno!!!!!
Španije (sploh to nagradno varianto) ti res ne priporočam.

ella
Citiraj
iskra::trv
Ojla

Jst tud mislim da Peru ni glih za poročno potovanje. Je namreč ogromno za videt, ampak to je pač "aktivni" dopust, z veliko trekingi, akcijo.
Poročno potovanje si jst predstavljem bolj na izi, brez zgodnjega vstajanja, poležavanje, razvajanja, fine restavracije...
Jst osebno bi šel na kako otočje v indijskem ali tihem oceanu. Nisem pa še razmišljal, zato konkretnih imem krajev ne morem dat :-)

Lp

Andrej
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.