Odgovori: pri frizerjih

Pregled teme
preveč je preveč
A se kritičarke zavedate, da se frizerke cmarijo pod masko ves dan?! Moja prijateljica, tršica po poklicu, se je onesvestila četrto uro pouka.
Zdrava pamet pove, da te maske niso garantirana zaščita pred virusom. Predpis je pa itak plod neenotnosti v samem nijz in v vladi. Hrvati in Avstrijci so že kdaj ukinili nespametno mučenje z maskami. Verjemite, da virus ne čepi v frizerskem salonu in samo čaka, kdaj vas bo naskočil.
Zdravo pamet uporabimo in vse bo ok!
Citiraj
tsj
Oboh, kakšno kompliciranje! Bojiš se lastne sence, avtorica.
Citiraj
Beezveze
Jaz sem pa prišla k frizerju z masko, jo takoj snela ker mi je bilo vroče, po treh minutah jo je snel tudi frizer in še vedno sem živa ohoho. Tisti, ki so v rizični skupini naj se bolj pazijo jaz imam že vsega povn kufer in se mi zdi tale korona malo za lase privlečena. Sem se držala pravil, ko so bila tako stroga in je bila karantena, sedaj ko pač vsak zase odgovarja pa, če te skrbi, ne greš k frizerju, ne greš na kavo in v shoping center pa je.
Citiraj
hvala bogu
Od jutri naprej nič več mask pri frizerju, hvala bogu! To je bilo pa res moteče!
Citiraj
pa kaj ti napadaš
NYCI je napisal/a:
Pa kaj ti napadaš ljudi?! Avtorica posta je samo povedala, kako je bilo pri njenem frizerju. Ni napisala, da je vse razkuženo, ker ni bilo. Tako je bilo, kot je napisala. Vprašala je, kako je drugje. Kaj je sedaj problem? ?? Mater ste eni popadljivi.

Pri moji frizerki prejšnji teden smo bili v maskah, tudi roke sva si obe razkužili, glavnike je prala, mogoče tudi razkužila.
Citiraj
Fionna
Nisem proti temu, da smo malo bolj pazljivi in ne hodimo bolani naokoli. Ampak pretiravati pa spet ni treba. Če se salon po zaključku počisti in prebrišejo površine in se čez noč dajo glavniki, krtače, ostalo razkužit, kar je ok tudi zaradi prhljaja, glivic, pa še česa, je to dovolj.
Vedno pri frizerju dobiš svežo brisačo, tisti vroč fen na koncu in ostale kemikalije pa ziher pobijejo vse viruse.

Lepo prosim ne zganjajte panike po nepotrebnem. Umivanje rok in izogibanje množici je vedno zadostovalo. Jaz recimo vedno nosim pralno masko doma, ko sem prehlajena, da ne širim kapljic naokoli, ne zahtevam pa od frizerke, da me frizira z masko. Že tako se v salonih včasih komaj diha.
Citiraj
NYCI
".........stola ni razkužila. Najbrž je bilo pri meni isto. Dvomim, da sem imela razkuženo ogrinjalo. Nisem bila pozorna na glavnike (nekaj je vmes prala).
Tolažim se s tem, da je epidemija pravzaprav končana že pred enim tednom in da mogoče sedaj ( zares) ni potrebno toliko razkuževanja. Malo mi je pa neprijetno. Vse skupaj je "prišlo za mano" šele danes...."


A virus jo da danes že prišel za tabo in te naskočil? Od zadej al' od spredej? Ker (jao, jao!) nisi imela razkuženega ogrinjala in razkuženega stola. Lahko si še hvaležna frizerki, da se ne poliva kar naprej s tem strupi. Tako kot se mi smilijo gostinci, da prenašajo ta debilizem, se mi smilijo tudi frizerke, ki jih hodite tja pod prste gledati, od kod vas bo en virus naskočil.

Pa še za frizerke: dejte, vsaj pod pult skrijte kakšno LADY ali kaj drugega. Pa dejte stranki tisto revijo.
Citiraj
sem danes bila
Bila sem danes. Maska pri obeh, razkužilo za roke. Na ostalo nisem bila pozorna.
Citiraj
Moja frizerka
Maske obe. Ročaje stola je rakužila pred mano. Pregrinjalo za stol je zamenjala. Dobila sem novo (oprano ne rakuženo) ogrinjalo. Za vsako stranko grejo ogrinjala, pregrinjala in brisače v koš za umazano perilo. Ko sem prišla je ravno prala glavnike in krtače. Potem jih je razkužila.
Moje mnenje je, da ni potrebe po razkuževanju vsega. Dostikrat je pranje s praškom dovolj.
Citiraj
maske pa razdalja pa
Včeraj sem bila pri frizerju prvič v času korone t.j. po odprtju friz.salonov. Slišala sem, da morajo imeti vsi maske, razkuževati roke, po vsakem "pacientu " vse razkužit. Pri nas sva obe imlei maski, jaz sem si razkužila roke, ona si jih je umila. Ko sem prihajala, jer ravno končala pri prejšnji stranki. Ogrinjalo in brisačo je stresla skozi vrata in ju dala nekam zadaj, stola ni razkužila. Najbrž je bilo pri meni isto. Dvomim, da sem imela razkuženo ogrinjalo. Nisem bila pozorna na glavnike (nekaj je vmes prala).
Tolažim se s tem, da je epidemija pravzaprav končana že pred enim tednom in da mogoče sedaj ( zares) ni potrebno toliko razkuževanja. Malo mi je pa neprijetno. Vse skupaj je "prišlo za mano" šele danes.
kakšne so vaše izkušnje?
Priponke

ewien-van-bergeijk-kwant-Pi2o-Q6ZQjE-unsplash.jpg
(126.72 KiB)

Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.