Odgovori: Kako si naj dobim punco?

Pregled teme
BarbaraSaric
Lepo pozdravljen,

v kolikor je fant prevec vsiljiv, se punce umaknejo...poskusite z obcutkom, kjerkoli...verjamem, da boste kateri vsec, samo ne postati obupan...to se cuti...

Lep pozdrav in vse dobro;
Citiraj
esp_66
Kupi ji "ball gag" .

Za resen odgovor boš moral napisat kaj več.
Ali ima razlog za to ?
Ti si zaljubljen v njo. Kakšna so njena čustav do tebe ?
Citiraj
Patrik patrik psenicnik
Punca v katero sem zaljubljen me govori prav lepo o meni. Kaj nak naredim?
Citiraj
JOŽE OBLAK
Pojdi na morje tam bo gotovo kakšna dekle ki ti bo všeč zato se ji predruži .
Vendar če bo punca sama jo vprašaj če zna plavat da bi sla steboj v morje plavati .
Tam se lahko v vodi zagledata v oči ter se začneta pogovarjati lepe stvari .
Če te dekle v vodi prime za roko jo vprašaj kaj misli ona v tebi zakaj te je prijela za roko .
In če ti punca odgovori da se ji všeč da se bi tudi rada steboj poljubila .
Ko se vlezeta na blazino se začnita poljubljati po licih ali se malce stiskati .
Če se zvečer skupaj lpo napravita gresta lahko na pomolj tam se vorenk poljubita ali velo seksata
vglavnem da se bosta imela močno rada .
Ko te dekle povabi na pijačo tam kjer je glazba se nezno primeta za roki ter gresta skupaj na pijačo .
Vendar če se napijeta sta gotovo bolje dobre volje zato se lahko zmenita za ples ljubezni .
Tako se lahko zaljubiš na prvi pogled ljubezni pa veliko sreče ti želim pri dekletih .
Citiraj
JOŽE OBLAK
Mene zanima kako dobiti resno dekle ki bo znala biti nezna .
Vendar rad bi jo spoznal na plesu ki bo sama brez fantov da bi rajši z menoj bila objeta .
Fulj si zelim spoznati dekle ki se bo zmano stiskala , poljubljala , se drzala za roko , plesala , spala in uživala v sreči ljubezni .
Ne vem kako naj pridem do nje .
Dekle bo z menoj fulj zadovoljna in srečna .
Citiraj
neimenovan101
Pozdravljeni,

tudi jaz spadam žal v tisto skupino "neizkušencev". Celo lansko leto sem zelo intenzivno iskal punco na raznoraznih zmenkarskih forumih. Zgleda, da ko punca začuti, da si imaš težave pri teh rečeh enostavno zbeži. Prejem sem celo nekaj žaljivk. Poslal pa sem na tisoče in tisoče sporočil, približno 10000, včasih tudi 100 na dan. Res sem se trudil. Nekaj časa sem tudi na FB probaval, ko pa se je razvedlo, pa me je postalo sram in sem odnehal. Zdaj sem čisto obupal. Raje imam internet, kot v živo, ker če gre kaj narobe ni treba prenašati posmehovanja in žaljivk.
Citiraj
..Rand0m
Ubistvu je hujšega kot če reče le ne hvala, ker živima v istem mestu, in se tudi vidima večkrat. Mogoče pa ima že tudi ona kakšnega nagledanega, kako naj vem..
Citiraj
Primož
Problem je v tebi, ker misliš, da bi bilo ne veš kaj? Nič ne more biti hujše kot da reče, ne hvala. Povabi pa jo na sok, čisto enostavno, tako kot greste s prijatelji.

primož
Citiraj
..Rand0m
HELP
mene zanima s kakšnimi besedami naj prijateljico (upam punco), povabim na kakšno aktivnost? Jaz si mislim da če jo direktno vprašam, ne bi bilo nevem kaj..
Citiraj
nejc11
Zivjo!

Star sem 14 let in mi je zelo vsec dekle ki pa ima 18 let. Moj problem je da vsakic ko jo zagledam mi zastane dih in postanem vznemirjen. Rad bi izvedel kako bi lahko pristopil do nje in nekako zacel pogovor.
Po notranjasti pa sem sam zelo sramezljiv do deklet in si neznam pomagati pa bi prosil.se za kaksen nasvet kako bi to lahko premagal.

Vsem hvala za odgovore!
Citiraj
JOŽE OBLAK
Dekle si lahko dobiš na zavbavi .
Vendar če bo punca tebi v seč jo prosi za prvi pogovor .
Če te ima dekle z pogledom rada jo lahko povabiš n ples ljubezni .
Citiraj
seveda simple
simple, še nekaj: avtorju svetuješ:
simple je napisal/a:
In če bi prebrala prvi prispevek, bi vedela da on to že ima:
brez_punce je napisal/a:
Ja? Očitno v tvojem "nasvetu" manjka nekaj pomembnega. Ja, manjka, kar je bedarije (ki za razliko od tebe ne piše bedarij, temveč resnico) napisal:
bedarije je napisal/a:
In verjemi da vem, kaj pišem. Sem pred petimi leti bil na istem kot avtor teme, pa mi je na srečo končno uspelo pri puncah. Pri njemu pa tega ni videt oz. ne verjamem, da se je dve leti kasneje pri njem kaj spremenilo. Pa on ni edini takšen primer. Že js poznam po imenu in priimku kar nekaj takih primerkov.
Citiraj
Dasy
kvapatebpere je napisal/a:

Vidis tega ne razumem...

Ce nisi bil nikoli izdan, prevaran, izigran s strani zenske, ki si ji zaupal.... Cemu strah??

Nenazadnje smo vsi obcutili bolecino ljubezni... a ce se ne odpremo, kako smo lahko sploh v zvezi resnicno srecni?
Citiraj
kvapatebpere
@Dasy

Ne niti ne ker sem heteroseksualen moški sem 100% pri meni je problem zaupat kot si sama rekla bojim se odpreti...
Citiraj
Dasy
Si kdaj pomislil tudi na to opcijo, da nisi heteroseksualen moski? :)
Citiraj
Dasy
Zalostno,, zalostno, zalostno...
Verjetno tudi osamljeno...
:(

Zal nikoli nisi in ne bos obcutil tisto pravo bogastvo..... ker se ne zelis odpret in zaupat......
kvapatebpere je napisal/a:
Citiraj
kvapatebpere
@Dasy
Dasy je napisal/a:
Jaz nikoli nisem občutil ljubezni s strani žensk zmeraj sem bil spregledan ali nisem bil dovolj visok ali nisem imel temne lase ono tisto tretje pa nisem bil zmeraj tak kakor sem sedaj sem tudi sam verjel v ljubezen pa iskrenost poštenost pa, da si dve osebi vse delita ampak ljubezni od nikjer pa so se mnogi čudili kako to da tako krasen (njihove besede ne moje) fant pri svojih zgodnjih 20ih letih ne more najti ene luštne preproste punce (btw to je vse kar sem kdaj koli hotel samo eno luštno preprosto punco).

Tako, da to da mi sedaj groziš s tem, da nikoli ne bom občutil ljubezni nima na mene nobenega vpliva oz me ne gane saj niti nikoli nisem občutil ljubezni in sploh nevem kakšen je ta občutek...kaj naj rečem lepo za tebe, da si doživela tako izkušnjo samo nimamo vsi v življenju sreče z ljubeznijo.

Poročit se tako ali tako ne mislim ker ne vidim nobenega smisla v tem to je v bistvu samo kot neka poslovna zadeva kjer podpišem bi rekel temu nek list papirja vbistvu je to vsaj za mene kot neka vrsta pogodbe...tako, da ženska, ki bo z menoj, če bo z menoj me nebo mogla oskubit za moje premoženje ker niti ne bova poročena.
Rada naj me ima tudi brez enega čisto nepotrebnega podpisanega lista.
Če pa se vseno poročim se bom poročil pod pogojem, da narediva predporočno pogodbo tako, da jaz zavarujem svoje premoženje in svoje interese in ona prav tako kar mislim, da je totalno fer , če pa se nebo strinjala s tem bom pa tako ali tako vedel, da je z menoj zaradi denarja kar je pa za mene že po defultu a NO GO.

Sploh pa nisem tako slab človek kot misliš ne sovražim ženske samo tako zelo vas spoštujem in mislim, da ste sposobne tudi same priti do svojega premoženja s tem, da delate ne pa, da ste kot nek privesek nekemu premožnemu moškemu...s tem ko delate in zaslužite svoj denar (imate neko kariero) dokažete, da ste kljub temu, da imate premožnega moškega tudi same sposobne nekaj "zgradit" v svojem življenu in niste samo tiste ženske, ki so mal okol bluzile in so sedaj brez izobrazbe in je bil v njihovem življenju največji uspeh samo to, da so nekemu bogatinu razširile noge ob prave času na pravem kraju...ne bit ena izmed teh punc kajti takih punce nihče ne spoštuje, včasih je še njen bogatin ne spoštuje (s tem ko se jo naveliča jo pusti ali pa na skrivaj vara).

Kar se pa tiče tega kdo za koga kaj zapravlja je pa tako.., da večina žensk misli, da samo zato ker so ženske morajo nonstop dobivat razna darila in nonstop jih mora moški krasit z darili kar je za mene osebno totalen absurd...ne razumite me narobe nimam nič proti če kdo kdaj pa kdaj čisto brez razloga kupi svoji ženski kako malnkost ali pa nekaj kar ni malenkost samo problem pri vas ženskah je, da ste se že toliko navadle teh darilc in pa tega skozi čas, da zdaj kar od enkrat mislite, da vam to avtomatično pripada in da smo moški vam dolžni kupovat stvari in se vam klanjat "zakaj že?" se jaz sparšujem.
Recim tale video je dober primer zakaj jaz tako mislim...ker je v bistvu to kar jaz relno mislim:

http://www.youtube.com/watch?v=LQ7wT4CUprQ

Nekako se mi zdi, da moški smo dejansko totalno na psu pravijo, da živimo v svetu kjer sta spola enakopravna ampak v reali je tako, da to ni res in ste ženske nekako bolj v ospredju samo zato, ker ste ženske...zato če že govorimo, da smo enakopravni naj tudi dejansko bomo naj gre tudi ženska delat pa naj sama plača za svoje stvari ne pa, da govori okol, da je moški dolžan plačat za vse in skrbet za njo kot, da bi bila otrok ne pa odrasla samostojna ženska.


Evo zdaj pa še en video mal da se nasmejete ali pa tudi ne...

http://www.youtube.com/watch?v=Zr162OZ2Z0w
Citiraj
seveda simple
bedarije je napisal/a:
Evo, Simple, je bedarije napisal vse. Kot prvo, avtor sprašuje o nečem povsem drugem, ti si mu pa podala odgovor, ki nima veze s tem. Pri njem je problem navezovanje stikov z ženskami ter ustvarjanje spolne privlačnosti, ne pa zato da bi imel probleme z ženskami, ker ni situiran. Tako da temo si odpeljala v offtopic.

In da s tako vnemo pišeš, kako odslej izbiraš le še premožne moške, se vprašaj, zakaj je temu tako. Js menim, da tebi nekaj manjka, da so te do tega pripeljale ravno frustracije, torej kot pravi predhodnik, da te je to osebnostno obklikovalo. Res žalostno, da o sebi razmišljaš kot o prostitutki. Napisala si, da ljubiš material. Torej? Že v samem štartu avtorju svetuješ:
simple je napisal/a:
To je po tvojem recept za srečo in uspeh pri ženskah? S tem si zgolj napisala, kaj pri tebi vžge. Pred tabo ni v tej temi nihče niti enkrat omenil denarja.
Ja, drži da ni ravno fajn, če tip pri 30+ letih živi še pri starših in je brez denarja, toda zakaj potem toliko moških, ki imajo svoje stanovanje ali hišo, avto ter službo, nikakor ne najde partnerice? In na drugi strani tipi, ki nimajo niti vozniškega dovoljenja, pa se sprehajajo s privlačnimi, atraktivnimi ženskami?

Pa da ne boš spet skočila v zrak ker sem (smo) ti stopili(i) na žulj, da ti bo zadoščeno, sem že imel opravka s takimi ženskami, kot si ti. Na srečo imamo možnost izbire, da se takim ženskam kot si ti, lahko izognemo.
Citiraj
Dasy
@kvapatebpere

Taki arogantni, egocentricni, "financno ustaljeni" z dokupljenimi štirikolesnimi podaljški, nedojeb**i kompleksni modeli, ki mislijo, da je svet ustvarjen po njihovih merilih in se vrti izkljucno v njihovo smer, ter da vsakdo mora plesati na njihovo pesem- bodo hitro občutili trdna tla... :)
Nikoli ne bodo občutili prave ljubezbni, ko partnerka enkrat postane zena bo kaj kmalu bivsa s polovico lastnine v svojih rokah, ti se bos pa pocutil samega, osamljenega v vsem svojem "bogastvu"...

Dejstvo je tako, ce nekoga ljubis mu z veseljem privoscis en kup pozornosti...

Ne rabijo bit neka "draga darila", ampak dejstvo, da si se nekoga spomnil in mu namenil vso svojo pozornost...
Citiraj
kvapatebpere
@Simple

Sem premožen moški in ni te sile na svetu, ki bi me prisilila, da jaz kupujem darilca pa se klanjam eni ženski.
Od mene bo moja ženska dobila darilo samo 3krat v letu in to je za rojstni dan,valentinovo in pa za božič.
Če ji pa še kdaj kaj podarim je pa to samo moja dobra volja pa še to ne vidim smisla, da bi ji kaj kupoval nj dela za svoje stvari...sj ste ženske hotle met iste pravice kot moški in, da lahko hodite v službe...aia saj res vam bolj ustrezajo pravice kot pa dolžnosti in obveznosti.

Edina stvar katero si jo bom jaz kot moški delil z žensko so stroški (položnice itn)in to je to svoje plače ne bom njej dajal da ona zapravlja za ene torbice pa štiklice nj si za to sama zasluž denar mojga že ne bo trošila čeprav ga imam dovolj ampak znam svoje denar cenit in to točno vsak cent, ker sem za svoj uspeh moral veliko truda in energije vložit medtem, ko so moje vrstnice ali nasploh ženske okol bluzile...zdaj pa ženske, ki so navadne frizerke ali trgovke mislijo, da bojo ena bogatega dobile, ki jim bo vse plaču HAHAHA ne pomisljijo pa, da na tem svetu ni dovolj bogatih tipov za vse te ženske, ki imajo abnormalno visok standard kar se tiče moških same pa so v najboljšem primeru povprečne po izgledu in karieri.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.