Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Pozna katera knjigo Pravljicne poti Slovenije?

Default avatar
Baje so notri opisani izleti za druzine z majhnimi otroci...
Je res ali sem v temo užgala?

LP Sloncek
''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''
Default avatar
Hojla!

Poglej si kratek opis knjige


Želim ti lepe izlete v naravo s tvojimi najdražjimi.

Vanja.
Default avatar
Ja, prav imaš. Jaz knjigo imam in mi je zelo všeč. Priporočam.

Pa čimveč lepih izletov :)
Default avatar
Pri nas doma knjigo že imamo, čeprav naraščaj šele pričakujemo:-) Knjiga je zanimiv izbor ciljev za družinske sprehode in izlete različnih težavnosti. Njena glavna lastnost je da vsebuje bajke in pravljice, s katerimi lahko motiviramo nadebudneže za obisk narave. Za obisk posameznih ciljev pa je potrebna avtokarta, za planinske izlete tudi planinski vodniček, s katerim lahko težavnost tudi stopnjujemo.Ima vse značilnosti Sidartinih vodnikov (krasne fotografije,risbe,zemljevide,dodatna literatura...). Torej ideja in osnovna info. o cilju da, ostalo poiščemo sami. Veselo v naravo:-)
Default avatar
ja, zelo fajn in zanimiva knjiga, a pravljice niso primerne za res majhne otroke , ker marsikatero 2, 3 letnik tezko razume, pa veliko izletov ni primernih za tako starosti.. Ko pa je otrok vecji, 5, 6, 7 let pa je super zadeva.
Default avatar
ja, jo imam ... sem si jo kupila za dedka mraza :))) ... po tem ko sem jo 2 meseca hodila gledat v knjigarno :)

mi veliko hodimo naokrog ... informacije (kam/kdaj/kako) največkrat dobim na netu ... ampak tale knjiga je pa res superca ... predvsem zaradi našega 6-letnika ... te zgodbice so fantastične in cel kup izletov je ... za katere sem slišala prvič ... čeprav smo mi vsaj naše kraje (lj-gorenjska) obredli že podolgem in počez ... smo v knjigi našli še cel kup novih ... zanimivih poti... komi čakam pomlad ... da bo mali že sedel v ruzaku in bomo šli spet raziskovat :)

skratka ... jaz sem vesela da sem jo kupila.

B.
Default avatar
Mi smo ena pohodniska druzinica (vsaj trudimo se, da bi bila)... in sem tudi jaz ze ene parkrat na steklo knjigarne prislanjala nos, da bi bolje videla kaksna knjiga je.

Da bi zavila v knjigarno ni bilo časa (tam ostanem vsaj kako uro, da vse pocekiram)....

In ker se najbolj zanesem na vas :)))))) sem vas kar tukaj vprasala... Hvala vsem!!!!

LP Sloncek
''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''
Default avatar
Sedaj pa ste me navdušile za to knjigo, ker smo tudi mi vandrovska family. Do sedaj smo si pomagali s Lep dan kliče (1 in 2), se najde tudi kaj za s ta malimi. A ni zanimiva Slovenija, tako majhna, pa še zmeraj se najde kak plac, kjer še nisi bil?

No, pa se kaj vidimo na teh poteh. :)

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet