Ženski in Moški čvek

veza na daljavo

Default avatar
Postavljam isto vprašanje še tukaj, ker je na moškem čveku bolj umirjeno.:)

Moški (lahko tudi ženske) povejte mi vaše iskreno mnenje:

ali je po vašem mogoča veza na daljavo, kot. npr. če se par videva povprečno 1x na 14 dni čez vikende... Govorim o iskreni vezi, brez varanja. Skoraj vsi moški s katerimi sem se pogovarjala o tem so mnenja, da moški na tak način ženski ne more biti zvest. Kaj vi menite? Je res tako težko se upret vsem "češplam", sploh poleti... Ali morda res velja: daleč od oči, daleč od srca...?

Hvala za vaše mnenje..
Default avatar
Veza na daljavo je možna, vendar ne predolgo. Slej ko prej mora nekdo narediti odločilni korak.
Default avatar
Videvava se vsak vikend, zaenkrat gre, a ni lahko. Imaš veliko problemov, predvsem v zvezi s pomanjkanjem skupnega časa, ki jih sicer ne bi imela. Mislim, da na prav dolgi rok tako ne gre, ker nima smisla. V nekem doglednem času morata najti način, da se več vidita, oziroma da začneta živeti skupaj, sicer se bo vse skupaj zvodenelo.
Default avatar
Jst nisem pristaš tega. Možno je itak vse, samo v 21. stoletju se mi zdi, da redkim uspe takšna veza. Pa sploh ne rabi bit razlog za razpad prevara...že to, da ni stika in komunikacije (telefon ne more nadomestit konkretnega pogovora) je lahko velik problem, sploh če sta skupaj dva, ki imata že bez razdalje dosti težav. Poleg tega pa sex 1x na 14 dni tut ni vse skupaj nič. Kratkoročno bi taka veza lahko funkcionirala, dolgoročno pa nikakor.
Default avatar
Gre za primer moje kolegice, ko je bil njen tip najprej dve leti v tuji državi in sta se videvala 2x letno. Tud sama sem bila skeptična, da ji je tam zvest (ona mu je bila vseskozi zvesta), čeprav ona je bila prepričana, da ji je zvest... No, kakorkoli že: sedaj sta zopet toliko narazen, da se vidita mogoče čez vikende, pa še to ne vsak vikend.. pri vsem tem se sprašujem, kako to, da mu je ona ostala zvesta v vseh ozirih (ljubi ga zelo, ni ga prevarala, načrtujeta skupno življenje - varčujeta za skupno stanovanje..), on pa - se je sedaj izkazalo - ni ravno tak sonček kakor je mislila... Je to težava, ki ima osnovo v "moškem" spolu?
Default avatar
Hmm, težko, vsaj na dolgi rok. Sicer pa zavisi kakšna človeka sta.
Skušnjavam se je težko upret, pa naj bo to moški ali ženska. Prej ali slej popustijo zavore in že si v drugem objemu.....
Default avatar
Po tvojih besedah je torej varanje sprejemljiva zadeva? Skušnjave seveda vedno so, mislim da gre tukaj bolj za karakter človeka in kako imaš stvari poštimane v glavi... drugo je seveda, če veza zelo, zelo škripa in so težave...če pa veza štima, pa ne vidim razloga za to, da se vara (z ene ali druge strani)...
Default avatar
Jaz bi rekla, da ima težava osnovo v osebnosti, v individuumu, in ne prav v moškem spolu.
Default avatar
Po moje pa taka zadeva nekaj casa se ok funkcionira, ker imas dovolj casa, da se posvetis samemu sebi.

na dolgi rok sem pa skepticna.... pa ne mislim na varanje ampak na to, da ti nekaj preposto nonstop manjka.


Default avatar
Veza na daljavo ne obstaja, to no veza ampak samo daljava.

Moškim je pomembno samo tu in zdaj. Ne kdo ga čaka nekje.
Default avatar
Jaz pa bi se pridružil temu. Imaš popolnoma prav. Jaz sem recimo svoji bivši bil zvest 12 let. Nikoli je nisem prevaral, pa sem imel ne samo priložnosti, ampak sem tudi večkrat "izpadel bedak" v očeh žensk, ki so se mi odkrito ponujale. In ne, nisva bila poročena. In še vedno bi naredil isto. dokler si z nekom, si pač z njim. Vse ostalo me ne zanima
Default avatar
Bravo Srečko, takšne rabimo.:))

Lep dan vsem in hvala za vaše odgovore!
Default avatar
Cau. Tudi midva sva bolj "čudna" za ostale ljudi :) Torej, on prihaja iz druge države, skupaj sva že 3 leta, jaz sem hotela nardit vsemu že konec, ker sem imela daljave čez vrh glave, pa me je on vedno prepričal, ker ni hotel nobene druge :) V kratkem načrtujeva skupno življenje, ker tako ne gre več naprej :) Torej, zveza tako lahko obstaja, ampak enkrat se je pa treba odločit kako in kaj naprej!! Če je v glavi vse na svojem mestu, je možno čisto vse. Vso srečo! :)
Default avatar
ja zdi se mi možno, oz. se mi ne zdi predolga "luknja" vmes.
Potem se imata lahko še raje:)
Lp
Default avatar
Aja pa še to. mene je bivši prevaral, pa stanujeva le 2km narazen :) Torej, nikoli ne veš, lahko ti pove, lahko pa ne in ne veš. Pa saj tako je lahko tudi s fantom, če ga imaš v istem kraju :)
Default avatar
Tudi midva sva imela zvezo na daljavo (različni državi), sedaj pa že živiva skupaj.

k&m, iz katere države pa je tvoj fant?
Default avatar
Belgija:) Pa tvoj?
Default avatar
ojli!

seveda deluje veza na daljavo, če je le prava volja in dovolj ljubezni na vsaki strani. Tudi jaz sem bila nejeverna dokler nisem tega na lastni koži izkusila. Sedaj sva z mojim dragim skupaj 2 leti in kmalu bova živela skupaj;))
Default avatar
Veze na daljavo so včasih klapale.
Zdej je pa tolk komunikacijskih kanalov, da se da tud na daljavo skregat.
----------------------------
z nobenim kavljem
me ne dobite več ven