Prehrana in kulinarika

Ali je kaj boljšega od sveže pečenih palačink?

Default avatar
Imenujte eno stvar.
Default avatar
Sveže pripravljen čokoladni souffle z jagodičevjem in kepico sladoleda.
Default avatar
Barca je napisal/a:
Sladoled se takoj stopi, pol pa moraš mlačugo jest. Blek
Default avatar
liter cvička!
Default avatar
Tisa_R je napisal/a:
MMMmmmm
Default avatar
njam njamis je napisal/a:
Ja, od tistih iz ponve in z marmelado so boljše edinole sirove palačinke, zapečene v pečici, z zgoraj hrustljavo skorljico... Mmmmmm
Default avatar
Tisa_R je napisal/a:
A je to nekakšne sorte mufin? Sem mal pogooglu, ne vem kaj si naj mislim..
Default avatar
Sladoled s toplim češnjevim prelivom (domačim seveda). mmmmmm
*** lupus pilum mutat, non mentem ***
** malus omnia in malum verit **
Default avatar
kaj še je napisal/a:
Itak sladoled jem tak, da je že na četrt stopljen :)
Default avatar
njam njamis je napisal/a:
Dišijo res pregrešno. Bolj kot te morda samo še gozdne jagode.
Default avatar
zelo specifično je napisal/a:
Sufle ni niti blizu mafinom. Mogoče malček po obliki, ampak sestavine in način priprave in končni izdelek/okus so pa čisto drugačni.
Default avatar
boldrik je napisal/a:
Kje pa še dobiš prstace?
Uh kako dolgo jih že nisem jedla :(
Default avatar
boldrik je napisal/a:
Morska hrana. Sladoled že razumem, ti pa tuki školjke ven mečeš
Default avatar
Replika je napisal/a:
V Italiji v Carrefourju jih imajo skoraj vedno v ribarnici na voljo.....
Default avatar
jih dostikrat tam kupim je napisal/a:
Eh malo daleč zame.
Default avatar
Replika je napisal/a:
V Neumu so krasni ;-)
Default avatar
boldrik je napisal/a:
In legalni....