Prehrana in kulinarika

Kako naj specem kuhano ribo?

Default avatar
Ribo( orado, brancin) bi naredila najprej v parnem kuhalniku.
Potem bi jo na ponvi le obrnila na olju.
Ali je to mozno?
Glede na to da bo riba najprej kuhana.
Ali se bo razpadla in ali jo bo mozno speci da ne cvrci v olju, ker je "vodnata" od parnega kuhanja.
Hvala za ideje.😊
Default avatar
Zakaj???? Zakaj bi se to šla?

Butni jo v pečico, pravim jaz.
Default avatar
Slika
Default avatar
sam prašam je napisal/a:

Ženska vendar hoče pazit na postavo!! Pa rada bi zdravo jedla, kar kuhana riba vsekakor je. Ni pa tako dobra kot je pečena ribica, a ne. Ona bi rada nek kompromis, da bi bila hrana zdrava, ampak vseeno okusna.
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:

A pečenje brez olja pa ni možna izbira?
Default avatar
Tole napravi je napisal/a:
Brancina v soli sem že delala in je res top!
Default avatar
Oradino meso v parnem mi je ravno prav cvrsto, okusno, lazje prebavljivo.
Ce je samo za minutko ali dve obrnjena v olju ravno toliko da se skorijca zapece, kar me moti pri kuhani ribi.

Ce ze v parnem kuham zame rdeco peso in za drugo brokoli s krompirjem. Lahko je v enem stuku se riba. 😉
Hci si pa itak da poleg al trzasko omako ali malo masla po kuhanem krompirju.

Za kosilo ponavadi specem al na ponvi al v pecici. Za vecerjo v parnem.
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
Zmiksaj vse skupaj, pa bo mir, šus blesavi hipohonderski.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Ammm, ne delam ribjo pasteto.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Manj pij, drugace si: bolj star bolj nor.
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
Dva tedna si zdaj reva študirala prismodarijo za na mon, pol ti pa takoj vse v vodo pade.😂
Default avatar
Lol vrž na teflon, lah do konca sesekljaš, se hitro speče, ni treba olja zarad teflona, ampak večini to ni všeč zaradi predstavitve hahahah
Default avatar
V parnem kuhalniku kuhano: rdeča pesa, krompir, brancin, orada,...brokoli...
Na sliki: krompir, rd.pesa, brancin(razpadajoči ;) )
Slika

Slika

Slika
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:
Kaj ne daš nič začimb na krompir in ribo?
Default avatar
Krompir je zelo slabo olupljen, vidijo se oči in ostanki olupka. Za takšno perfekcionistko se je treba bolj potruditi.
Default avatar
šubler vse vidi je napisal/a:
Saj ni važno kako izgleda, glavno da ni revše prpaleno povsem lačno.
Default avatar
Razpadla bo. Pa a maš ti fetiš na hrano za prašiče mogoče, ne mi rečt da hočeš zdravo jest ker tud zdrava hrana je lahko normalna, to kar ti delaš je delanje se norca iz hrane
Default avatar
Požrete pa čisto vse kar vam naumi mozak. Ne bi požru tele ribe na pari skrpucane, pa da mi dvesto evrov v žep daš. A je res tako težko nekaj okusnega skuhat. Če je blo tole dobro, potem sem jaz Kralj na angleškem dvoru.
gospod Vagabund Vaga Stručnjaški,
prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj
diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap
Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University
Default avatar
Šnelca_ je napisal/a:

In le kdo drug bi lahko postavil tako vprašanje kot naša ORTOREKSIČNA Šnelca?
Dej no, Šnelca, mal olja te pa res ne bo zredilo v debelo pujso.😄😄😄