Prehrana in kulinarika

posoda tupperware

Default avatar
Pozdravljeni,


zanimajo me vaše izkušnje glede uporabe tupperware posode?

Lp.Alex
Default avatar
Ja, no, posoda je že v redu, če jo uporabljaš. Večina žensk jo le kupi in ima v omari, ker jo premami na predstavitvi. Treba jo je poznat in uporabljat.
Na žalost sistem prodaje zahteva visoko ceno in le redka posoda je vredna denarja, ki ga zanjo plačamo, zdaj, ko se dobi mnogo cenejših in kvalitetnih.

Je pa še zmeraj plastična, kar mene osebno čedalje bolj moti, ker imam veliko raje naravne posode, plastika pa to ni.

Kljub temu je imam veliko in jo tudi s pridom še uporabljam.


Miranda
Default avatar
Jaz jo uporabljam že 17 let in je še vedno takšna kot takrat. Kaj naj ti rečem? Kakšen nakup posode je bil tudi zgrešen, vendar v bistvu je ok
Default avatar
Jaz imam tri za piškote in peciva,so stalno v uporabi in še lepe so tako da jih lahko postaviš na mizo.Folijo za testo valjat in eno za v hladilnik,več nimam ker vem da ne bom uporabljala.Hči ima sve i svašta pa jih pol ne uporablja.
lp geri
Default avatar
Sem svetovalka za Tupperware. Ta posoda se ne prodaja v trgovinah ravno iz tega razloga, ker je drugačna od drugih. Ima svoje posebnosti in rešitve, ki je dobro, da ti jih nekdo pokaže, razloži. Potem pa ni več ,,brez veze,, in ,,zgrešen nakup,, :D Sem svetovalka za Tupperware posodo in me lahko pokličete na 031 231 016 ali mi pišete na [email protected], LP Sonja