Če bi živeli v Novem mestu. Kje bi najraje? V katerem delu mesta? Ali bi raje živeli izven in kje bi to bilo? Imate raje blok ali hišo v mestu? Kaj se vam zdi bolj praktično?
Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net
Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
curina
i0erw
dolgčas
Nevem kdo si želi živet tam sredi niča. Kaj se sploh dogaja tam? Preselite se na primorsko, odlična točka za izlete in dejavnosti...curina je napisal/a: ↑Če bi živeli v Novem mestu. Kje bi najraje? V katerem delu mesta? Ali bi raje živeli izven in kje bi to bilo? Imate raje blok ali hišo v mestu? Kaj se vam zdi bolj praktično?
softić
v centru ne
V samem Novem mestu nikjer, ker tam so samo še bosanci, čëfurji... kot v LJubljani.curina je napisal/a: ↑Če bi živeli v Novem mestu. Kje bi najraje? V katerem delu mesta? Ali bi raje živeli izven in kje bi to bilo? Imate raje blok ali hišo v mestu? Kaj se vam zdi bolj praktično?
Brajdic
tamživimm
dol3njka
Podgurc
Joža
oidfšs
Bejž, da ciganov v centru ni? Dopoldne jih mrgoli! Ordinirajo okoli bolnice, ko gre mladina iz šole, se spravljajo nanje na avtobusni postaji in na poti do nje. Ali si slepa ali pa ne živiš v NM. Zadnjič je ena srednješolka čista prestrašena prišla domov, ker je bila enemu ciganu preveč "všeč".tamživimm je napisal/a: ↑V Novem mestu (centru ali obrobju) živim že 43 let, vmes sem 5 let živela v eni vasi nekaj izvem mesta in 5 let v Ljubljani. Gužva na cesti zjutraj in popoldne je res (razen med počitnicami), ampak izpostavljat to je smešno, ker gužva je itak v vseh mestih. Pa si upam trdit, da tu primerjalno veliko manjša. Cigani so, v centru pač ne. Sama nisem v vseh teh letih imela nobenega srečanja z njimi, kar sem jih videla, sem jih ob rednem brskanju po smetnjakih. Če kaj, se zaradi ciganov izogni Šmihela - ki mi je itak najbolj grd del mesta. Mesto oziroma nova stanovanja se itak širijo zgolj V Brodu, smer Dolenjske toplice, predrago, glede na ponudbo, drugje se prodajajo ali oddajajo obupno stare hiše ali del njih, že opremljena novejša stanovanja zanemarljivo malo. Neposredna okolica pa ... odvisno od okusa, Meni ne potegne, mnogim zelo. Vse je subjektivno. zato se odloči sama, ker boš ali ne boš TI živela tam.
hhm
Lepotička
tamživimm
Živim, živim, le da zame center NM ne predstavlja bolnica in avtobusna postaja.oidfšs je napisal/a: ↑Bejž, da ciganov v centru ni? Dopoldne jih mrgoli! Ordinirajo okoli bolnice, ko gre mladina iz šole, se spravljajo nanje na avtobusni postaji in na poti do nje. Ali si slepa ali pa ne živiš v NM. Zadnjič je ena srednješolka čista prestrašena prišla domov, ker je bila enemu ciganu preveč "všeč".tamživimm je napisal/a: ↑V Novem mestu (centru ali obrobju) živim že 43 let, vmes sem 5 let živela v eni vasi nekaj izvem mesta in 5 let v Ljubljani. Gužva na cesti zjutraj in popoldne je res (razen med počitnicami), ampak izpostavljat to je smešno, ker gužva je itak v vseh mestih. Pa si upam trdit, da tu primerjalno veliko manjša. Cigani so, v centru pač ne. Sama nisem v vseh teh letih imela nobenega srečanja z njimi, kar sem jih videla, sem jih ob rednem brskanju po smetnjakih. Če kaj, se zaradi ciganov izogni Šmihela - ki mi je itak najbolj grd del mesta. Mesto oziroma nova stanovanja se itak širijo zgolj V Brodu, smer Dolenjske toplice, predrago, glede na ponudbo, drugje se prodajajo ali oddajajo obupno stare hiše ali del njih, že opremljena novejša stanovanja zanemarljivo malo. Neposredna okolica pa ... odvisno od okusa, Meni ne potegne, mnogim zelo. Vse je subjektivno. zato se odloči sama, ker boš ali ne boš TI živela tam.
nartabolš
Najboljši post ever :))Podgurc je napisal/a: ↑Jst pravm taku;
U mejst nej za žiut. Kukr je že adn napisou, tm u mejst sa samu še busanci pa cgan.
Nrbulše, d grieš k nm u podgurje. Ampk samu, če s kej prida. Če nejs, pol tud k nam ne rabš huodt.
Jst b t rieku d prid na Zajč Vrh. U tej vas sa usi mskontrji. Usaka bajta ma enga k zna na harmonko špilat. Jst znam tud. Pa zdravn sa zidance pa nuogradi. Je usak dan lušnu ku kürba.
oidfšs
Priceless. :))tamživimm je napisal/a: ↑Živim, živim, le da zame center NM ne predstavlja bolnica in avtobusna postaja.oidfšs je napisal/a: ↑
Bejž, da ciganov v centru ni? Dopoldne jih mrgoli! Ordinirajo okoli bolnice, ko gre mladina iz šole, se spravljajo nanje na avtobusni postaji in na poti do nje. Ali si slepa ali pa ne živiš v NM. Zadnjič je ena srednješolka čista prestrašena prišla domov, ker je bila enemu ciganu preveč "všeč".
Podgurc
Sej pravm, usi nejkej u mejstu rineje, pa je tm samu še ciganija pa busanci. Sm šu zadnč na opčino pa sm tam, na šaltrj samu jst stal pa 5 busancu pred menoj, k sa legitimacje dejlal, pol pa še 10 cganu, k sa cgansko podpuoro fiehtal. Sa cganke kr nuotr na opčini cigaret kadile pa svujm atrukm zizat dajale kr tm, na hodnik sa zizk kazale.nartabolš je napisal/a: ↑Najboljši post ever :))Podgurc je napisal/a: ↑Jst pravm taku;
U mejst nej za žiut. Kukr je že adn napisou, tm u mejst sa samu še busanci pa cgan.
Nrbulše, d grieš k nm u podgurje. Ampk samu, če s kej prida. Če nejs, pol tud k nam ne rabš huodt.
Jst b t rieku d prid na Zajč Vrh. U tej vas sa usi mskontrji. Usaka bajta ma enga k zna na harmonko špilat. Jst znam tud. Pa zdravn sa zidance pa nuogradi. Je usak dan lušnu ku kürba.
semNovomescanka
Moje mnenje