Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

Knjige PET PRIJATELJEV SO ŠKODLJIVE za otroke!

Default avatar
wtf asi k?!
knige so zakon! fuknena si
nič niso škodljive
napisane so bile v domišljiji in so ODLIČNE
pusti otroka da bere, branje je kul, pomaga
Default avatar
Pri delu s hrano se lahko zadržim. Ste za zdravo hrano, super. Mogoče ob vsem tem obsesivnem prepovedovanju hrane nevede delate otroku več škode kot koristi - kar je prepovedano, je najslajše, ampak hej - vaš otrok, vaš način vzgoje. Tudi sam sem pristaš večinoma zdrave hrane - cheat day pa imajo tudi fitneserji, čisto v razmislek.

Kar pa se tiče Georgine - ma tako kot vsak ne bi smel imeti domačih živali, tudi vsak ne bi smel imeti otrok. Namesto da bi otroku razložili, da na svetu niso samo fantje in deklice, ampak da - tudi biološko gledano obstajajo različni ljudje, ki pa so vseeno še vedno ljudje in jih moramo spoštovati in se jih ne sramovati ali ogibati ali jih celo obsojati ... Ne vem, vaš zapis bo pri otroku naredil isto kot pri naraščaju neonacistov naredijo besede sovraštva do pač druge skupine ljudi. Naučili se bodo sramotnih vzorcev staršev in s tem nestrpnosti in homofobije. Vsak ne bi smel imeti otrok. Pika.
Default avatar
Če ti to resno si res en velik retard.
Default avatar
ti si živi primer idiota

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger
cron