Opravljivka

Srbi so užaljeni zaradi Luke Dončića

Default avatar
Res bo tako ostalo. Slovenci smo splosno bolj podobni germanskim narodom, ki nimajo dosti skupnega z juznjaki. Odkar se mesamo smo prevzeli veliko vasih slabosti upam pa da vi kaksno naso dobro.
Default avatar
Grda resnica nep je napisal/a:
Sigurno je ta Zagrebčan pravi Hrvat. Ko je bila vojna, je precej Zagrebčanov ušlo čez mejo in so smučali v Kranjski Gori. A stanovanje imaš v Zagrebu? Lepo.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
To ni res. Ti si čefurka, ker že z nikom to poudarjaš. Pa ne samo ti hočeš biti, ker se tvojim predsodkom zdi to frajersko.Nimam nič proti.

Jaz sem v slični poziciji in sem daleč oc tvojih razmisljanj, ki se mi jih tukaj ne da pisariti.

Rojen sem tukaj in moja domovina je tukaj in nimam nobenega razloga, da se počutim karkoli drugega.

Dobro bi bilo, da że enkrat ftihneš s poudarjanjem svojih kompleksov.
Default avatar
Hua lu chan je napisal/a:
Mislm, da je glih Dragić par dni nazaj v enem intervjuju rekel, POČUTM se Slovenc in ima čist prav, če je pol pol in tuki rojen. Tako se POČUTM tud sama, sm to večkrat napisala, pa sm vseen dobila vse sorte nazivov, za ene Slovenka za druge če.furka. Jbg, kot vam paše ;)
Default avatar
Ampak ti ze s svojim nikom delujes provokativno. Pr
Default avatar
Ftihni je napisal/a:
Je.bo te nick. Nick si lahk zmislm tud Nemka. Sm tud že 1000...x napisala zakaj tak nick. Če ne štekaš, tvoj problem. Me sploh ne zanima, če sm zate, pa še za koga če.furka, za druge Slovenka. Sama vem kaj sm, kaj si pa ostali mislte, me pa niti mal ne zanima.
Kaj si pa ti, me pa tud niti mal ne zanima. Zarad mene bod tud Nemc, če ti odgovarja.
Default avatar
antilopa je napisal/a:
Najboljše je ko mu reče ti si doso iz Bosne a žena ti je Hrvatica Zagrebčanka. Pol pa bosanc znori pa mu vse po spisku.
Mislim da imata še druge zamere.
Ja imamo stanovanje. Dva pravzaprav.
Vsake toliko dobim voščilnico iz porezne uprave haha
Default avatar
Grda resnica nep je napisal/a:
Pol si se pa ti dobr poročila. :)))
Default avatar
antilopa je napisal/a:
Ne, ne moj mož se je dobro poročil. Jaz sem se samo poročila. Familja od none je bila nekoč živeča na Hrvaškem. Ded pa je bosanac. Zato je moj fotr tud bosanac haha.
Default avatar
Če bi šli za vsakega korenine gledat, potem bi ugotovili, da je čistih Slovencev zelo malo. Veliko jih je z južnimi in germanskimi koreninami.

Na splošno je čistih narodnosti zelo malo. Vsak ima vsaj nekaj od nekod drugod. Tudi drugi narodi niso "čisti". Če bi se vsak vtaknil v to, potem ne vem, kam bi prišli.

A za nogometno zbrano vrsto Nemčije igrajo čistokrvni Nemci? Seveda, da ne. Ampak ob ogledu njihovih tekem sploh ne pomislim na to. So njihovi državljani in zastopajo nemške barve. Tu pa govorimo o naših košarkarjih, ki so tukaj rojeni, tukaj športno vzgojeni, izobraženi tukaj v Sloveniji in imajo vsaj enega od staršev Slovenca.

Skoraj vsak drugi državljan Slovenije je mešanček, pa zato ni nič manj Slovenec. Goran in Luka sta dala jasno vedeti, za katero državo jima bije srce. Tu ni dileme. Ne zanikata korenine po očetih in se jih ne sramujeta, pa vendar rada poudarita pripadnost Sloveniji (oba sta po materah Slovenca).

Ne vem, zakaj imajo tako Hrvati, kot Srbi tako hude komplekse glede tega. Iztok Puc, ki je žal že pokojni, je igral za Hrvaško, pa je bil Slovenec. Mi Slovenci si ga nikoli nismo lastili.

Se spomnite morda tudi košarkarja Gregorja Fučke? On je igral za italijansko košarkarsko reprezentanco, pa si nikoli nismo lastili njihovih košarkarskih uspehov v preteklosti.

Zato je čas, da ohladite glave. Srbi in Hrvati imate veliko medalj v ekipnih športih, ki jih vam Slovenci iz srca privoščimo. Tudi vi se veselite skupaj z nami. Bo vsem lepše.
Default avatar
Slovenci bi morali dobiti prevod knjige o petih slovenščinah, avtorja Frana Miklošiča, ki je še vedno v nemščini, (le zakaj še ni prevoda?), pa bi ugotovili, da je srbščina le eden od jezikov slovenščine, najstarejšega jezika na svetu.

Lahko pa si o slovenščini pogledamo spl.stran raziskovalke Mile Deacon, globalwends.com., tudi zgodovina.eu.
Default avatar
Popravi raje-pravilno se napiše velikega morilca in diktatorja-Josipa broza-tita-Tito je hkrati lahko ime koga drugega in se ga na tak način lahko zelo uzali-pozdravljam vse Slovence.
Default avatar
ej ti smrad, Tito je bil slovenček po materi.
Zajebani slovenec je napisal/a:
Default avatar
Daj nehaj uporabljati prokleto besedo Srbi jebo ti pas mater retardirano v vse krvave luknje.
Default avatar
Niko Tesla je srb. Sam je rekel “Ponosen sem na hrvaški kraj rojstva in srbsko kri”. Če bi ti bil slovenec rojen v ameriki si po etičnem poreklu slovenec.
Default avatar
Dončić je čisti Srb. Naduvan, obrazne poteze... Nič slovenskega. Mati nič ne šteje. Srb je. Itak noben Slovenc v košarki ne more biti tako dober, to je južni šport. Tudi ostala imena dobrih košarkašev, ki živijo v Slo, so potomci južnjakov.