Opravljivka

Iris Mulej, luksuzna vila alias hotel in selitev v večje stanovanje

Default avatar
Grrrr je napisal/a:
a on tudi cote kupuje v kitajskih štacunah?
še dobro da mu je všeč vloga očka, ga bo Iris vsaj nekaj časa dokler bo rojevala in bodo otroci mali lahko zadrževala ob sebi. Samo pri njenih 38 to ne bo več dolgo. Obveznost do otrok bo sigurno izpolnjeval tako kot jo do ostalih dveh, stare koke mu pa res ni treba f. če si lahko kupi mlajšo.
Default avatar
Grrrr je napisal/a:
Hud ker je napihnjen, da komaj hodi? Groteskna cloveska figura in ne hud. Taksni v glavi nimajo nic samo za bezat je preden ti s svojo plehkostjo in primitivnostjo ter pomanjkanjem pravih vrednot unicijo zivljenje. To bi morale mame vse decve nauciti preden jih posljejo v svet pa bi bilo manj gorja.
Default avatar
Žalostno predlagam je napisal/a:
Kdo naj bi ji to razložil, ko je bila mala? Iris je tipičen rezultat otroka, ki je odraščal brez očeta. Najprej sta bili sami z mamo, potem si je ta mama omislila enega moškega in kopico otrok, tudi rejniških. Ko so jo skupaj z Iris začeli vlačit po medijih, so tudi mami zrasla krila in omislila si je novega moškega in šla. Tiste zgodbe o mami dobrotnici so eno, realnost drugo.
Default avatar
Zdaj v Črni Gori gradi hišo z bazenom. Od oka 200 kvadratov, marmorni pulti, open fire kamin, zlate pipe... Mislite da je vse skeširala ali je vzela kredit na 30 let?
Default avatar
To plehovje se razkazuje za take, ki vas te novice zanimajo. Ste sami kr na istem nivoju.
Default avatar
in še nekaj "ne-nabildanih" fantov iz Slovenije, videnih v njihovi družbi, ki se sicer ne izpostavljajo in so veliki playerji v svetu vseh možnih povezav in uspešno skrivajo nelegalno pridobljene cekine. nepremicnine,dragi avti v slo in crni gori ( Budva ) na tuja imena..Gričnik Ervin iz Konjic (neuradno, vsepovsod ga je polno, veliko v tujini, tiha voda sicer, ves čas se reži in ti kao pošteni nastopi ) ste že slišali? niste ne, jaz pa sem ampak je že marsikdo dobil "porcijo" po glavi, ko ga je samo omenil..
upam, da nisem prevec napisala
Default avatar
Daleč najlepša Slovenka, pol pa Bernarda Marovt.. Kako popolen obraz ima. ❤️
Default avatar
Ženska si sploh več ni podobna. Prej povprečna, zdaj? Verjetno vse wanna be influencerke hodijo k istemu kirurgu, ki jih dela po šabloni.