Opravljivka

Kako lepo ženo ima DJ Umek (video)

Default avatar
Kakšna lepotica

Default avatar
direkt s poroke je napisal/a:
grda bosanka kot večina od tam dol
Default avatar
Lica ima polna filerjev
Default avatar
Koliko pa je stara?
Default avatar
Ne morm verjet, kaksna fovsija... Zenska je lepa, pa se na glavo pstavite. Umek pa je po vseh SLO standardih uspeh, se jaz sem hodil na njegove rejve, pa sem ze 45 star. Toliko let biti uspesen je dosezek. Zraven pa peljat se ok privat zivljenje je pa zmaga. Vecja, kot jo boste komentatorju tule kdajkoli zmogli.
Default avatar
direkt s poroke je napisal/a:
že sedaj polna plastike, kaj šele bo. čisto navadna ženska. kje ti vidiš lepotico pa tud nevem
Default avatar
Ggble je napisal/a:
avtor govori o bajni lepoti te ženske. Kje je kakšna lepota? In zakaj bi kdo bi na to fovš... Ženska je polna plastike, zjutraj je verjetno čisto povprečna grdavša.
Default avatar
Haah Senko poznam.iz EF
Ima magisterij
Ni nič umetna. Taka je od vedno.
Je pa.86 letnik
Default avatar
Lepa je. Ful. Zdelo se mi je pa naravnost perverzno, ko sta na vabilo za poroko napisala, da ne rabita daril, ampak želita namesto tega denarne prispevke za poročno potovanje. Pri vseh njunih miljonih....Umek je naloudan, ona pa tudi. Bruh.
Default avatar
Janja44 je napisal/a:
Word.
Default avatar
Janja44 je napisal/a:
kako pa veš to?
Default avatar
20 let mlajša je, on najuspešnejši SLO DJ, a na poroki jima igra Plavi Orkestar? Bosanka, ampak na tem posnetku, kolkr se jo vidi, je lušna.
Default avatar
jaz ne vem je napisal/a:
Ko sta se poročila, je bilo objavljeno njuno poročno vabilo. En link (pa jih je veliko):

https://www.regionalobala.si/novica/pre ... lasbe-foto
Default avatar
Simpatična, ampak daaaleč od lepotice. Meni je bolj zanimivo to, da se ne vidi starostne razlike med njima, njej bi dala vsan 10 let več kot jih šteje, očitno se slabo staro. Sicer pa, kot da je to sploh pomembno, vso srečo v zakonu.
Default avatar
Video je enkraten, nevesta je lepa in karizmatična bosanka. Seveda komentarji tukaj dlje od cinizma in nevoščljivosti ne pridejo. Mogoče nam pa vi lahko ponosno pokažete svoje poročne posnetke in nadpovrečno lepe partnerke.
Default avatar
Mene je pri tem videu, ki sta ga objavila 1 leto po poroki, zmotilo samo to, da je bila poroka v operi. Ne zdi se mi primerno.
Ok, hočeta nek lep ambient kot so katedrale, pa sta sta ateista in nimata kaj delat v cerkvi in si omislita opero. Mislim, da opera ni temu namenjena. Toliko gnojnice so zlivali že ko je bila v operi oddaja Slovenija ima talent, češ da ni primerno. Zdaj pa to. Opera je kulturni spomenik, o katerem odloča tudi Zavod za varstvo kulturne dediščine. Kam pa pridemo, da si bo zdaj tam vsak omislil kar se mu sprdne, samo zato, ker ima denar. Sama poroka bi še šla, da imajo tam še fešto, se mi pa res ne zdi primerno.
Žena pa kot vsaka ženska tipa, ki ni lep, ima pa keš. Nič posebnega.
Default avatar
Žena pa kot vsaka ženska tipa, ki ni lep, ima pa keš.

ha ha brutalno
Default avatar
kaj umek ima 53 let?
umek ima 44
torej 11 več kot ona