Opravljivka

Erazem B. Pintar

Default avatar
Stepni teliček je napisal/a:
Kurbirskost je več vrst. Nekatere so namišljene..

V osnovi pa že omenjeni Casanova ni obljubljal zvestobe. EBP je bolj wanna-be, poceni lokalna izvedba.

So seveda iskreni ljudje, ki povedo, da na jih Coolidgeov efekt deluje in radi menjavajo spolne partnerje.. in so tisti, ki to počno potiho. Oboji so uradno "kurbirji".
Prvi, ki svoje preference napovedo že od začetka.. jim ne moremo reči "varalice".

So pa seveda ženske, obsedene z romantičnimi ideali - "kako bodo one spremenile moškega".. in si potem omislijo prav takšnega okoli kril sukajočega tipa, z namenom konvertirati ga v zvesto copato.
Seveda to ne gre.. in potem seveda jokcajo, kako so bile prevarane, razočarne in kar je še tega.

So seveda tudi druge ženske, ki točno znajo oceniti, kaj tovrstni tipi sploh so sposobni ponuditi in si potem postrežejo, če jim siceršnji paket ustreza. Ali ženska radovednost izbere Erazma ali Jonasa.. pa pove tudi marsikaj o njenih preostalih kapacitetah (in njenem izgledu - rangu).
De omnibus disputandum..
Default avatar
No to je pa tip moskega ki ga jaz ne prenesem!!! Nikoli takih moskih nisem prenesl in sem se jih izogibala ze kot studentk. Oduren je. Ego do neba, videz sorry ampak meni je grd. Njemu se ne sme ooorekat. Ne verjamete? Kar pojdite na njegov FB profil pa kaj napisite pod njegovo objavo, da se s cim ne strinjate. Nemudoma vas bo zacel zmerjati, tikal, zalil... podn od cloveka je. Njemu se ne sme oporekati, on je bozanstvo. No vsaj misli da je. Upam da ga useka po zivljenju, da bo priletel na realna tla. Vsaj enkrat dobi svojo solo.
Default avatar
WTF.....

Pa kaj vi govorite ljudje. Berem forum in se mi smeji! Pa kaj kurbirstvo bla bla bla. Je nekaj opravljat kurbo, je pa precej bedno opravljat kurbirja tako z moske kot zenske strani. ce jih je nategnu vec ko mosli je pac car, ce je pa zenske nategnu je pa kurbir, ker vas ni vzel.

Precej bedno z ene ali druge strani, tolk o vas forumovcih.....

Je pa tip precej beden, ce je treba o njem govorit na zurnal 24. Carji danasnjih casov so pac na Instagramu, OnlyFans, in TikTok, o cemer Erazem pomojem se slisal ni...