Opravljivka

Erazem B. Pintar

Default avatar
A ni bil včasih en velik ženskar, kurbir v pravem pomenu besede, zdaj pa kolikor je videt na njegovem fb profilu zgleden mož in očka in poln denarja. Kar naprej objavlja družinske fotke, pa hvali svojo polhico kot imenuje svojo ženo. Res zgled vsem moškim. Kdo je pa ta polhica njegova? S čim se ukvarja Erazem, je zelo uspešen podjetnik ampak s čim točno se ukvarja?
Default avatar
Prodaja meglo kot vsi "uspešni", kaj pa drugega.
Default avatar
wertzuio je napisal/a:
Pa tale je bil že stokrat pozabljen od boga. Danes imaš takšnih na tisoče na netu. Drugače pa ima on očkov denar. Prodaja pa meglo. Ego ga pa nese daleč, to pa.
Default avatar
Umiril se je tip, saj je že star.
Ima res lepo ženo, tako simpatično. In dva frocka <3.
Idilično hišo, hišno pomočnico. In pisarno sredi Prešerca. Jahto, avion in vse, kar ti srce poželi.
Nor bi bil, da ga serje tako, da ga ulovi rumeni tisk.
Carsko živi/jo. Sanjeeeee monovk :-)))))
Default avatar
Postaral se je in se mu ne da več okol fukkarit.
Se ga pa spomnim po tem, ko je pametno ugotovil, da on nikoli ne bo nobeni ženski zvest. Da pač tak je. Sprejmi ali pusti. Da se bo on vedno kurbal, ampak ta, ki je pa z njim, mu mora biti pa zvesta!

Dvojna merila v praksi. Ampak mu je ratalo. Babja neumnost in pohlep za denarjem pač nimata meja. Babe so dobesedno pripravljene požreti VES drek, ki jim ga servira dedec, samo zato, da lahko uživajo v njegovem denarju. Baba se loči samo od reveža.
Default avatar
Letnik 67 , drugace pa zelo intelegenten tip.
Default avatar
Bog je naredil najprej moškega, potem žensko.
In to zato, ker vsak umetnik naredi najprej skico,
potem pa umetnino.
(Pregovor)

Ko je Erazem srečal svojo umetnino, jo je kupil.
Sama umetnina se zaveda svoje cene.

Kaj je tu nerazumljivega?
Default avatar
Je pa zanimivo: babe zmeraj trdijo, da s kurbirjem ne bi bile nikoli, da hočejo zvestega moškega, resnega, poštenega, ki jih bo spoštoval, pa take. Potem se pa vseeno odločajo za tipe, kot je Erazem Pintar, ki je javno deklariran kurbir, ki je v intervjujih za javnost trdil, da ženskam nikoli ni bil in ne bo zvest. Ampak ker ima nek družbeni status in denar, se na to kurbarijo zelo prizanesljivo gleda. Aja, pa tip tudi kadi in (žgane) alkoholne pijače pije. V takih krogih jim tudi ni tuje kaj prašnega čez nosnice povlečt.
Default avatar
Meni se je tip vedno zdel prazen. Znotraj votel, okoli ga pa nič ni, kot bi rekla moja babica.
Default avatar
Meni ni jasno kako lahko tak kurbir žensko sploh premami. Že po videzu je neprivlačen (okej to je subjektivno), kurbirski kao šarm ga pa še bolj naredi neprivlačnega.
Mene pač noben ni mogel nikol (ja so me osvajal), res pa je, da jaz padam na zvestobo ne kurbanje. Ja zvestoba je seksipilna, kurbanje pač ne.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Anomalija v razmišljanju: Če bi ljudje res padali na zvestobo, potem prevar ne bi bilo.

Ljudje padajo na ILUZIJO zvestobe.

Zato je po eni strani kurbirskost boljša, ker je vsaj iskrena.
De omnibus disputandum..
Default avatar
wertzuio je napisal/a:
A se je spet prišla ena NAHRANITI z enim drugim življenjem?
A bo danes boljši dan, a ne? Še sonce ti bo lepše sijalo, potem ko se boš tule nahranila z enim Erazmom, ki te what-the-f*ck- sploh briga?!
Default avatar
Stepni_Volk je napisal/a:
Jaz sem povedala zase, ne za druge.
In ne, kurbirskost ni iskrena, ker varalice večinoma svojim partnerkam ne povedo, da se z drugimi gonijo naokoli, torej se skrivajo pred njimi.
Default avatar
Iz naftalina? Kje ste zdej njega našli?

EBP nima več pisarne v centru Lj, že nekaj let. Jaz sem si ga zapomnila po ekstra izsušenih ustnicah, da bi mu najraje kdaj kupila vazelin za ustnice mal namazat,.. Sicer pa vedno je smrdel po alkoholu in cigarah, pa tista čupa z redkimi lasmi je bla tud svojga dnarja vredna. :D Hahahahahah

Inteligenten definitivno ja, razgledan in zabaven sogovornik. Kaj s(m)o ženske videle na njem? Pa kaj vem, zase lahko rečem, da mi je bila njegova pojava všečna, tist nedolžen obrazek z blond laski, pa nasmeh, raskav glas, lepo izražanje,.. Tko.

Je pa res, da zdej pri 35ih ne bi ponovno "padla" na te čare oziroma ne bi padla na takega človeka.
Default avatar
Nikoli nisem padala na kurbirje, ne na revne, ne na bogate.
Kaj ima kurbir za povedati, me v bistvu sploh ne zanima...
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Kurbirskost je iskrena, če se pove vnaprej oz. Je razivnda. Casanova ni obljubljal zvestobe.

Varanje se nikoli ne napove vnaprej in ne more nikoli biti iskrena.

Ker v primeru, da se obe strani strinjata, jima paše, da so tudi drugi ljudje.. gre za torej nek tip odprte zveze.. kjer sta obe strani "kurbirski".. takrat ni govora o varanju.
De omnibus disputandum..
Default avatar
sem pripeljal eno možno kandidatko za sebe v diskoteko v Lj., pred mnogimi leti, pa stojiva midva pri šanku, ko se on nalima na njo, poznala sta se od prej, mi ga predstavi, (jst blage veze nisem imel kdo sploh je, šele čez kakšne dve leti sem v cajtngu videl njegovo sliko in kolumne, sem pogledal, ker se mi je zdel znan) ni se odklopil, da ga jebeš, hehe.., nekako mi je motivacija pri tisti ženski takrat zarad njega ... padla, čeprav je imela ženska življenjsko filozofijo in geštel seveda ok.., game over, hehe..
Default avatar
Stepni_Volk je napisal/a:
Če se pove, je iskrena. Če se ne, pa ni.
Tako je, odprte veze so dogovor obeh- oba se s tem strinjata. In to je okej. Ker sta za sebe odločila, da bosta tako živela drug z drugim.
Ni pa okej, ko se to počne za hrbtom in skriva in s tem ne omogoča drugemu, da se za sebe odloči kaj in kako na podlagi teh dejstev. Plus da ogroža zdravje in varnost oseb, ki niso šle svobodno v to. In ravno to je tisto kar je sporno pri varanju.
Default avatar
Stepni_Volk je napisal/a:
Kako si ti zelen v teh zadevah. Se ti prav vidi, da si samo teoretik. "Kurbirskost je iskrena, če se napove vnaprej." Kurbirji počnejo vse kaj drugega, kot napovedujejo svoje iskrene namene. Oni prodajajo zgodbe, na katere se pade: Casanova babi utiša pomisleke s tem, ker jo neustavljivo hvali. Če ji to godi, je njegova, če je vsa analitična, pa takoj začuti, ne dreza več in gre v drugo akcijo. Vsak je lahko lokalni Casanova, samo občutek mora imet, kateri se mu splača vmešavat v (spolno) življenje.

Tisti "odprt tip zveze" probaj enkrat v svojem odnosu z nekom, pa boš videl, koliko je kdo kurbirski. V svingersko kurbarijo ponavadi dominanten partner prepriča svojo partnerico, redko je obratno. Hitro take veze propadejo. To, da se partnerja vsak po svoje žgeta okoli in potem skupaj zaspita v naročju … To je pa samo v pravljičnih filmih in romanih.
Default avatar
Erazem že leta ni kurbir (on je bil bolj fukfehtar kot kurbir), se spomnim njegove prejšnje daljše veze (ena visoka blondinka), o kateri je ves čas pisal zgodbice v Lady, kako jo vsakodnevno poseksa, blablabla, kako se imata super, blablabla, ki ji je plačal šolanje, nato ga je pa zapustila. Potem se je spustil v vezo s Tejo, cepnil s svojim letalom v Medvodah... no potem se je očitno malo umiril, naštepal frocovje, zdaj mu je ostalo brkljanje po svojem čolnu, tudi skiperja se gre na drugih čolnih, najbrž ni več tako pri denarju, kot je bil pred leti. Vozi nek star mercedes...Pisarno ima na Brnčičevi.
Še zmeraj se hvali da veeliiiiko seksa, to je pri njem stara zgodba - pri njemu je vse top, dokler ga ženska ne zapusti. Teja je kar zgarana, ne vem če bi bila ob gospodinjski pomočnici?!
PS. Zmaga pa to, da tip RESNIČNO MISLI, da je Richard Gere No.2, hahahaha. Kdo ga je s tem nafopal? :D