Opravljivka

Krama od Lili Žagar

Default avatar
Cekri za več kot 600 evrov.
Default avatar
Ne morem verjet, kakšne cene. Ena pletena košara in kos blaga not. A je to torbica?
Default avatar
Trg je prost, ko voli nek izvoli.
Default avatar
pa koga oni to je napisal/a:
Bolj smešnih torbic in cen še nisem videla. No, saj v današnjem norem svetu se sploh ne bi čudila, da bi ljudje to tudi kupovali. Tako je, ko se rodiš v svet meglomešalstva, ko ljudje hočejo še zrak prodajat po zasoljeni ceni :D

THE LILI BAG - hahahahhahahahha

Ko je cena te spletne strani in promocije stala več, kot vse torbice, ki jih imajo na zalogi. Pa še te so verjetno bile kupljene na Kitajskem.
Default avatar
Intuicija je napisal/a:
Zakaj pa ne napiše, koliko jih je že prodala? Verjetno nobene. Pa kdo ti bo dal za to sranje toliko denarja, za neko no name "oblikovalko", ki to ni? Ta epidemija "znanih" Slovenk, ki kar naenkrat postanejo strokovnjakinje za določeno delo, je hujša kot koronavirus. Pa ne moreš danes znati nič, jutri se pa za neko področje razglasiti za strokovnjaka. Se pravi, danes ne znam odviti obliža, jutri bom pa zaflajštrala prst, pa sem zato zdravnica? Mislim, da ne.
Default avatar
Saj to ni trgovina za navadne mone.
S takimi cekarji se Kardashianovi in podobni obmetavajo. Kam pa naj vtaknejo svoj denar kot v prestižne izdelke?
A vi mislite, da je nek izdelek bolj prestižen, če bo ena Kylie tako rekla? Tudi ena Lili lahko to reče, zakaj pa ne bi smela?
Default avatar
pa koga oni to je napisal/a:
Pri meni bi to letelo direktno v smeti. To je takšna šara, da boli glava. Če mi dajo zraven 20€ poleg te torbice jo ne vzamem, ker se mi je ne bi dalo nesti v smeti.
Default avatar
A to naj bi bila torbica za po mestu ali košara za jagode nabirat?
Default avatar
oh oh je napisal/a:
Lahko, lahko, samo je pa tudi res, da je verjetno Kylie prodala kakšen izdelek več kot Lilika, kaj praviš? Kylie je tako znana (sicer ne vem, zakaj), da lahko prodaja tudi lasten drek, pa se bo našla kakšna s preveč denarja, da bi ga kupila. Lilika pač tega ne more.
Default avatar
kaj je to je napisal/a:
ne, to je za borovnice, jeseni pa za gobe:))
Default avatar
Te za 650 evrov izgledajo kot koški za umazane cote:)))
Default avatar
to je pa šara je napisal/a:
saj ti je ni treba nesti V smeti, VANJO lahko daš smeti. Koš za papirčke:)))
Default avatar
ne to ni je napisal/a:
Na sliki se lahko klikne na puščico levo, desno in pokaže izdelek z vseh strani. Pa to je tako mejčkano, da ne gre niti 200g borovnic notri :))
Default avatar
Od česa pa mislite, da lahko Lili živi, če ne od košar, ki jih naredijo za 50-70 EUR in jih ona proda naprej za 650 EUR...ker jih je dizajnirala Lili...
Default avatar
No ja, meni so pa všeč - samo žal smo Slovenija premajhen trg za reživetje s takim izdelkom; kupim 2x večjo tako torbo z mojim unikatnim pečatom ( da nima nobena take, kot jaz) z veseljem za 750 EUR in tudi če deluje snovalka po principu "Fair Trade" - da tudi pridne roke, ki zvijajo koruzne liste in izdelujejo to unikatno ročno delo tudi pravično dobita vsaj 300 eur po torbici , ne pa morda le 50 :)
Default avatar
Tam nekje je napisal/a:
Živi od moževih prihodkov, to je pa malo za zraven, bolj žepnina kot kaj drugega.
Default avatar
Bi me jo bilo sram za po mestu imet, da bi kdo videl in vedel kako sem butasta, da dam toliko za eno torbico.
Default avatar
premali trg za tak posel je napisal/a:
Meni se pa enostavno zdi hecno, da so te torbice od dvakrat dražje do cenovno primerljive s torbicami od Grošljeve, ki so dejansko vredne svojega denarja, unikatne in prav tako ni bil nihče oškodovan zaradi njihove izdelave. Pa dvomim, da pri fair trade izdelavi v tem primeru delavec dobi sorazmerno visoko plačilo. Poleg tega pa fair trade izdelki iz pravične trgovine Tri muhe, niso niti približno tako dragi kot te Lili torbice.