Opravljivka

Lasje Hajdi Korošec, se tudi vam zdijo predolgi?

Default avatar
torej si lenoba je napisal/a:
Daj, ne sprenevedaj se. Če si jih res umivaš na 2 dni, potem porabiš veliko časa - torej so nepraktični. Da o tem, da je to poleti večinoma premalo, sploh ne bi. Pa o tem, da imaš itak spete, sploh ni treba govoriti, a ne? Ja, dolgi lasje so za lenobe in packe - vse ostale si jih zaradi nepraktičnosti skrajšajo.
Default avatar
Ni čudno, da gobcate čez dolge lase, če jih pa ne morete / nočete / niste sposobne imeti. Pri tej hajdi pa se mi zdi problem barva ne dolžina. Pa vsaka naj ima tisto, kar ji je všeč ne pa sam pljuvat od žlehtnobe. Pa samo za info, z daljšimi imam mnoooogo manj problemov kot s krajšimi in ko bom stara bom imela dolge, da se boste kure s trajnami na cesti lahko pozobale med sabo od opravljanja :))
Default avatar
Z dolgimi lasmi ni nič dela. Imajo jih lene ženske. Spnejo v čop in imajo po 50let isto frizuro. Ko si jih morajo oprati je cela drama zaradi sušenja in odpadanja las po tleh. Redčijo se jim ob robovih in lasje se jim cepijo kjer je elastika. Dolgočasne ženske.
Default avatar
Dolgi lasje za lene babe je napisal/a:
Tako je.
Default avatar
Imela sem včasih dolge, pa nisem znala z njimi. Zato sem jih spenjala v čop in prala na 10 dni. Tako so se mi zavozljali in zlepili zaradi slabega vzdrževanja, da me je frizerka morala postriči na balin. Zdaj jih perem na 15 dni in je bolje.
Default avatar
vedno spete je napisal/a:
Se strinjam, tudi jaz ne znam z dolgimi. Zdaj sem pobrita zadaj.
Default avatar
Dolgi lasje za lene babe je napisal/a:
Od spredaj tudi. In spet ne znam vzdrževati pričeske. Mi je tudi frizerka svetovala frizuro na nulo.
Default avatar
vedno spete je napisal/a:
Ti tanova "vedno spete" si dolgočasna dolgolasa packa , a ne? :-)
Default avatar
Najbolj bolno pa je, ko pri frizerki te ekstremne dolgolaske jokcajo za vsak postrižen centimeter tistih posušenih zlomljenih konic. Totalno otročje.
Že pri majhnih punčkah zgledajo zelo dolgi lasje grdo, kaj šele pri odraslih. Da pa potem 50 let nosijo isto repo na glavi (itak da vedno speto), je pa res žalostno. Ja, so dolgočasne, neizvirne in se oklepajo mladosti, ki je že davno mimo. Otročje.
Default avatar
Res imate zanimivo razmišljanje za večne kratkolaske. Če ne znate negovati dolgih las, še ne pomeni da jih tudi druge ne. Ta tema je ena sama babja zagrenjenost.
Default avatar
Dolgolaska1 je napisal/a:
Babja zagrenjenost je šele če se katera od vas mora postriči za kak centi. Takrat je konec sveta za vas. Pa da frizerka odreže pol centi več tistih uničenih špic- katastrofa svetovnih razsežnosti! :-)
Pa če vam kdo reče, da bi vam bolj pristajali krajši (ne kratki) lasje - ni hujšega, a ne? :-)
Ja, ste otročje in bolezensko navezane na tisti šop mrtvih las, ki zgleda čedalje bolj klavrno.
Nosite pa cel čas samo spete. Dolgočasne ste.
Default avatar
Ima umetne lasne podaljške, tudi tenira si kožo,da ima temnejšo in hodi na hialuronska polnila obraza. Na njej je naravno le to, da je visoka 150cm in čevap. Nikoli pa ni bila lepotica. Promovira svoje kao idealno življenje, ki pa kakopak ni.
Default avatar
meni čudna in nikakva ze od partyev ko je bla glavna zvezda zdajpa pici neko familijo pa neko poslovno zensko kao
, odvisno kak dolgo saj se mi ne zdi neka sposobna če je mela pomočokoli sebe na pune bolj party woman kot kaj druga
Default avatar
Na tako majhni ženski kot je Hajdi, izgledajo dolgi lasje grozno, še zmanjšajo jo. Žal misli,da je lepa in mladostna, če uporablja filerje, a ji dosti manjka. Naravna lepotica nikoli ni bila. Se pa rada kiti in išče pozornost. Klasika slo kokoši