Opravljivka

A kdo razume, zakaj so žene znanih Slovencev influencerke?

Default avatar
Res ne razumem te slovenske kvazi influencerke scene.. Kako se na primer zena od Davida Urankarja predstavlja za vplivnivo? A kdo ve, kaj je v lajfu naredila, razen da je poročnena 6 voditeljem? Ali pa od Doncica bejba..pred tem je živ bog ni povohal, zdaj je pa težka influencerka.. Razumem Alenko Košir, ki ima svoj posel, spozna se na vadbo, prehrano..ali pa Lorello Flego, ki se z modo ukvarja že vrsto let in je res insajder.. Ostalo pa ne vem, no..
Default avatar
Neki morjo delat k ne hodjo v službo.
Default avatar
Drugače je Ajda (Davidova žena) karierno zelo uspešna. “Influencerstvo” je zgolj njen hobi. V privat življenju se ukvarja z grafičnim dizajnom (študij je opravila v tujini), zaposlena pa je na Celtri kot produktni vodja. Povrh vsega ima svoje podjetje Minimellows, ki prodaja otroške ninice. Ima dva čudovita otroka, ki jih zelo lepo vzgaja. Punca na mestu in z vsebino. Tako da svetujem, da se malček pozanimate preden pišete takšne komentarje.
Default avatar
Vse influencerke potrebujejo pozornost, ker so osebnostno zafurane. Potrebujejo potrditev. Kdor z glavo ni uspešen, pa mora biti s kvazi videzom. Uspešen partner, one pa niko i nista...je potrebno potem slikar rit in nove cunje...
Default avatar
Akdorazumeto je napisal/a:
Ne bit žleht. Od manekena Davida žena je stokrat bolj uspešna od njega. On kar nekaj bluzi tam na TV Slovenija, zdaj na srečo kar precej vodi, še nedolgo nazaj pa je bil kaj, višek njegove kariere žrebanje lota? Gimme a break!
Anamarija je pač model, ko sta se kot mala mulca spoznala z Dončićem je bila ona celo višja od njega in potem neka najstniška missica itd. Zdaj je on seveda bolj slaven, ona pa to s pridom izkoristi za promocijo biznisa, kis i ga je sama omislila. Je še mlada, ima že diplomo v žepu, vse je še pred njo.
Alenka je bila svoj čas tudi bolj kot ne samo žena Jureta Koširja, ki rojeva. Njena finančna stabilnost je bila vedno odvisna od njega. Po ločitvi jo je finančno dobro odnesla, dela to, akr dela, da pač nekaj dela, koliko od tega lahko živi je pa drugo vprašanje. Niti priimka si ni spremenila, to pove vse, koliko je ona vredna brez njega.
Default avatar
Ma kwa si pa je bajsaa Anamarija sama izmislila? Biznis? Odkrila toplo vodo, da telovadi in se snema?? Give me a break ! Haha ta je pa močna. Na YouTubu imaš milijon takšnih. Pa ima se za neko lepotico in je nek model za močnejše postave. Haha ja zaradu Lukca,kakopak. Brez nega bi bila samo mocnejsa. Sedaj pa je še model poleg. Katastrofa u glavnem.