Opravljivka

Ana Roš na robu preživetja?

Default avatar
Sam sem delal pri privat firmi in vam povem, da so to posebne vrste voluharjev. Delali smo cele dneve na novih hišah, govorim o notranjih inštalacijah, kjer so zaslužki kar visoki. Ko je bil datum plačila plače je vedno bilo nekaj narobe, da je plača zamujala, govorim o nekaj dneh. Ko je bilo potrebno dati regres, je bilo spet en in drug izgovor. Sami lastniki pa so živeli na visoki nogi., pa vendar vse na lizing. ( še wc papir ). Zdaj sem sam konkurenca tej firmi z nekaj zaposlenimi in vam povem, da najboljši delavec je delavec, kateri je dobro plačan in v nogovorjenemu roku po pogodbi. In pri nas je lahko pol leta korona in bomo vsi preživeli. Pač nimamo jaht in ne živimo na visoki nogi.
Default avatar
xDrive je napisal/a:
vsaka vam čast..
taki rešujete situacijo in seveda tiste, ki visijo na tem delu in poštenju..
ko prevaga število onih ki sam "visijo"..oz tud onih ki sam "jemljejo"..
pol gre vse ..tam... kjer smo zdej..
Default avatar
popolne bedarije je napisal/a:
Malo poznam to sceno, celo verigo, tudi naprej do dobaviteljev. In samo to ti bom povedala, da te strašne stroške, ki naj bi jih krila država, nekateri čakajo še od pomladi. Od takrat so vse založili sami, kolikor so lahko. A zdaj naj pa spet?

Prosim vas lepo, da bi bili taki blebetači v njeni vlogi, bi vas rada videla cvilit zdajle.
Default avatar
saj ji država subvencionira plače je napisal/a:
80% od minimalca se ne plačuje, ker je minimalni znesek za čakanje minimalec. Ni pa ta strošek v celoti krit od države, prispevke pokriva delodajalec. Za nič delat tudi to ni slabo.
Koliko jim sicer plačuje, če jim, na roko, pa lahko samo ugibamo. Na dolgi rok se to ne splača nobenemu delodajalcu in bodo seveda odpuščali, poslali delavce na zavod, potem pa jih, če bo situacija boljša, čez nekaj mesecev ponovno zaposlili.
Default avatar
tkole ti povem je napisal/a:
Mi smo vse prejeli v manj kot 30 dneh, je pa potrebno se držati pravil in pravočasno in pravilno vse prijavljati.
Default avatar
naj gre že enkrat čez rob tale Roš, da ne bo več konstantnega jamranja ...če pa mi za koga ni mar, mi ni za no..... njeni meniji za 200€...in potem nima zaloge za 2 meseca plače za delavce-pa naj zapre
skoraj vsem se nam je že zgodilo da je šla firma k vragu, pa nismo bili na TV
Default avatar
Promet na biziju preko 2 mio eur. Naj se resno spelje. Ce kdo mi ga je pa ona dvignila. Ze tako je videz off ampak zdaj me je pa cela odbila. Lanski promet jo lahko zivi do penzije.
Default avatar
Pivo in čevapi je napisal/a:
In neuspesne 🤣🤣
Default avatar
Pivo in čevapi je napisal/a:
Sorci, samo če je pa ona bila na kakšni lepotni operaciji..pa ne vem,no...le kakšna je potem mogla biti prej? Bog ji je dal kuhalnico,lepote pač ne...