Opravljivka

oče Melanijo pri sedmih letih prijavil na lepotno tekmovanje

Default avatar
Gledala sem francoski dokumentarec o Melaniji.
Oče jo je pri 7. letih prijavil na lepotno tekmovanje in ji svetoval kakšna oblačila izbirati, da zgleda bolj zapeljivo??????
Meni se to zdi sprevženo!!!!!!
Pa vam?
Default avatar
Ne zanima me.
Default avatar
To so pač oni tako predstavili in povedali, da se sliši fajn sprevrženo. Kako je bilo res, pa nihče ne ve, ker še zdaj nič ne vejo o tej Melanii. Stvari, ki jih lahko danes preverijo, ne vedo. Vedo pa kaj je njen oče hotel pred 45 leti. Kao. Gledala sem dokumentarec in pričakovala, da bom izvedela kaj, česar ne vem. Pa vse skupaj sploh ni bilo dokumentarcu podobno. O Melanii so povedali, kar že vsak ve. Potem pa vmes kazali druge ženske, ki nimajo z njo nič. Ena je 30 jurjev zapravila za operacije, da bi ji bila podobna, pa ji ni podobna niti, ko jo naličijo profesionalci. Sploh ne vem, zakaj so v dokumentarcu o Melanii kazali druge, nepomembne in nepoznane ljudi Melanii in ostalim. Po ogledu dokumentarca vem enako kot sem pred njim. Še vedno nimam pojma, kaj se dogaja v glavi Melanie in vem, da je ogromno Američanov konkretno usekanih. Posledično je Trump predsednik, Kardashianke milijonarke, lepotna tekmovanja otrok priljubljena stvar... pač Amerika. Vedno se najde dovolj norcev, ki podprejo neko norost, ki posledično uspe.
Glede Melanie pa še vedno nimam pojma kako in kaj. Ji je sploh čustveno kaj do tistega klovna. Jo briga za vse skupaj, važno, da ona uživa svoje bogataško življenje. Je neumna lutka, ki jo upravljajo drugi. Ne vem.
V vsakem primeru... veliko žensk je poročenih z bedaki. Veliko je moških, ki varajo. Ona je vsaj tako pametna, da ima bedaka in varalico, ki je svinjsko bogat.

-----------
Pod črto pa je moje osebno mnenje, da ona živi v enem svojem svetu, briga jo za vse skupaj, vsake toliko se zaradi lepšega malo pokaže. Začutim je pa ne. V bistvu se mi zdi prazna. Nič od nič. Sicer pa navzven res lepa, krasen stil, popoln nadzor nad sabo.
Default avatar
mal tko je napisal/a:
No tudi sama mislim podobno.
MEGLA od človeka.
Brez iniciative,brez entuziazma,brez vsega.
Briga njo za vse skupaj,važno,da ima polno r.t.
Edino kar lahko vnovči je telo,pa še to ne vemo ali n vse podrejeno moškemu,ki jo je kupil.
Sicer pa,vsaka ženska bi bila enako lepa,če bi se podvrgla tolikim tretmajem.
To ,da ima njen obraz sedaj manj gub kot na slikah izpred 25 let pravzaprav deluje izumetničeno,hladno in posledično preračunljivo.
Da ne omenjam podpornic Trumpa,kjer liderka Trumpetts Toni Holt Kramer ,pri svojih 80 plus izgleda kot Miss Piggy-sorry ,ampak je res.
Tako bo izgledala Petra Kerčmar s pop-a ,če ne bo prenehala s svojimi experimenti.
Kaj vse naredi denar!
Default avatar
V socializmu ni bilo lepotnih tekmovanj. in še toliko manj za otroke. Njena mama šivilja jo je dala, da sta s sestro nastopili na lokalni modni reviji otroških oblačil.
Default avatar
njena generacija je napisal/a:
Default avatar
IZPRIJENO je napisal/a:
Default avatar
In še “lepotno tekmovanje”. oziroma modna revija otroških oblačilc sevniške jutranjke z Melanijo.

Slika
Default avatar
se mi samo trapast zdi da se je zatrapala v 24 let starejšega,pa denar gor al dol
Default avatar
Nic narobe, ce je bila lusten otrok, naj nastopa. Vendar kasneje brez Trampa nebi prisla nikamor. Tam je takih lepotic cel kup. Imela je pac sreco. Verjetno bi bila bolj srecna v Sloveniji, saj imamo tudi tu kaksnega bogatasa, ki je bolj normalem, kot Donald.
Default avatar
Slovenija v dokumentarcu predstavljena kot kaksna Ukrajina.
Default avatar
Poznam njeno družino, ker so tesni prijatelji meni bližnje osebe in je pač njena mama delala v tej omenjeni tekstilni tovarni, pa zelo lepa je menda bila. In zato je mala hodila na revije. Seveda pa dejstva po svoje prikrojijo. Nekdo je napisal, da je imela srečo, nekdo ji ocita da ima starega moškega. Kaj če bi se pa zase brigali? Dvomim, da to lahko imenuješ sreča, po mojem taki ljudje nikol srečni niso.
Default avatar
In po teh komentarjih se čudite, da Melaniji ni mar za Slovenijo?
Default avatar
in potem je napisal/a:
Temu babšetu ni mar za nič, razen za svojo rit. Tastare in sestro je spravila na varno v ZDA, da ji ne bi doma škodovali, ve se s čigavim denarjem.
Drugače pa čestitke. Je navdih za vse tovrstne dame. Žal tudi tukaj velja pravilo, da je mnogo poklicanih, malo izbranih. Njeno življenje je kot zadetek na loteriji.
Pride pa konec za vse, tudi zanjo, hi, hi ...
Default avatar
....saj imamo tudi tu kaksnega bogatasa, ki je bolj normalen kot Donald.

Pred besedo kot se ne postavlja vejice! Ste z juga, da ne veste tega?


Kateri bogataš pa je v SLO bolj "normalen" kot Donald?


Je mar Janković normalen? Rastoder? Jure in Damjan? Sandi Češko? Tanja Skaza? Savina Atai? Bavčar? Joc Pečečnik? Iza Login? Anton Pušar? Matjaž Jerovšek?
Default avatar
Ma ona bi morala izbrat kakega 50-letnega dolenca, ki bi si sedajle čas krajšal v zidanici, zvečer jo pa pijan namlatil, če nebi hotla s smrdljivim pijancem.
Takih je na dolenjskem tisoče, pa se nad temi nič ne zgražate.
Default avatar
Vesel oče je napisal/a:
Tile omenjeni slovenski miljonarji so klošarji v primerjavi s Trampom.
Trump ni samo miljarder, je trenutno "najmočnejši in najvplivnejši" človek na svetu.
Default avatar
megaboy je napisal/a:
mislim, da se je celo viharc z njo v peskovniku igral.
Če bi ga vzela, bi danes veselo zapravljala socialno podporo od petka.
Default avatar
Ohjej jej je napisal/a:
Mene je tudi to zmotilo.
Default avatar
ma zakaj pa bi melanija morala imeti slovenskega bogataša? Ni ne prva ne zadnja, ki je odšla v tujino zaradi posla. Nismo vsi ljudje taki, da je pomembna ljubezen. Ona je najbrž že zgodaj ugotovila, da ne bo njegova edina, bo pa imela vsega dovolj. Živela je v razkošnem apartmaju in vodila svoj biznis, uspela je zaradi priimka. Nič ji ni manjkalo, dokler ni mogla v belo hišo. To, da tam spita v ločenih spalnicah, je že javna skrivnost. In tudi to, da ima melanija dvojnico, ki jo nadomešča pri določenih obveznostih. Zanjo bo največja sreča, ko se bo lahko vrnila v svoj bogat apartma in živela kot prej, do takrat pa mora izpolniti svoj del pogodbe, ki jo je sklenila.