Opravljivka

Preveč koščene slavne ženske?

Default avatar
Od tega novega ameriškega predsednika žena je spet tako koščena. Pa od francoskega predsednika žena tudi. Kate Middleton je reva tudi tako koščena, pa tudi Dijana je bila presuha. Jordanska kraljica Rania tudi nima zdrave teže. Kaj imajo te ženske prepoved hrane ali je to njihova odločitev, kaj menite?
Default avatar
shujšej!
Default avatar
Smo v obdobju obsedenosti s suhoto, to se tudi na tem forumu vidi. Nekateri so prav fanatični, nima smisla z njimi razpravljat.
Default avatar
Tekmovanje v suhoti je napisal/a:
pa še en vidik - bolj ko se ženska stara (kar nekaj takih okrog mene), bolj se trudi dokazati sebi in okolici, da je še mladostna. In to največkrat prav s težo oz. pretirano suhostjo. Tukaj vsaj lahko nekaj doseže, gub namreč ne more polikat. V bistvu je žalostno, sam pomagat jim pa ne moreš.
Default avatar
se tudi vam zdi je napisal/a:
Res je. Ne vem kako to, da si po zabil na Angelino Jolie, Amal Clooney, Celine Dion, še bi naštevala ... Imajo 10 kg premalo za moje pojme.
V svetu slavnih skorajda moraš biti suh, to so standardi, verjetno tudi zaradi kamere, ki doda človek nekaj kg več. Se mi pa npr. zdi, da imajo Angelina in Celine zdraven še duševne težave. Angelino je uničil odnos z bivšim možem, Celine je umrl mož, za katerega se je vedelo, da ga ima neskončno rada. Če malo ješ, se še več neumnosti dogaja v glavi. Začaran krog.

Sem šla pred dvemi leti k sorodnikom na S Evrope. Vsi zelo suhi, šli vsi za okoli 10 kg dol, pa nikoli niso bili debeli. Da je zdravo in moderno.
Default avatar
keme je napisal/a:
Prav imaš, Angelina in Celine sta tudi grozljivo koščeni.
Default avatar
Nikakor. Prav elegantne so, lepe, postavne. Niti približno niso (pre)suhe. Meni se močno zdi,da se je trend debelosti zvišal in s tem smernice. V modi najdemo manekenke za močnejše postave. Halo? Takšna mastna,grda naj bi bila moda?? Poglejte ljudi 50 let nazaj,takšnih debeluhov ni bilo. Same postave v stilu Jolie, Melanije Trump. Redko kdo je bil debel. Sedaj pa je to lepo. Fej!