Opravljivka

možje mance košir...

Default avatar
Kako zanimivo...pišeš o Manci Košir grde besede...a hrati se te pa lahko spozna, da si zelo nesramna oseba. Nihče, ki ima dobro srce, ne govori o nekom takšnih besed, kakor ti o Manci, katera je vsega Spoštovanja vredna gospa. Želim tebi, sebi in vsem drugim, da postaneš boljša oseba, le tako bo svet lepši...
Default avatar
njeni možje haha je napisal/a:
Titova spalnica je bila za Manco rezervirana kot za hčerko. Je ena izmed številnih njegovih skritih otrok, seveda s hudimi privilegiji. Kot vemo, je pilsestra milančka in zorančka in tako naprej, do številke ojoj.
Privilegirani pankrtki, brezmadežno spočeti, kot je bil že očka.
Javna skrivnost, ki razkriva, zakaj se tako časti krvavo in enonogega trinoga.
Default avatar
Meni je Koširjeva fajn :) Rada berem njene knjige in tudi v živo jo rada poslušam :) S Karlom Gržanom sta sploh super. Ko pa je zraven še Ana Drevenšek je pa še boljše :)
Default avatar
Jaz je pa popolnoma nič ne obrajtam. Več kot vem o njej in njeni družini, slabše je. In vem veliko. Preveč. Ni prav nobenega dela njenega življenja, ki bi bil vreden občudovanja.
Dobro se zna prodajat, pa o vsem misli, da ve največ. Je pa plehka, brez vsake morale in zmešana ko kura. Res pa je, da vse to odlično skriva za celofanom.
Default avatar
Tole nakladanje o tujih življenjih je pa izpod vsakega nivoja, pa od kje ti toliko strupa in zakaj, je kvečjemu tu vprašanje
Default avatar
Manca Košir je ena zelo razgledana in pozitivno usmerjena oseba. Vse gleda iz perspektivr, da je prav, dobro, radostno in radoživo.
Zakaj bi jo potem obsojali ?
Bila je in je še vedno delavna na področju, ki ga obvlada, komunikacija, pisanje.
Ima dve hčerki, ki sta prav tako pozitivno naravnani in gledata na življenje iz radostne perspektive.
Tina je inštruktorica joge, tudi piše dobro, Ladeja pa ima oblikovno znanje in je prav tako pisateljsko angažirana.
Vsi znajo poskrbeti zase in so radi v središču pozornosti.
To ni nič slabega.