Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Uvoz avtomobila

Default avatar
Pozdravljeni,

na spletu sem zasledil podjetje https://mojsanjskiavto.si/ za uvoz vozila?

Ali ima kdo izušnje z njimi? Sicer poznam firmo naročiavto in druge vendar so rahlo predragi za moj proračun.

Lep pozdrav, Dejan
Default avatar
Ne pozanm, tako da nič nemorem komentirati glede tega. Mi je pa zanimiv kalkulator katerega imajo za izračun DMV-ja v letu 2021.... bo kar podražilo določene avtomobile predvsem nove...
Default avatar
jaz sem naročil avto pri njih. Ni blo nobenih težav.... nevem velik je teh ponudnikov se mi zdijo, da so vsi ok. Konec koncev je pr useh isti postopek....
Default avatar
Jap, fajn zadeva. Torej se pri določenih avtih splača letos uvoziti pred letom 2021.... No ja saj je že čas, da nekaj zamenjam :)
Default avatar
Raje imam Nemški avto kot večina pri nas uvoženih italjanskih... Je pa res, da ni nujno, da je cenejši avto v Nemčji je pa večina sigurno bolje "opremljenih"....Tako, da sam sem uvozil že 3 avte in zmeraj je bilo vse TipTop.
Default avatar
Jaz se zanimam za uvoz vozila. Malo pošiljam okrog ponudbe zaenkrat sem bom odločal med dvema. Reklame jima nebom delal :) Ali kdo ve na kaj moram paziti?
Default avatar
Takole. Jaz sem danes pri njih naročila rabljeno Škodo Octavia RS. Uvoz iz okolice Munchna. Cena zelo dostopna. Upam, da bo vse ok!!!!
Default avatar
Jaz gledam A6, 2017 letnik.
https://mojsanjskiavto.si/
Bom jim poslal tudi jaz povpraševanje, ker se mi ne da sam urejat papirjev itd....
Sicer pa bom poslal še drugim, da primerjam cene....

Katja sporočite, ko prejmete vozilo kako ste zadovoljni :)
Default avatar
Jaz jim ne bi zaupal že zaradi spletne strani. Ko klikneš na "Pravice, varstvo podatkov in zasebnost" te vrže na naslovno stran s končnico URL-ja "#hljlcrjtxrfsmaicqfvdzqukvyixmgiuhixi". Njihova FB stran je bila ustvarjena 29. septembra letos, ostali gumbi za družbena omrežja pa ne delujejo.
Default avatar
Malo gledam spletno stran in če sem iskren je boljša od večine kar sem jih pregledal od uvoznikov. Mogoče par stvari ni OK, kar je pa na vsaki strani pač tako, da lahko najdeš kakšno napako. Sicer tudi če bi bila fb stran narejena 23.10 mi je to vseeno, ker konec koncev kupuješ avto in ne firme...
Default avatar
Jaz in moja žena sva pri njih naročila storitev uvoza. Sicer sva se odločala med Naročiavto in njimi. Cena je bila tukaj precej bolj dostopna za najino denarnio. Dala sva jima priložnost in lahko samo pohvalim vse. Odzivni, odprti za pomoč itd... Tako, da nič slabega nemorem napisat. Lepa pozitivna izkušnja. Mislim pa da sva bila ena iz med prvih, ki sva naročila preko njih vozilo in za to dobila tudi manjše darilce :)
Default avatar
Pozdravljeni, jaz sem jih ta vikend kontaktiral. Odgovor praktično dobil v nedeljo. Smo se pa zmenili, da use uredimo online, zaradi nastale situacije "omejitev na občine". Super, da se tudi tako vse, da urediti. Sporčim, ko bo avto tukaj pri nas v SLO!!!
Default avatar
Js teh še ne poznam... je pa kr nekaj podjetij, ki se ukvarja s tem in so precej različne cene za uvoz... eni si pač vzamejo večjo provizijo kot drugi. Malo pošlji na okoli kateri avto bi imel in boš videl kakšne boš dobil ponudbe...
Default avatar
Jaz jih tudi nisem pozanl sem jih pa za foro kontaktiral. Zelo dostopna provizija....

LP
Default avatar
Ali se dejansko splača uvoziti avto? So vozila drugje cenejša?
Default avatar
Jaz jim tudi ne zaupam... Deluje pa kot da ista oseba vse te pozitivne komentarje piše
Default avatar
Haha, ja, res je, vsi komentarji v razponu dneva, dveh, kar nankrat se je našlo polno uporabnikov, ki so kupili pri njih, medtem, ko je vse skupaj štartalo nemalo časa nazaj. Vsi komentarji so po enakem kopitu. Smešen marketing, ampak naj bo, tudi izvirnost šteje.

Pa še tole - kalkulator je čisto napačen. Razliko med sprejetim DMV in tem, ki velja do konca leta je najbolje izračunati tukaj: https://dmv-izracun.si/
Default avatar
Te kalkulatorji so vsi zanič. Prejšnji teden sem računal in danes, ko računam je spet drugače. Vsak teden je drugačen izračun. Pa naj mi kdo potem pove kje naj izračunam. Jezen za popizdit! Tako tudi temu kalkulatorju, ki ste ga vi dali tukaj ne vrjamem dokler nebo čisto uradno vse skupaj iz strani države.
Default avatar
Moj mož želi uvoziti nek "hud" avto iz Nemčije. Mene pa tako zelo skrbi, da bo kupil mačka v žaklju. Baje so tam avtomobili veliko bolj opremljeni. Meni je to v današnjem času sicer malo čudno, me pa vseeno zanima kako je s tem?

Moderatorji

cron