Avtomobilizem

Odgovarjajo:

a ima kdo vozniški izpit in se ne upa voziti

Default avatar
Zanima me kako ste sploh naredile izpit. Sistem garaža al kaj. Same se ne spravljat na cesto in ogrožat ostale v prometu, Pojdite raje ponovno v avtošolo na inštrukcije. Bo pomoje še vseeno ceneje kot razbit avto ali še kaj hujšega.Same ne boste zmogle zato si poiščite strokovno pomoč, zato pa obstaja.
Default avatar
[quote DRRR]Najbolj me je strah tistih babnic ki jih je strah vozit![/quote]

Tudi mene. Pa sem glih tako babnica, ampak peljem tudi na Everest 200, če je treba :)
Default avatar
Mene je pa najbolj strah zadrtih nestrpnežev, ki mislijo, da so Šumaherji v civilu. Tisti, ki ga je ali jo je strah vozit, sploh ni nevaren/a. Nevarni so nestrpni tečneži a'la vanči.
Default avatar
Aja pol bo pa že res če ti tak praviš. Sam za informacijo ti povem, da kadar se vozim po glavni cesti in se iz stranske poti pripelje kakšen pametnjakovič kot ti, opazim, da se počasi vleče na glavno cesto pol pa misli, da je car ker se je vključil v promet in še potem nekaj časa mučka preden se zaveda, da je tam omejitev, ki velja za vse enaka. On pa si jo prilagaja po svojih najboljših zmožnostih. No recimo, ko kreva v krožnega vključi smerokaz, ko ga zapušča ga ne - mene so učil, da se ga da, ko zapuščaš krožnega. Da se tam kjer je 90 pelje 70. In ker imajo takšni ljudje strah sploh niso skoncentrirani na vožnjo. Če pa je človek zato, ker se drži predpisov in vozi kot so ga naučili v šoli in temu doda še svoje izkušnje, po tvojem zadrt nestrpnež pol pa sploh ne vem zakaj so avtošole in se ljudje ne vozijo kar po pameti al si upajo al pa ne, čist brez veze. Kar pa se tiče Šumaherjev v civilu se mi zdi pa še vedno bolje kot pa da se po cesti vozijo notorično nestrpni osli. Če pa bi se rad/a naučil/a vozit pa napiš rade volje priskočim na pomoč.
Zato sem še vedno mnenja, da če je človeka za volanom strah naj gre raje v avtošolo, da se nauči vozit in strah bo istočasno izginil.
Default avatar
Sem istega mnenja kot je napisano pri Vanči. Ne vozite se če si ne upate. Čene pa kot je zgoraj napisano nazaj v avtošolo.
Default avatar
jaz sem tud cel trd, ko berem ono tvojo sosedo zgori. da se vozi po ac pa je nič ne ustavi. full dobro ej. full hudo. štala ej. ni je ne ustavi. še ena taka ki sili, pa mora it pa če gre al ne gre bo moralo it. pa magari preko kroznega preko trave. moram res kupit toyoto landcruiser, ni druge. ker nje nič ne ustavi. ojojojoj
Default avatar
po kakem kljucu si ti dobila izpit? pa to je nemogoče. kako te je strah? lepo prosim, idi na 20h voznje. razkiraj ta dnar pa pozri ego pa pozabi pol na dnar ta pa d se bos naučila tko kot se zagre. ne pametuj, ne filozofiraj, sam reci, ze 100 let nisme vozila, nisme več ziher. neki drugi avto šoli pa plačaj pa zrihtaj to. obnoviš to pa je. mislim podn. užas
Default avatar
Dlje kot ne voziš, bolj se poveča ta strah pred vožnjo. Imam sodelavko, ki po opravljenem izpitu ni vozila tri leta in je šla nazaj v avtošolo, ker jo je bilo tako strah. Je pa res, da tudi, če si neskončno previden, lahko nekdo drug povzroči nesrečo. Vsekakor se čez čas naučiš predviditi takšne situacije in ta strah uplahne.

Moderatorji