Avtomobilizem

Odgovarjajo:

avto hiša eko avto Lj-Rudnik

Default avatar
Resnično polom in razočaranje od avto hiše oziroma njihovih prodajalcev
Pred nakupom pri njih se vtaknite v vsak detajl in vztrajajte pri svojem sicer vas bodo tako prinesli okoli da vam bo slabo se naslednjih par let...

Najdejo 1001 izgovor zakaj avta ne mores sprobati
vse ti dajo prej za podpisat in tako kupis macka v zaklju...

Nalozijo 100/h...pozabite pa na servisne knjige itd Tudi prevozeni km so na 3 mestih razlicno navedeni
Tudi ce avto peljejo k svojem serviserju ne bit prevec naivni...

Mi se bodo sedaj obrnili na trzno inspekcijo od tam pa bomo videli kaj in kako naprej...

Ce ima kdo se kake izkusnje z njimi ...dobrodosel...dobre ali slabe...

Poleg tega me zanima ce kdo pozna dobrega in poceni mehanikarja v Ljubljani in bliznji okolici
Hvala Lp
Default avatar
Kateri avto pa ste kupili pri njih?
Default avatar
Jaz sem kupil pri njih osebni avto in kombi za službene zadeve in moram reči da sem prezadovoljen in s prodajalci
in z nakupom, oba vozila me služita že 3 leta in do zdaj sta bila samo na rednem servisiranju.
Z inšpekcijo pa ne boste nič dosegli..
Default avatar
Pozdravljeni,

Tudi sami bi se radi pridružili spodnji temi in dodali sledece:

Tudi mi smo imeli zelo, zelo, zelo slabo izkušnjo z omenjenim trgovcem.
Glede same prijaznosti nimam kaj za pripomnit , ker so bili zelo prijazni. Je pa res, da je bilo pol ozadje neprijetno.
avto je bil kakor nov je pa res , da je bilo razvidno, da je bil v celoti barvah (Njim je bilo to sicer tuje) ampak ok glede na to da ohranjenost je bila dobra motor na prvi vtis je deloval ok (kar je bistvo ne glede na zunanjost).
takoj po nakupu (drugi dan) sem opazil , da je servo volan (gre za električni servo) ob ravni vožnji zelo trd za to sem se odločil da ga zapeljem na uradni servis, kjer so naredili celotni pregled vozila. Sledila je sledeča ugotovitev: vozilo je bilo v celoti prebarvan zaradi ruznjavostI, podvozje propada - v celoti zaruznjeno, avspuh na kraju, pletovina avspuh za zamenjati, zračnost v zglobih, varnostne utripalke delajo preveč hitro ,ker je elektrika fuč, servo volan oz motorček servo volana na kraju vprašanje kdaj bo crknil - za zamenjavo le tega je potrebno menjati celotni sistem motorček , volanski letev.... Po analizi smo mi rekli je vložen samo ne garantirano na dobo. Smo rekli ok koliko bo, bo (razočaranje že prisotno). Takoj po analizi smo jih poklicali in jim povedali stanje vozila. Odgovor: sigurno ni res na servisu te hočejo upali. Smo rekli ok ,kaj pa garancija na vozilo (1 mesec zakonsko) , so nam rekli to ne krije.

Da ne bomo preveč dolgi...

2 dni kasneje je avto popolnoma crknil ..... z avto vleko smo ga ponovno odpeljali na Avtotehno Vis kjer so naredili check up vozila .....rezultat : glavni računalnik motorja je crknil. Popravilo 1700 eur


V trenutku sem celotno dokumentacijo predal odvetnici in drugi dan smo naredili vračilo avta in vračilo kupnine.

Na prvo žogo ne morete vedet vedno kaj kupujete. ...LAHKO PA POZNATE ZAKON IN SE OBVARUJE TE.

PRI NAKUPU RABLJENIH VOZIL NAJ BO TO FIZIČNA ALI PRAVNA OSEBA ,VOZIL LAHKO VRNETE V ROKU 8 DNEH OD NAKUPU BREZ OBRAZLOŽITVE IN DENAR V CELOTI VAM MORA PRO DAJALEC VRNETE (STROŠKI PREPISA SO VASI).
DO 3 MESECOV PA LAHKO ZADEVO PREDATE ODVETNIKU, KER PREGLEDA ALI GRE ZA SKRITO NAPAKO - ZAVAJANJE KUPCA TER OKORIŠČENJA LASTNEGA PREMOŽENJA.

P.s. avto se sedaj ponovno prodaja....

SREČNO!
Default avatar
PROSIM ZA POMOC KORISNIKA "BREZ BESED " U VEZI Z ZAKONSKIM PRAVICAMI IN ODVETNIKOM KOJI JE POMAGAL DA POVRNETE DENAR
LP
Default avatar
Jaz pa jih imam za pohvalit pred letom dni sem kupil od njih Mazdo 6 , ko sem jih prosil za testno vožnjo so dejali brez problema prav tako so zelo prijazni .....tako da jaz jih moram pohvaliti ....

lp
Default avatar
Pozdravljeni,
Potrebno biti zelo pozoren na kilometre avtov , ker po večini ne štimajo
Default avatar
Kupil sem laguno pri njih in sem zelo zadovoljen kar se tiče prodajalca kapo dol. Odlični so in zelo prijazni.. Pa edini, ki so mi lahko zrihtali financiranje za avto. Jaz jih priporočam vsem..
Default avatar
Zanima me če kdo ve kaj je s temi ljudmi .Nekaj čudnega Alfa prodana, pa zopet čez mesec dni v prihodu.Nivse ravno ok.
Default avatar
Ali kdo pozna AVTO-LESK ŠKOFLJICA Alfa ki sem jo spremljal je bila prodana pa je po mesecu dni zopet kobajagi v prihodu nekaj čudnega.
Default avatar
Pri ekoavto sem kupil bmw x5 in mi dela zelo dobro zdaj bo ze 3 leto in ko bom menjal avto se oglasim samo pri njih...

Lp jure
Default avatar
pozdravljeni jaz bi samo omenil glede alfe 156 pri avtolesku, alfa je v moji lasti in jo prodajam pri njemu kjer sem je tudi kupil. Zaradi 1. Otroka in prihoda drugega sem nabavil karavana zato je tudi naprodaj, karoserijsko res ni v nulo kar se tice motorja in podvozja sem vlozil 350-500€ lahko peljete na servis tudi velik servis je z crpalko narejen!!
Default avatar
še eden tistih ki ima zelo neprijetne izkušnje z omenjeno ekipo na eko avtu.
To firmico bi bilo potrebno zaprti. Goljufi da jim ni para.Bolje da ne opisujem lastno izkušnjo,pa vseeno. Ni jim uspelo da bi me nategnili , klub temu da ti dajo vse podpisat prej , potem pa se lahko slikaš.Meni je uspelo pravočasno odstopiti od nakupa pri njih.
Default avatar
Pridružil se bom tej temi, ker sem zelo zadovoljen kupec pri njih sem pogledal avto z mehanikom šli smo na testno vožnjo brez kakršne koli težave vse je bilo tako kot smo se zmenili... Še gratis sem imel naslednji servis kar ga nedobis niti pri novem avtu... za pohvalit ni kej..
Default avatar
Pozdrav
Jaz ne vem kaj me je vleklo v tisto sranje a sem se tudi jaz krepko nafukal (opravicilo na besedi) v tej gnili kao avtohisi! In pisal mu bom email pa resno zelim da bo sprejel pogoje,ker v kolikor jih ne bo bom že tako ali tako sel do serviserja da mi pregleda skrite napake,ker mi avto bmw seerija3 compact e46 dela kot kalimero ze celi teden in mislim da je tuljava,svečke! Kar bom moral uloziti je pa se cca 700€-800€ popravila!! Bremze zadaj ne drzijo in ne vem kako je ta ****** lahko opravil tehnicni ker bomo mi to zrihtal.Valda poznas se enga smrada na tehnicnih pregledih in ti potrdi!Zadnji mortizerji,prednje pa zadnje bremze+diske zadaj,cevke od bremz,pas pri jermenu,pa jermenica nekam sumljiv luft ima,pa pumpa od serva ze kar tezko dela,..pa se lahk kaj nastejem! Tega tipa bi bilo za obiskat in jaz povem da mu posljem inspekcijo in vso mozno sranje da zaprej barako
Default avatar
Spoštovani uporabniki, ki ste pisali v omenjeno temo, prosil bi vas, da se oglasite na moj mail [email protected], saj bi rad preveril resničnost navedb. Anonimnost je zagotovljena.

Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
Sem zelo zadovoljen z nakupom vozila dela ko urca.
Default avatar
Že 10 let jih poznam in pri njih sem kupil že par avtomobilov nism imel nobenih težav nikoli... prdlagam, da se vsak sam prepriča so zelo pošteni.
Default avatar
Kupil sem 2 kombija z obema sem zadovoljen korektni, konkretni in direktni vse pohvale za ekoavto.
Default avatar
Jaz pa moram pohvalit AVTO LESK -Škofljica, zelo prijazni in ustrežljivi. Z vozilom smo zadovoljni.
Pa vsaj eden, ki ima poštene kilometre, naš pasat jih je ob nakupu imel 340.000 km, ostali pasati isti letnik pa 100.000 manj.

lp

Moderatorji