Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Serviser za Fiat,Nissan,Mazda-avtohiša Močnik

Default avatar
Ker si sam lastim Mazdo,ki je bila kupljena in je servisirana pri Močniku v Britofu,me zanima,če ima kdo kakšne izkušnje z njimi,dobre,slabe?In če te izkušnje lahko malo opišete.
Default avatar
kje se pa nahaja ta avtohiša?
Default avatar
Britof pri Kranju.
Default avatar
600,si mar katero od teh znamk Fiat,Nissan ali Mazda lastiš?
Default avatar
sem meu fiata, sedaj mercedesa za kratek čas.

močnik je kar v redu. glede fiatov morajo malce čarat pa je ugodno in to je to. nimam pa izkušenj z mazdami.
Default avatar
Aha,torej si vedel kje je to,sm mislu da neveš,ko si spraševal.Potem si pa tud gorenjc,tko kot jaz.
Default avatar
Aha,torej si vedel kje je to,sm mislu da neveš,ko si spraševal.Potem si pa tud gorenjc,tko kot jaz.Če si tja vozil namreč.
Default avatar
Avto Močnik...., kot vsi serviserji. Imam Mazdo, ki ji ni delal blue tooth. Po številnih posvetih so mi sporočili, da morajo zamenjati cel modul. Zgodilo se je, da so ga prenesli kar z njihovega vozila. Vedno znajo zaračunati kak liter tekočine za stekla, ki je sicer niso dolivali, ker je bil zalogovnik poln.
Naj cvetka pa je, da sem doma po menjavi letnih gum ob avtomobilu našel en vijak za pričvrstitev gume. Naknadno sem preveril vse vijake in ugotovil, da niso bili vsi enako zategnjeni. Toliko o tem servisu.
No po zadnjem servisu v garanciji iščem novega vzdrževalca
Default avatar
Bil na servisu ker imam Mazdo, lastnik je antipatičen in nesramen n neposlovno se obnaša,NIKOLI VEČ. Slabe izkušnje ...
Default avatar
Vem, da ti odpisujem prepozno a vendrle.
Želim opozoriti druge lastnike mazd, fiatov in nissanov v Kranju in okolici, da naj si rajsi poiščejo drugega serviserja, ker ta je milo rečeno zelo nekorekten.

Izkušnje imam zelo slabe in ga ne priporočam nikomur
Mazda je pa super avto :)
Default avatar
Evo še moje mnenjeoz. Izkušnje. V servis sem pripeljal Mazdo 6zaradi vpoklica.Vse je bilo ok do zaključne faze.Na Mazdi mi odobrijo vpoklic in 80%kritja stroškov saj avto ni nov ampak star par let.Ok do sem vse ok.
Prva stvar ,ki je je zmotila je to da,so v delavnici avto kar takoj razstavili torej nimaš možnosti potem peljat avto na drugi servis.
Sicer je nato vse potekalo gladko in v skladu z dogovorom in g.Klemen mislim da je tako njegovo ime je bil korekten kapo dol.
No ob prevzemu avta pa se začne.
Z gospodično Ano se vse dogovorim dan pred prevzemom in po avto pridem zjutraj .Lej ga zlomka Ane ni njeno vlogo opravlja big boss mama močnik,ki jo poznam še iz časov ko je oče obiskoval servis.
Kljub temu ,da smo v 21 stoletju mama še vedno uporablja tehnike prodaje oziroms lapanja iz bivšega sistema.
V glavnem v hiši ponujajo tudi možnost plačila z Diners in ker jo imam sem se odločil znesek cca 600 EUR plačati na obroke... Mama pa v luft s svojimi zgodbicami,da to bo dražje,ker ona potem dobi od Diners na obroke in da mora zato plačevati računovodkinja dodatno itd....
V glavnem draga mama močnik Diners vam poravna celotni znesek meni pa obračuna vse ostalo tako da ne jokat
Sam bi sicer plačal z gotovino pa sem ob bujni domišljiji mame močnik izkoristil čas za njene zgodbice.
Bi pa pohvalil korekten odnos g Ane in g.Klemena mislim da je to mladi val Močnikov in upam ,da si ne priborita sloves oderuškega neprijaznega servisa,kot sta si ga pred tem njuna starša.
Default avatar
To, da ti na servisu zaračunajo kakšen liter hladilne tekočine, čeprav je zaalogovnik poln, se je meni dogajalo tudi pri Cosmosu in servis je bil vedno zelo drag tam nekaj čez 300 e, če so razkuževali še klima napravo. Zdelo se mi je predrago in sem mislil, da je kje kaj drugače, zato sem peljal avto na servis Interclas (bilo je lani) ko mi ni delala klima na moji mazdi 3. Verjel sem, da je servis strokoven in da mi bodo to uredili. Ko sem prišel po avto, sem plačal račun 100 e, ker so menda klimo napolnili s plinom in noter dali neko barvilo. Seveda klima naprava ni delovala, zaradi česar sem šel nazaj in mi je uslužbenec rekel, da to pa nekje pušča in bi morali zamenjat dve cevki, kar bi koštalo 450 e ali pa naj peljem k Ksemarju, da privari nove dele cevk. Potem sem pri Ksemarju plačal še 350 e in klima naprava dela. Ker se mi ni zdelo prav, da so mi pri Interclasu zaračunali 100 e in nič uredili, kajti klima še vedno ni delala, sem šel tja in se pritožil. Nič nisem uspel, češ da je tak način njihovega dela in da oni od tega živijo. Torej, da mi ne odpravijo okvare, jaz jo pa plačam. Vodja servisa je bil do mene celo nesramen. Posledica tega pa je, da ne bom pri njih kupil nove mazde, ki sem jo nameraval kupiti in nikoli več ne bom peljal avta na ta servis.

Moderatorji