ta ženska tako grda, ko pa odpre usta mi deluje pa še moteno. Ob prvih damah sveta, deluje kot slon v trgovini s porcelanom.
Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
meni se zdi
ej sam res
Se strinjam.meni se zdi je napisal/a: ↑ta ženska tako grda, ko pa odpre usta mi deluje pa še moteno. Ob prvih damah sveta, deluje kot slon v trgovini s porcelanom.
Brigitte
res je ja
hehhhh
Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.Brigitte je napisal/a: ↑Njo Macron vsaj posluša. Ko pa "naša" Melanie odpre usta, ji Trumpek reče: shup up baby and make yourself pretty.
Ja stara je
ne morem da ne bi
meni liči malo na tole
ej sam res
DDDDDDDDDmeni liči malo na tole je napisal/a: ↑![]()
bi bila čisto v redu
Brižitka
mehhhh
Prej slab okus in pomanjkanje samokritičnosti.Brižitka je napisal/a: ↑Čisto v redu se ureja in oblači. Ima svoj stil in pogum, da pokaže mladostnost. Za moj okus je malce presuha, drugače mi je pa všeč njen stil. Saj ni treba, da hodi okoli kot ruska babuška ali vsa zategnjena v starikavih krojih in smešnih klobukih kot angleški snahi.
Sploh pa še ni stara. Kar poglejte angleško Camilo, kako zaprašeno deluje s tistimi košarami od klobukov in udobnimi omastimi čevlji, pa nista v letih toliko narazen.
čuden obraz
Ah ja
A tako kot une slovenske babetine, ki so šle v arabijo z dekoltejem do popka in mini kiklami.mehhhh je napisal/a: ↑Prej slab okus in pomanjkanje samokritičnosti.Brižitka je napisal/a: ↑Čisto v redu se ureja in oblači. Ima svoj stil in pogum, da pokaže mladostnost. Za moj okus je malce presuha, drugače mi je pa všeč njen stil. Saj ni treba, da hodi okoli kot ruska babuška ali vsa zategnjena v starikavih krojih in smešnih klobukih kot angleški snahi.
Sploh pa še ni stara. Kar poglejte angleško Camilo, kako zaprašeno deluje s tistimi košarami od klobukov in udobnimi omastimi čevlji, pa nista v letih toliko narazen.
mehhhh
O marička
Meni je Brižita bolj gledljiva.čuden obraz je napisal/a: ↑Ah no....Camila je v obraz neprimerno bolj gledljiva.
samo maska
............... za homoseksualnega moškega...........................meni se zdi je napisal/a: ↑ta ženska tako grda, ko pa odpre usta mi deluje pa še moteno. Ob prvih damah sveta, deluje kot slon v trgovini s porcelanom.
kg delajo čudeže
mabel