A misliš une k so se pol zarutale pa zadekale? Ko bi vsaj vztrajale z dekolteji in minicami, zanalašč!Ah ja je napisal/a: ↑
Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
mehhhh
posušena kost
Tri četrtine las ni njenih - so lasni vložki. Drugače pa ima postavo starke, vsak mesec bolj.Ja stara je je napisal/a: ↑Obraz je res starikav ampak frizuro ma pa svetovno.
za vse forumske glodalke
Imaš prav - se vidi, da tukaj komentirajo same zafrustriranke, ki bi rade imele vsaj 5 minut Macronove pozornosti :DDD. Jaz jima privoščim, če jima laufa, pa naj jima, meni to ne predstavlja nobenega problema za obrekovanje. Tudi meni so od sedaj naprej všeč precej mlajši ;-)Brižitka je napisal/a: ↑Čisto v redu se ureja in oblači. Ima svoj stil in pogum, da pokaže mladostnost. Za moj okus je malce presuha, drugače mi je pa všeč njen stil. Saj ni treba, da hodi okoli kot ruska babuška ali vsa zategnjena v starikavih krojih in smešnih klobukih kot angleški snahi.
Sploh pa še ni stara. Kar poglejte angleško Camilo, kako zaprašeno deluje s tistimi košarami od klobukov in udobnimi omastimi čevlji, pa nista v letih toliko narazen.
čisto ok za svoja leta
meni se zdi
to je odvisno
To je odvisno od plehkosti predsednika. Namesto lepote lahko človek ceni tudi kaj drugega - trump si je izbral okrasek, macron pa pač učiteljico.hehhhh je napisal/a: ↑Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.Brigitte je napisal/a: ↑Njo Macron vsaj posluša. Ko pa "naša" Melanie odpre usta, ji Trumpek reče: shup up baby and make yourself pretty.
trump in macro
Nauk
Z učiteljico si navaden človek z lepotico si bogataš.to je odvisno je napisal/a: ↑To je odvisno od plehkosti predsednika. Namesto lepote lahko človek ceni tudi kaj drugega - trump si je izbral okrasek, macron pa pač učiteljico.hehhhh je napisal/a: ↑
Trump je samo iskren. Naloga prve dame je točno to, da dobro izgleda.
izgleda solidno za svoja leta
Camila je
Camila je 6 let starejsa mislim, pa je 10 let nazaj zgledala slabse, kot Brižitka zdaj.izgleda solidno za svoja leta je napisal/a: ↑Ne vem točno, koliko je stara 65-67? Tam nekje. Lase- ima lasujo, se vidi na daleč. Frizura je o.k. Oblači se dokaj solidno. Ničesar ni njenim letom neprimernega. Je precej suha. Če bi bila debela, bi bila prava nona.
S Camilo je ne bi primerjala. Camila mnogo slabše izgleda. Po letih sta si dokaj blizu?
mlajša je še
Camila je mlajša ( pred 10 ali več leti ) veliko slabše izgledala, kot sedaj. No, sedaj tudi ne izgleda dobro ;). Z Brižitko se je res ne more primerjat.Camila je je napisal/a: ↑Camila je 6 let starejsa mislim, pa je 10 let nazaj zgledala slabse, kot Brižitka zdaj.izgleda solidno za svoja leta je napisal/a: ↑Ne vem točno, koliko je stara 65-67? Tam nekje. Lase- ima lasujo, se vidi na daleč. Frizura je o.k. Oblači se dokaj solidno. Ničesar ni njenim letom neprimernega. Je precej suha. Če bi bila debela, bi bila prava nona.
S Camilo je ne bi primerjala. Camila mnogo slabše izgleda. Po letih sta si dokaj blizu?
jaaa
NYCI
razlika je
Geli se nič ne popravlja, njej izgled ni pomemben. Tak tip ženske je.NYCI je napisal/a: ↑
Babici Angelca 1954 in Brigitka 1953
Bvv
Karena1234
In? Meni merklova zgleda boljše za svojo starost. Se vidi, da se ne prepira s staranjem, kar je itak izgubljena bitka. Zakaj bi se ženska pri 65 trudila ustvariti vtis, da jih ima 35, ko se vendar iz aviona vidi, kaj je res?NYCI je napisal/a: ↑
Babici Angelca 1954 in Brigitka 1953
zaradi te ženske
mehhhh
Samo izgovor za se 'spičit' so rabili. Nič novega, že trojanska Helena je bila samo izgovor.zaradi te ženske je napisal/a: ↑in njenega zakompleksanega moža, so se spičili na vrhu G7, amazonski gozd pa gori! Pa še naj nekdo reče, da so moški sposobni voditi svet.