Opravljivka

brigitte macron

Default avatar
Ah ja je napisal/a:
A misliš une k so se pol zarutale pa zadekale? Ko bi vsaj vztrajale z dekolteji in minicami, zanalašč!
Default avatar
Ja stara je je napisal/a:
Tri četrtine las ni njenih - so lasni vložki. Drugače pa ima postavo starke, vsak mesec bolj.
Default avatar
Brižitka je napisal/a:
Imaš prav - se vidi, da tukaj komentirajo same zafrustriranke, ki bi rade imele vsaj 5 minut Macronove pozornosti :DDD. Jaz jima privoščim, če jima laufa, pa naj jima, meni to ne predstavlja nobenega problema za obrekovanje. Tudi meni so od sedaj naprej všeč precej mlajši ;-)

Glede Camile imaš pa prav; to žal naredita alkohol in cigarete kar se njene vizuelnosti tiče. Je kar stara za svoja leta, zelo. AMpak Čarliju paše, ker sta na "isti valovki" v vsem-tudi alko drinkingu.
Default avatar
Ona je za svoja leta čisto ok baba. Njen problem pa je isti kot problem vseh žensk, ki imajo bistveno mlajše tipe, da hočejo zgledat kot njihove vrstnice in potem se oblačijo smešna oblačila in se še same smešno obnašajo. Jaz tega ne razumem. Če zagovarjajo teorijo, da ljubezen ne pozna meja, da ne pozna let, potem naj dopuščajo to možnost, da se mlad moški zaljubi v staro babo, ne pa v babo, ki po videzu parira njegovim vrstnicam. To nima smisla. Če bi katerikoli moški, ki ima starejšo, hotel imeti mlajšo, bi jo imel, ker se definitivno najde veliko takih, ki so lepše od teh starih bab. Ne vem zakaj one tega ne morejo sprocesirat v svoji glavi, da so z mlajšimi moškimi preprosto zato, ker imajo ti tipi fetiš na stare babe, všeč so jim starejše. STAREJŠE! STAREJŠE! Niso z njimi zato, ker bi bile one videti mlajše ali celo ker bi boljše zgledale od mlajših žensk!
Ko bodo to dojele, se bodo v tej vlogi tudi znale bolj normalno obnašat, predvsem pa se svojim letom primerno oblačit.
Macronka je v svoji kategoriji super babnica, ampak noče se sprijazniti s svojimi leti in to jo j...
Default avatar
Meni se zdi precej presuha. Nekaj kil gor in bi se njene gube precej zgladile. Njen stil oblacenja mi je pa vsec. Ne vem, zakaj bi se morala zaradi svojih let oblacit v "fertah".
Da se drugi drzavniki delajo norca iz njiju, kot npr. Brazilec, se mi zdi naravnost ogabno. Na svojem polozaju bi morali biti nad primitivizmom raje.
Brigiti in Macronu zelim se na mnoga skupna leta.
Default avatar
hehhhh je napisal/a:
To je odvisno od plehkosti predsednika. Namesto lepote lahko človek ceni tudi kaj drugega - trump si je izbral okrasek, macron pa pač učiteljico.
Default avatar
Trump in Macron bi morala ženi zamenjat, bi tako bolj pasalo. Macronka in Trump bi pasala skupaj zaradi starosti in oranžno-blond kombinacije.
Default avatar
to je odvisno je napisal/a:
Z učiteljico si navaden človek z lepotico si bogataš.
Default avatar
Ne vem točno, koliko je stara 65-67? Tam nekje. Lase- ima lasujo, se vidi na daleč. Frizura je o.k. Oblači se dokaj solidno. Ničesar ni njenim letom neprimernega. Je precej suha. Če bi bila debela, bi bila prava nona.
S Camilo je ne bi primerjala. Camila mnogo slabše izgleda. Po letih sta si dokaj blizu?
Default avatar
izgleda solidno za svoja leta je napisal/a:
Camila je 6 let starejsa mislim, pa je 10 let nazaj zgledala slabse, kot Brižitka zdaj.
Default avatar
Camila je je napisal/a:
Camila je mlajša ( pred 10 ali več leti ) veliko slabše izgledala, kot sedaj. No, sedaj tudi ne izgleda dobro ;). Z Brižitko se je res ne more primerjat.
Default avatar
Bog pomagaj ,ampak meni je tudi grda kot smrtni greh! Mi je pa všeč kako je mož zaljubljen vanjo.
Default avatar
Slika
Babici Angelca 1954 in Brigitka 1953
Default avatar
NYCI je napisal/a:
Geli se nič ne popravlja, njej izgled ni pomemben. Tak tip ženske je.
Brigita je popravljena, Izgleda mlajše, ker je bolj suha, se lažje normalno obleče.
Default avatar
Meni gresta oba na zivce, Macron in zena. Poleg tega se vidi, da se ona z vsemi silami skusa boriti proti svoji dejanski starosti, kar je vse prej kot dostojanstveno staranje. Kake pametne izjave z njene strani se pa tudi ne spomnim.
Default avatar
NYCI je napisal/a:
In? Meni merklova zgleda boljše za svojo starost. Se vidi, da se ne prepira s staranjem, kar je itak izgubljena bitka. Zakaj bi se ženska pri 65 trudila ustvariti vtis, da jih ima 35, ko se vendar iz aviona vidi, kaj je res?
Default avatar
in njenega zakompleksanega moža, so se spičili na vrhu G7, amazonski gozd pa gori! Pa še naj nekdo reče, da so moški sposobni voditi svet.
Default avatar
zaradi te ženske je napisal/a:
Samo izgovor za se 'spičit' so rabili. Nič novega, že trojanska Helena je bila samo izgovor.