Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Car sharing - mnenja

Default avatar
Že nekajkrat sem zasledil oglase za car sharing storitve za krajša časovna obdobja in me zanimajo vaša mnenja. Jih je že kdo preizkusil? Koga priporočate?
Default avatar
Alpino je napisal/a:
Te izposoje avtov so mi osebno zelo zanimive zadeve. Na začetku sem uporabljal Avant2Go ampak sem že nekaj časa nazaj šel na Giro. Imajo veliko izbire in zadeva zelo prav pride
Default avatar
Keekee je napisal/a:
Ja, Giro so res daleč najboljši za izposoje. Z Avant2Go sem imel toliko problemov, da sem že obupal in se vezal na javni prevoz. Zdaj sicer razmišljam spet o nakupu avtomobila in ga bom najverjetneje izposojal prek aplikacije
Default avatar
Rutarko je napisal/a:
Joooj sploh ne omenjaj avant2go!! PREVEČKRAT sem imel probleme z njimi in NIKOLI ne grem nazaj. Naslednič, ko bom potreboval avto si bom naložil Giro in držim pesti, da ne bo ista zgodba. Ali dela na iphone telefonih??
Default avatar
Komunikacija je napisal/a:
Dela ja, jaz uporabljam aplikacijo na iPhone 11 in dela bp
Default avatar
Jaz uporabljam Avat2Go že več let in nisem imel težav. V bistvu sem imel zelo pozitivne izkušnje. O čem govorite? Iz izkušenj z neuporabo?
Default avatar
marko g je napisal/a:
Ne vem, kašne izkušnje so imeli drugi, ampak sam sem se tudi znašel v problemih pri 2go. Ni bilo grozno in nimam nič negativnega za povedati o njih, ampak nekaj časa sem imel težave z aplikacijo, support ekipa mi ni znala/hotela pomagati, kartico mi je zavračalo čeprav sem imel še celo plačo na njej, ipd.
Default avatar
Komunikacija je napisal/a:
Jaz nimam nobenih izkušenj z avant 2 go ampak sem reden uporabnih giro aplikacije. Dela na iPhone-u, ja, imam 7 plus in še nisem imel nobenih težav
Default avatar
Alpino je napisal/a:
Meni je giro kul, ker lahko tud svoj avto izposojaš drugim pa vidi se jim, da se trudijo za svoje uporabnike.. (npr zdaj lahko najameš IMV 2200 minibus, organizirali so nagradno igro, ipd.)
Default avatar
V temi je govor o Giro - jaz sem si ravno v ponedeljek v Ljubljani sposodil avto in nimam pripomb. Priporočam tudi za več dnevno izposojo, ker je precej bolj ugodno kot rentacarji
Default avatar
Hvala vsem za nasvete. Sem začel redno uporabljati kar Giro in se strinjam s pozitivnimi odzivi na njihov proces najema
Default avatar
Kot nekdo, ki se vsak dan vozi z javnim prevozom zaradi financ in želje po varovanju okolja mislim, da so car sharing storitve čudovite. Dobiš udobje in fleksibilnost brez potrebe po nekih dolgoročnih obveznostih. Tudi sama uporabljam kar Giro v Ljubljani in ga, po pravici povedano, priporočam vsem kolegom, ki imajo iste vrednote kot jaz. Včasih pa app izkoristimo tudi skupaj za kakšna potovanja po Sloveniji
Default avatar
Se strinjam! GIRO je ful priročna aplikacija, sploh pa zdaj z korono in z vsemi predpisi za javni prevoz... Brez komplikacij in zelo preprosto, priporočam vsem, ki nimate vozila in se vam ne da ubadati z trolami in z vlaki!! :)
Default avatar
Z Avant2Go imam tudi jaz slabe izkušnje, tako da te ti odsvetujem... Če bi si rad izposodil avto ima Giro Car Sharing širok izbor avtov in dobre ljudi :) :). Zdaj mam sicer zopet svoj avto, ampak žena si izposoja preko Girota in je več kot zadovoljna ;)
Default avatar
Giro je zelo fina zadevca :). Prejšni teden sem imel avto na popravilu in nisem velik pristaš javenga prevoza... Sodelavec mi je priporočil GIRO CAR SHARING, ki mi je prejšni teden zelo olajšal življenje. Avti so čisti, uporabniki so prijazni pa še poceni je! Zdaj se že lahko vozim z svojo Hondo ;), ampak Giro je na meni pustil zelo pozitiven vtis :)
Default avatar
Uporabljam A2Go že več kot 4 leta. Uporabniška izkušnja super, ekipa iz rezervacijskega centra odzivna...
Avant2Go je car sharing storitev za razliko od Gira, ki to ni. Pri A2Go si sposodim avtoček za 20 min, plačam npr. 3-4 €, kar mi Giro ne ponuja.
Default avatar
Pozdravljeni, uporablja kateri Avant2go tudi za v službo, se pravi pon-pet? Imate kakšne popuste?
Hvala in lep.

Moderatorji