Opravljivka

Kiky family, še ena simpatična slovenska vlogerska družina

Default avatar
Kako se vam zdi(jo)?

Default avatar
Pa kaj nimate svojih življenj, da morate gledati v intimo drugih ljudi? Nikogar, ki bi ga imeli radi in se ukvarali z njim? Vas nihče niti ne povoha, pa morate štuliti svoje rilce v tuja življenja? Je vaš svet res taka praznina, da vam dogodek predstavlja vsak prdec, ki ga objavi nek xy eksihibicionist, ki itak nima kaj pametnega ne povedati, še manj pokazati, in mora v hlepenju po prepoznavnosti razkrivati svojo intimo?
Default avatar
še eden bo je napisal/a:
Kako simpatična? In kje je kakšna simpatična, da bi ta lahko bila "še ena"? Pišeš o vlogerjih, kaj ti ni jasno?
Default avatar
sem zdržala... samovšečni fotr (ves čas se čekira, kako zgleda v kameri) z neko pretirano in prisiljeno komunikacijo v štajerskem tonu... Glede na intro je vsaj otroček lušten.
Default avatar
Se en primer brezdelnezev + zloraba otrok
Default avatar
Vnaprej se opravičujem za izražanje, ampak a sem jaz edina, ki se ji zdijo tej vlogerji, influencerji, ipd. vsi po vrsti debilni? Način, kako govorijo, "pozirajo", kaj snemajo, in tako naprej. No, vsaj tisti, ki jih zadnje čase limate kot primere na tem forumu.
Default avatar
pikamikatika je napisal/a:
Nisi!
Limajo pa sami sebe, ker ker normalen sploh gleda te podebiljene ljudi.
Default avatar
Bolano do skrajnosti. Tisti , ki se razkazujejo in tisti, ki si to ogledujejo.
Default avatar
Ok, da kopirajo posamezniki aka fantje in make up, v redu.

Da pa kopirajo in služijo z najbolj sprevrženimi tujimi zadevami, izkoriščanjem otrok za klike, je pa še večje sranje.

Samo še čakam kakšnega, ki bo reddit poste bral in vmes vrgel obupno montažo.

Zakaj ne kopirajo kakšnega z odlično produkcijo in odlično vsebino? Je preveč dela, ja.
Default avatar
Meni niso všeč, niso mi duhoviti, pač čisto navadna familija, brez nekih idej, kar imajo od idej, pa je prekopirano od tujih vlogerjev, ki pa nekateri so dejansko duhoviti. Ni pač vsak nadarjen za to, malo je dobrih na svetu, ki znajo vedno kaj zanimivega povedat. Pa vsi drugi slovenski vlogerji, ki jih poznam, so mi podobni.

Edina, ki jo včasih pogledam in vidim nekaj zanimivega na njej, je Mariah Dolenc, pa še to zato, je pač Američanka v Sloveniji in lahko vedno pove kakšno o razlikah med Slovenijo in Ameriko, pa še ona ima pogosto kar nekaj nezanimivega balasta poleg.
Default avatar
Mi gre na živce, da folk samo take najde, dobri youtuberji, ki imajo kaj pametnega v rokavu, so pa spregledani. Ali še slabše, vrženi v isti koš.

Tom Scott, exrub1a, Mark Rober...
Za kuharijo pa You Suck At Cooking. To so zabavni in zanimivi kanali npr. Ampak teh nihče ne kopira.
Default avatar
x x l je napisal/a:
Kratko, jedrnato in še kako resnično.
Brezvezni lenuhi, ki na račun butaste raje brez lastnih lajfov, z objavljanjem svojih prdcev filajo svoj ničevi ego.
Default avatar
hihehuhu je napisal/a:
a misliš, da je komu res mar za te kikije.... sami objavijo link, po možnosti enega starega, ki ima največ ogledov, ker vejo, da gre na mon skozi veliko ljudi in če vsak klikne, se jim lahko naberejo ogledi, ki jim zvišajo rating. Po možnosti potem ta video še navajajo kot referenco pri prošnjah za sodelovanje. Sem tudi sama doživela, da so mi poslali eni fb statistiko izpred enega leta, kjer so imeli zaradi nagradne igre ogromen promet, kasneje pa po pet všečkov na objavo.
Default avatar
pikamikatika je napisal/a:
Ja, logično. Če ne bi šlo za debile, se tega ne bi šli.
Default avatar
Jaz gledam samo tiste youtube kanale, od katerih se lahko kaj naučim, četudi čisto malo. Od takih se mi zdi, da se ne morem nič.
Default avatar
Ja logično je napisal/a:
To ni čisto res. Finančno smo mi tu večji debili, ki brezplačno nekaj pisarimo, oni vsaj malo denarja pokasirajo. Čeprav njihove vsebine niso ravno nekaj zanimivega.
Default avatar
in oni,ki se ne prenesejo, a se dajo gledati,kot da se.
Kdo normalen se vse dneve snema in kaže drugim? Ekshibicionisti.
In ti, ki jih dnevno opazujejo? Voyeurji.
Torej........psihopati.
Default avatar
kopirajo sami sebe je napisal/a:
Nah, tuje kopirajo. Objavljajo pa sebe povsod ja. Vsaj upam, ker so res faili tile naši, ki ne znajo nagruntat česa originalnega in zanimivega. Škoda. Potem pa folk misli, da je cel youtube tak, ampak ni.
Default avatar
Joj prejoj, za zdaj so še neškodljivi, otroček pa zelo luškan. Bojim se, ko se takšni ljudje brez kančka samokritike spustilo v politiko in že sov parlamentu ali pa na ministrskem stolčku. Želim jima zdravja, družinske sreče, pameti in modrosti ob pravem času ter vse dobro na njuni starševski poti.
Default avatar
A zdaj je pa že vsak luzerski pozer, ki bi še lastno mater prodal za pet minut pozornosti pri enako pobebavljenem folku, simpatičen?
Aja, pa tovrsten folk pisari raznim firmam za sponzoriranje. Iz teh fehtarjenj se da razbrati, da gre za polpismen folk, ki ne zna napisati par smiselnih stavkov, če pustimo ob strani, da je težko razumeti, kajo so se prebili čez slovenščino v osnovni šoli.