Kako se vam zdi(jo)?
Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
še eden bo
Voajerji
Kako
Kako simpatična? In kje je kakšna simpatična, da bi ta lahko bila "še ena"? Pišeš o vlogerjih, kaj ti ni jasno?še eden bo je napisal/a: ↑Kako se vam zdi(jo)?
eno minuto
x x l
pikamikatika
indyan summer
Nisi!pikamikatika je napisal/a: ↑Vnaprej se opravičujem za izražanje, ampak a sem jaz edina, ki se ji zdijo tej vlogerji, influencerji, ipd. vsi po vrsti debilni? Način, kako govorijo, "pozirajo", kaj snemajo, in tako naprej. No, vsaj tisti, ki jih zadnje čase limate kot primere na tem forumu.
Meho
hihehuhu
meni niso všeč
hihehuhu
Zadetek v polno
Kratko, jedrnato in še kako resnično.x x l je napisal/a: ↑Se en primer brezdelnezev + zloraba otrok
kopirajo sami sebe
a misliš, da je komu res mar za te kikije.... sami objavijo link, po možnosti enega starega, ki ima največ ogledov, ker vejo, da gre na mon skozi veliko ljudi in če vsak klikne, se jim lahko naberejo ogledi, ki jim zvišajo rating. Po možnosti potem ta video še navajajo kot referenco pri prošnjah za sodelovanje. Sem tudi sama doživela, da so mi poslali eni fb statistiko izpred enega leta, kjer so imeli zaradi nagradne igre ogromen promet, kasneje pa po pet všečkov na objavo.hihehuhu je napisal/a: ↑Mi gre na živce, da folk samo take najde, dobri youtuberji, ki imajo kaj pametnega v rokavu, so pa spregledani. Ali še slabše, vrženi v isti koš.
Tom Scott, exrub1a, Mark Rober...
Za kuharijo pa You Suck At Cooking. To so zabavni in zanimivi kanali npr. Ampak teh nihče ne kopira.
Ja logično
Ja, logično. Če ne bi šlo za debile, se tega ne bi šli.pikamikatika je napisal/a: ↑Vnaprej se opravičujem za izražanje, ampak a sem jaz edina, ki se ji zdijo tej vlogerji, influencerji, ipd. vsi po vrsti debilni? Način, kako govorijo, "pozirajo", kaj snemajo, in tako naprej. No, vsaj tisti, ki jih zadnje čase limate kot primere na tem forumu.
jaz gledam
jaz gledam
To ni čisto res. Finančno smo mi tu večji debili, ki brezplačno nekaj pisarimo, oni vsaj malo denarja pokasirajo. Čeprav njihove vsebine niso ravno nekaj zanimivega.Ja logično je napisal/a: ↑Ja, logično. Če ne bi šlo za debile, se tega ne bi šli.pikamikatika je napisal/a: ↑Vnaprej se opravičujem za izražanje, ampak a sem jaz edina, ki se ji zdijo tej vlogerji, influencerji, ipd. vsi po vrsti debilni? Način, kako govorijo, "pozirajo", kaj snemajo, in tako naprej. No, vsaj tisti, ki jih zadnje čase limate kot primere na tem forumu.
ljudje brez lastnih zivljenj
hihehuhu
Nah, tuje kopirajo. Objavljajo pa sebe povsod ja. Vsaj upam, ker so res faili tile naši, ki ne znajo nagruntat česa originalnega in zanimivega. Škoda. Potem pa folk misli, da je cel youtube tak, ampak ni.kopirajo sami sebe je napisal/a: ↑a misliš, da je komu res mar za te kikije.... sami objavijo link, po možnosti enega starega, ki ima največ ogledov, ker vejo, da gre na mon skozi veliko ljudi in če vsak klikne, se jim lahko naberejo ogledi, ki jim zvišajo rating. Po možnosti potem ta video še navajajo kot referenco pri prošnjah za sodelovanje. Sem tudi sama doživela, da so mi poslali eni fb statistiko izpred enega leta, kjer so imeli zaradi nagradne igre ogromen promet, kasneje pa po pet všečkov na objavo.hihehuhu je napisal/a: ↑Mi gre na živce, da folk samo take najde, dobri youtuberji, ki imajo kaj pametnega v rokavu, so pa spregledani. Ali še slabše, vrženi v isti koš.
Tom Scott, exrub1a, Mark Rober...
Za kuharijo pa You Suck At Cooking. To so zabavni in zanimivi kanali npr. Ampak teh nihče ne kopira.
M ribca
Hahaha