Opravljivka

Potrč Vs. Zlatko

Default avatar
če mene vprašate,si večjo sramoto dela Potrč,kot Čordić. Potrč dejansko izjavlja da koronavirus ni nevaren in je samo prehladek (pa še par takih kapitalnih ma),Zlatko pa v bistvu protestira proti korupciji,uničevanju demokracije in itd.. Še vseeno moti ugoden potek epidemije,ampak vseen Potrč se po mojem mnenju velik bolj smeši in bruka :D Mam prav? Kaj pa vi mislite?
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:


....hojladri
Default avatar
Butec in butec
Default avatar
Pionir na tem področju v prvem valu je bila s svojim videom Damjana Bakarič? Kdo kaj ve, kje je zdaj teoretičarka zarote?
Default avatar
ne vem kaj dosti teh dveh, jih ne gledam niti poslušam. Čeprav mi je vsak ok., ki protestira proti jajahojsizmu.
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
Skupaj s tabo, se od teh najbolj smesis ti.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
hehe,sami zafustriranci pa antimaksarji,po domače debili se v tej temi javljate. Zame sta Potrč pa Zlatko idiota na kubik. Res bi si želel,da ne umrem,da vidim po vsem tem sranju z epidemijo razplet in kako si bosta sramoto nardila. Hočm vidt fris,ko ju bodo soočili s primeri na intenzivni,kakšen novinar se bi sigurno našel. hočm vidt te frise zabite.
Default avatar
Pa tanja Ribič... Joj vse spoštovanje je izgubila, niti sanjalo se mi ni, da je tako, kako naj rečem, neuka...
Daleč najhuje se je pa tega lotila pevka zana. Ta pa z hard core žaljivkami nad ljudi ki nosimo maske in spoštujemo ukrepe. Hčerko je prec po 1. Sept iz šole izpisala, jo šola doma, ker ne bo nosila maske.
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
Kolikor sem jaz ujela tudi Zlatko propagira proti nošenju zaščitnih mask. Mene sta oba zelo razočarala. Potrč mi je že od prej nesimpatičen, ker je poln samega sebe, Zlatkota pa sem cenila. Saj nismi vsi enako razumni, pametni. Ampak javne osebe pa bi morale imeti vsaj toliko zdravega razuma, da ne bi javnosti pokazale, da imajo tako nizek IQ.
Default avatar
kda pa sta sploh ta dva bebca? kaj sploh delata, kaj sta po izobrazbi? to vem da dohtarja sigurn nista.
Default avatar
Nč ne protestirajo za narod, ma k ste mone da tk razmišljate.

Potrč rab dnar za svojo švic fabrko pa da raja kupuje 1000 eur kitajske torbice iz Trsta kupljene za 4 eur, zlatko je pa tut brez dnarja in so mu plačal, da afne gunca.
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
Potrč se bolj sramoti definitivno. Zlatko je že od nekdaj primitivc in kaj drugega ni za pričakovat, Potrč bi pa kot nek novinar lahko ohranil malo diatance do svojega mnenja in manj podpihoval. Dejansko se neve s cim imamo opravka in je tako nagovarjanje množic neodgovorno.
Meni je to enako kot, da bi spodbujal ljudi, da naj recimo ne cepijo otrok, se ne pripenjajo s pasom v avtu, ne hodijo čez prehode ampak prosto po presernu, se vozijo na kolesih in motorjih brez čelad ...itd.
Vse to so preventive in imajo namen preprečiti morebitno nesrečo, tveganje.
Tip je skrajno neodgovoren in izkorišča svoje sledilce. O sledilcih bilokomu pa ne bom izgubljal besed. Moraš biti precej brez hrbtenice, da nimaš svojega mnenja glede nečesa, ampak potrebuješ potrče in ribičke da ti povejo kako razmišljati.

Tip je pogrnil in pika. Ubistvu, si zlatko tako bedastočo lahko privošči ker je pač že od vedno nek hopsasa bučman iz ljubljane, Potrč bi moral vseeno se malo ugriznit v jezik.
No zdaj je tudi on en hopsasa butelj hahhaaa
Default avatar
IQ so že pokazali s tem, ko se javno izpostavljajo, za katero politiko so. Res so bučke. Pravilo slavnega, nikoli se ne vtikuj v politiko sploh ne javno, ker te zna še čez 10 let vsekat po buči.
Default avatar
Za Zlatega škoda besed, kar se tiče Potrča, nisem vedela, da je on novinar. Kolikor je meni znano, je zdr. tehnik, razen če je še novinarski faks potem naredil. Meni se smili žena, po mojem ji zna to fajn vplivat na njen biznis, no, pa tudi na njegov. Politike pa jaz v celotno situacijo ne bi preveč mešala, saj je po cel sveta praktično ista situacija. Ni važno, kdo vlada, Slovenija je premali akter na svetovnem parketu, zato moramo delat po ukazih Who-ja ali pa ni dinarčkov.
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
lepi, kulturni, razgledani, taolerantni. O ko bi še vaše besede govorile vam v prid. Same žaljivke zmerjanja zaničevanja prihajajo izpod vaših prstov. Teme kot so. Javno odpirajo, da se v njej žalijo imena estrade, nicki uporabnikov, zmerjat vsakega s stigmo antimask, anti vaks. Dajte a ste vi sposobni dojet, da ljudje gledajo in doživljajo stvari vsak drugače. Men take teme pašejo ker bolj govorijo ov vas kot pa o teh, ki jih hočete očrnit. Sam tk naprej.
Default avatar
v vrli pametni je napisal/a:
Če bi ti imel/a vsaj za lešnik pameti,bi ti bilo jasno da oba s tem ogrožata dobesedno življenja! Ampak to je že višja matematika za nekatere. nagovarjata ljudi,in jih hujskata in ogrožajo svoja življenja in posledično tudi mojega,tvojega,njenega. Razumeš? No,zdej sm vidla da je pa še Tanja Ribič cela fooknjena.. sem šla gledat FB profil. O,moj bog! Samo to lahko rečem,sej ne morš verjet svašta majka rodi. :(
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
kot lešnik veliki možgani. Pa sem še vedno pametnejš od tebe. Povej kdo bolj ogroža življenja, zdravje, ekonomijo. Ukrepi ali ta dva.
Default avatar
Hojladri jožica je napisal/a:
komentarje. Imaš prav ¨svašta mati rodi¨.
Default avatar
glede na tvoje je napisal/a:
Prav je: "svašta majka rodi"