Ženski in Moški čvek

Zakaj se moški bojijo ogovoriti simpatične in luštne ženske?

Default avatar
Predvsem me zanima zakaj, moški ne upajo pristopiti do takšnih žensk,se samo spogledujejo ne upajo pa direktno pristopiti do ženske in jo prositi za tel.,kaj šele povabiti na pijačo? Česa se bojijo,bojite (moški),ne vem mogoče zavrnitve??
Default avatar
Zakaj pa ne bi ti pristopila k njemu ? Česa se bojiš, zavrnitve ? :)
Default avatar
Zakaj... ker lahko reče ne... ali še huje.... lahko reče da.
Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason
Mark Twain
Default avatar
Takšne so lahko arogantne in se ne bodo s pristopanjem poniževale.
Ali pa so same prav tako sramežljive in ne upajo.
Default avatar
ula je napisal/a:
Odvisno, kaj si ti skozi ženske oči razlagaš pod "simpatičnostjo in atraktivnostjo", verjetno različno od moških kot heteroseksualna ženska, ker bolj je ženska (seksualno) privlačna, več moških vseh sort caplja za njimi in ponavadi poskuša na vse načine največkrat le "spolno srečo". ;)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Pa saj vse ženske niso enake da bi človeka zavrnile,no moj bivši mi je tudi po treh letih,ko sva že bila skupaj komaj priznal da se je bal zavrnitve,ampak če ne sprobaš ne moraš vedet. Ne vem saj nismo ženske neki hudiči ali pač?? Jaz da bi dala pobudo hmm..,ne ne bojim se zavrnitve to ne,samo kako bi izpadla v očeh moškega?
Default avatar
Ne bojiš se zavrnitve, skrbi te pa kakšen vtis bi naredila nanj :))))
Default avatar
Jap, zadel si bistvo:)))).
Default avatar
Nisi za vse dece desetka.
Default avatar
ula je napisal/a:
Govoriš v množini - moški so različni. Hkrati pa veliko žensk meni zase, da je izjemno simpatičnih in atraktivnih, in če ni dovolj moških snubcev in šarmerjev na vidiku, lahko to vodi v zmotne zaključke iz lastne domišljavosti, da so moški plahi ali pa si ne upajo dvoriti "izjemnim ženskam". Še 1x, ne, ravno takšne ženske s tem nimajo prav nobenih težav in se morajo moških konstantno otresati: bolj je atraktivna, bolj "slino" za njimi. :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Ja, ampak a je tebi to logično ? Ker men ni, a ne...
Default avatar
ula je napisal/a:
ej ne boš vrjela, ampak veš da majo tud podobne probleme k me.... dost mam moške družbe in so eni huj k babe.... valda jih je najbolj strah zavrnitve...to se njim čist ego sesuje, sploh če ga družba pol zafrkava zarad...poznam tud take, k se jim gladko jebe in oblajajo čist vsako...tisti, k dajo mal več nase, pa ponavad najprej v hecu kako tako prbijejo, da vidjo na čem so...in pol povabjo kam....vsaj po mojih izkušnjah...
Default avatar
m111 je napisal/a:
Tako je.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
m111 je napisal/a:
Sej tud ne rab bit, 7 je čist dovolj. Npr. tista, ki je meni 10, tebi niti slučajno ne more bit 5, ali 6. Ti je pa lahko 7,8,9. Samo, zakaj bi se kdorkoli takih izogibal ?
Default avatar
filozofka je napisal/a:
Ah , ah, ah, za seks so nekateri moški pripravljeni obpluti svet ali si odrezati mezinec na nogi... Namig: Tajska. Bi šla za en f** tako daleč? :D Tudi če bi imel zlatega najbrž ne. Ampak moški pa.. jah, druga pesem... ;))
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
matjazko je napisal/a:
uuuu pa lih mojo najljubšo destinacijo si mogu oment....jah, mogoč bi pa šla...haha, čeb mel zlatga pa sploh....ga pretopim pa prodam :D ka pa vem...niso vsi taki, eni so ful bol sramežljivi....ti omenjaš tiste u iber kalibre, k jih lohk 50 zavrne, pa bo še kr veselo rinu v vsako... niso vsi taki... enih se ful dotakne, če jih oseba, k jim je všeč zavrne....morš pa ločt-eni pecajo k bi radi izključno sam podiral, pa ni važn kašna je, drugi pa pecajo sam take, k so jim všeč in ne delajo na kilometrini :)
Default avatar
Ula

Zakaj bi vedno čakala, da nekdo k tebi pristopi?
Ali ti nikoli ne vidiš moškega, ki ti je všeč, za katerega morda celo veš, da je samski, pa raje poskušaš koketirati z njim na daljavo, mu amblendaš z učkami, namesto, da bi storila prvi korak.

Poglej...ženske ste enakopravne. Tudi nekako bolje znate odigrati kakšno ljubko sceno. Malce se narediš prikupno zmedeno... češ Živio, lepo da se zopet vidiva....bla, bla, bla.
Potem pa če je tip hladen se vedno lahko izgovoriš, da si ga zamenjala z nekom s koncerta, opere, iz knjižnice... junejmit. Scenarijev mali miljon, sam malce domišlije rabiš.

Mislim kaj tolk komplicirate. Košarca.... big deal. Življenje so tudi porazi in drobna razočaranja.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
There are only five things we need in life:
- good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK
(whatever you thinking is right)

Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.
Default avatar
Watamaro je napisal/a:
Am, z žensko se pogovarjaš, remember ?
Default avatar
wd40 je napisal/a:
Zenske smo ta glavne, dokler ne slisimo da...