Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Terme Topolšica

Default avatar
Za nekaj dni bi šla v toplice pa me zanimajo vaše izkušnje in mnenja .

Lp
Default avatar
Men zelo paše njohov bazen, ker je nenormalno topel. Jaz obožujem toplo vodo in sovražim če me zebe po 10 minutah v vodi.

Vedno vzamemo hišico Ocepkov Gaj - ponovno nenormalno ogrevane, tople, fajn. Jemo v restavraciji pri welnesu. In pa ponavadi se pri njih zmenim za kakšno masažo z vročimi kamni in oblikovanje obrvi. Skratka meni super fajn pri njih.

Vmes gremo tudi v Velenje na Grad ali pa na drsanje.
Default avatar
Nimaš kaj zgrešiti. Še posebej, če bo za predjed hobotnica.
Default avatar
Moja hci gre s starimi starsi v teh dneh tja na pocitnice. Gre rada in so sli ze veckrat. Navduseni vsi. Je treba pa izbrati nov del hotela. Bolj urejene in prostornejse sobe.
Default avatar
Jaz tudi priporočam, prav fajn je.
Default avatar
Smo bili, pa ne bi šla še 1x. Nekdo zgoraj hvali toplo vodo v bazenu! Ste resni??? Terme Topolšica se ne morejo primerjati s Termami 3000 ali s Termami Olimje, tam je šele topla voda! Pa postrežba hrane je v hotelu Vesna v termah Topolšica precej povprečna. Saj ni slabo, ampak seveda ni tako super raznovrstna izbira ter okusna hrana kot je v Termah 3000 v Prekmurju ali v Termah Olimje v Podčetrtku. Bazeni so povprečni, jacuzzi imajo samo 1 znotraj in 1 zunaj. Je pa res, da imajo dokaj nov savna center v stavbi zraven hotela Vesna, tam je pa lepo urejeno. Tudi lep fitnes je tam.

Topolšica je za tiste, ki so zadovoljni s skromnim. Če bi radi pravo razvajanje, pojdite kam drugam. Ali pa naj v termah Topolšica znižajo cene.
Default avatar
Jaz pa nikoli več je napisal/a:
Glede Hotela ne vem, ker vedno jemljemo Ocepkov Gaj hišo. Bili že v veliki in majhni. Hrane pa tud nisem jedla v hotelu ker gremo navadno v restavracijo.
Default avatar
voda je mrrrrzla. nas je zeblo vse 3 dni in smo komaj čakali, da gremo počet kaj drugega, kot kopanje v bazenu. edino v jacuzzijih smo zdržali. zame ene najbolj mrzlih term.
Default avatar
Hvala vsem. Greva jutri pogledat.

Lp
Default avatar
Živjo midva sva se lih vrnila iz topolščice in negreva vec tja tako nesramnega da ne recm cudnega osebja nisem se srecala sva dobila sobo in na vecerji ko sva hotela pijaco se je izkazalo da niti nisva v sobi oz da sva prijavena v eni drugi to je bil sele zacetek kao da sva midva kriva da en ni prjavil naju.pri zajtrku ko pospravlajo je en mlad kelnar se pojedla nisva niti kave spila je zacel ze pospravlat kar pred nama po mizi.da ne omenjam da sem mela tudi roj.dan umes in niti čestitke kaj sele voscila pa ne da sem zahtevna ampak ce ze oglasujejo da so prijazni jst tega nisem obcutila.uglavnem osebje tako arogantno kot da sem jst kriva da morjo bit tm.da ne recn ker je zdravelisce ne pomagajo niti tistim ki so invalidi.v laskem so glede tega ful prijazni kle jim je pa sam pimembn da je miza pospravljena in da cimprej gres
Default avatar
Pozdravljeni
Jaz pa grem 26.11
V zdravilisce Topolsica
Sem bil na posegu za
hernijo l4 l5
In vidim
Da so bolj kot ne same kritike cez ta zdravilisce.
Upam da se nisem zafrknu
Ker zdaj je kar je.
Default avatar
Milanf je napisal/a:

Škoda, da te niso dali v Zdravilišče Laško. Tam so mojstri za rehabilitacijo po operaciji HD.
Default avatar
Bil sem tudi že v
Strunjanu
Pa nic prevec zadovoljen.
Dr.
Mi je svetoval
Topolsica
Kar bo pac bo.
Default avatar
Milanf je napisal/a:
Glej, saj gotovo niso slabi tam, kamor greš. Ti samo sodeluj s fizioterapevti, lepo delaj vaje za hrbet oz. križ in noge, katere ti bo pač zdravnik predpisal. Pa tudi sam pojdi malo okrog na počasen sprehod. Saj bo bolje, ti povem iz prve roke:))
Default avatar
A vi ste ze bile v teh toplicah
Ali kako veste.
A ste imel ze tudi poseg hernije?
Default avatar
Poznam vse te vaje.
Ker sem bil
Maja letos v strunjanu.
Za hernijo.
Zdaj se mi je ponivila.
In bi rad res
Imel dobre terapije.
Default avatar
lučka iz primorske je napisal/a:
Dobrodošla v topličarskem slovenskem turizmu, kjer zaposleni šikanirajo slovenske goste na vsakem koraku. Je kar po veliko slovenskih term tako. ne prenesejo zaposleni, da lahk slovenksi gost tam bi(vakira).

Nam se je zgodilo celo to, da natakar ni hotel pripraviti mize ( dati na mizo svež prt), nas je hotel posesti kar za že umazano mizo, na kateri so bili še krožniki od prejšnjih gostov. Sosednje mize pa prazne, je odmaknil umazane krožnike na sosednjo mizo in nam hotel na zaflekan prt postaviti serviete in pribor. Kaj, a ker sem slovenski gost, ker govorim isti jezik, kot on, je zame dober prt, po katerm je že prste brisal prejšnji, naprimer avstrijski gost? Pa eno uro pred koncem zajtrka je to bilo- lenobe lene, ker se jim ne da pripravljati, da imajo čimmanj, po liniji najmanjšega odpora, ko je treba postreči in pripraviti slovenskega gosta. Je bilo to v termah Lendava.

Zelo hladen odnos tudi na recepciji ( ob prijavi in odjavi). Ker govoriš slovenski jezik. Ob odhodu tujh gostov pa navržejo nasmešek na obraz in trenirajo avstrijščino: Herzlichen Dank für Ihren Besuch, bla,bla bla..Da jih ni sram, da take razlike delajo. Jih bi bilo treba posnet in upravi posnetek poslat.

S tem, da plačam kot slovenski gost vsaj 20% več za bivanje pri njih, kot jodlar v skupini, ki pride z avtobusom - imajo več zaslužka od mojega aranžmaja....

Mi smo se že sprijaznili, da v večino teh "raja" slovenskih term ne bomo več hodili - smo pač gostje, ki nismo zadovoljni z neprijaznostjo zaposlenih do slovenskega gosta. Sploh ko vidiš, da se tujim klanjajo do tal in ližejo tla pred nogami. Pa jim le-ti ne puščajo nobenih napitnin, o ne.

Naj njihovi nadrejeni malo več obhodov in nadzora nad obnašanjem in izživljanjem zaposlenih nad slovenskimi gosti delajo, pa se bo marsikaj spremenilo.
Default avatar
Dr. ti je svetoval tam kjer ima tudi on veze. Kaj ne veš, da so vsi povezani? Nikoli ne poslušaj kaj ti svetuje dr. Poišči mnenja pri uporabnikih.
Laško je za rehabilitacijo po operacijah skeleta. Topolšica sploh ni specialist za nobene rehabilitacije.
Default avatar
Pol sem pa zafrknu.
Ah tolk slabo nebo
Da nebo za zdrzat.
So tut
Strunjan hvalili pa ni res tolk
Hudicev dober.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net