Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Oddam pritličen apartma za sezono 2017 v Červar pri Poreču

Default avatar
V Červarju v neposredni bližini Poreča oddamo za poletno sezono 48 m2 velik 2,5 sobni pritlični apartma z veliko teraso 25m2, ki ima vključeno zunanjo letno kuhinjo in vrtni žar in lastno ograjeno parkirišče tik ob apartmaju. Apartma je moderno opremljen in je prenovljen. V apartmaju je klima, hladilnik z zamrzovalnikom, indukcija, LED televizija, pralni stroj, pohištvo, oprema za bivanje prav tako pa tudi letna kuhinja z umivalnikom in žarom. Apartma ima kategorijo 3* dodeljeno s strani Hrvaškega Ministrstva za Turizem.

Apartma se nahaja v neposredni bližini tako otroškega igrišča, kot tudi mestnega središča, do marine je oddaljen 70 m, do urejene plaže z veliko sence in veliko aktivnosti (otroško igrišče, tobogan, tenis, namizni tenis, mini golf, luna park, odbojka na mivki) pa 300m. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Vsekakor je odlična izbira za mlade družine z otroci.

Za celotno sezono 2017 oddamo skrbnim, korektnim in urejenim najemnikom. Možen je sezonski najem za 3, 4 ali 6 mesecev oz. v skladu z dogovorom. Vsi stroški vključno s turistično takso so vključeni v najemnino. Za več informacij oziroma slik pokličite resni na 051/600-825 ali pošjite mail na [email protected].
Default avatar
App je oddan za celotno sezono, tako da se lahko tema zaklene..

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net