Matične stanice

Odgovarjajo: Milan Milošević, dr. med. spec. ortoped i traumatolog, Poliklinika Ribnjak d.o.o.

pohranjivanje matičnih stanica

Default avatar
Poštovani dr. Miloševiću,

Da li Vi u poliklinici pohranjujete matične stanice ili za sada samo liječite njima?

Hvala na odgovoru
Priponke

maticne stanice.jpg
(89.4 KiB)

Default avatar
Poštovana, mogućnost pohrane matičnih stanica nemamo ali mogućnost primjene postoji za promjene na zglobovima i tetivama i to izvodimo ambulantno. Za sve detalje obratite nam se na mail ili telefon poliklinike.
Lijepi pozdrav Milan Milošević
Default avatar
Koje bolesti se uopće mogu na taj način liječiti? Za mene je ovo jako zanimljiva tema, ali na žalost malo se o njoj priča..
Default avatar
Poštovani, mi smo specijalizirana ustanova za ortopedsku i estetsku kirurgiju te ih koristimo kod zamjene novih stanica hrskavice, masnih ili koštanih stanica . Primjerice, kod tretmana u sportskoj i ortopedskoj medicini te u tretmanima pomlađivanja i regenerativne terapije u estetici. To je svakako dobra vijest kod liječenja ozljeda, nekih bolesti ili oštećenja tkiva. Također, matičnim stanicama iz masnog tkiva se mogu smanjivati ožiljci, minimalizirati odumiranje stanica, pojačati prokrvljenost kože te se smanjivati upalne procese u tijelu.
Lijepi pozdrav Milan Milošević
Default avatar
Što podrazumijevate pod liječenjem pojačane prokrvljenosti u tijelu? Da li se to odnosi na perifernu cirkulaciju, probleme s hladnim rukama i nogama i sl.?
Default avatar
Poštovani, ovom metodom se ne liječi prokvljenost u tijelu nego se ovom metodom potiče dodatno taj proces.
Lijepi pozdrav Milan Milošević
Default avatar
Vidjela sam da se vaša poliklinika bavi i tretmanima lica. Da li se i u tome koriste matične stanice? Koliko tretmana je potrebno obaviti za potpuni učinak pomlađivanja kože?
Default avatar
Poštovana, naravno da se matične stanice mogu koristiti i tretmanu pomlađivanja lica. Potrebna su oko 3 tretmana da bude potpuni učinak. Bilo bi preporučljivo doći na pregled našeg specijaliste kako bi se utvrdilo točno stanje vašeg lica. Slobodno se javite i naručite se na naš pregled u Polikliniku Ribnjak putem telefona ili emaila.
Lijepo pozdrav, Milan Milošević.

Moderatorji

Milan Milošević , dr. med. spec. ortoped i traumatolog, Poliklinika Ribnjak d.o.o.
dr_Milosevic