Finance in kripto valute

Odgovarjajo: Janez Tomc, mag., dipl. ekon. • Primož Cimerman, www.Atrix.io

Kriptovalute so razvrednotile delo

Default avatar
Nekateri s kriptovalutami obogatijo čez noč, s špekulacijami... Večina pa se jih muči po službah in ne pride nikamor. Kako naj bo sploh kdo motiviran za delo, ko pa vidi, da v kazinokapitalizmu največ zaslužijo razni mešetarji in špekulanti? Ko nekdo čez noč zasluži zneske, ki jih on ne bo v celem življenju... Gnil je sistem, ki to dopušča.
Default avatar
komunisti in to da ni bilo lustracije. vedno si izmislijo nekaj samo da ostanejo na oblasti. če ne gre z revolucijo in krajo upravičeno bogtim si pa izmišljajo kriprovaute, samo da ne bi kapitalisti pošteno bogateli na izkoriščanju naroda.
Default avatar
Marsikateri bodo tudi obubožali čez noč. In zavidali tistim, ki imajo delo z rednim dohodkom.
Default avatar
Pišeš neumnosti. Delo je bilo razvrednoteno pred nekaj desetletji. To je najhitreje razvidno v razmerju plača delavca in CEO korporacij. Delavec je za firme potrošna roba. Najraje ga ne bi imeli na plačilni listi, ampak to v večini primerov ni možno.
Če misliš, da se da čez noč obogateti na trgu s kriptovalutami zelo naivno razmišljaš. Poleg tega, da moraš pri trgovanju vedeti kaj počneš in imeti nekaj znanja in informacije, moraš imeti tudi imeti nekaj sreče. Če ne verjameš poskusi.
Default avatar
deloničvredno je napisal/a:
zaslužijo zato, ker jim to dovolite. In to tako, da kupujete to nategavščino od bitkojnov
špekulanti so vedno bili in bodo, pa je čisto vseeno kaj prodajajo in kupujejo, dokler so ovce za ostrižt to vedno laufa :)
Default avatar
Se strinjam, da je delo razvrednoteno. Vidim gospoda župnika, kako gara, kljub temu nima nikoli denarja in mora zelo skromno živeti. Je pa kupil nekaj bit konjev in redno molim, da bodo zrasli, da bo imel človeka vredno pokojnino in bo lahko končno 4 leta star avto zamenjal. Država je zelo mačehovska in mu samo del pokojninskih prispevkov pokrije, kar je sramota za najbolj vreden poklic na svetu.
Default avatar
Torej je nekaj vredno samo delo s krampom in lopato? Mislite, da s kripvalutami zaslužiš tako, da se usedeš za računalnik in denar sam leti na kup? Temu se reče intelektualno delo.
Ki si ga z enim postom popolnoma razvednotil. Po tvoje torej tudi borzniki in bančniki nič ne delajo? V čem je razlika? Jaz dajem pa kapo dol tistim, ki so bili par let nazaj bili toliko vizionarski, da so prepoznali prihodnost. Vsaka čast. In jim privoščim. Tisti, ki drugim zavidate uspeh in jim želite vse najslabše, boste pa reveži vse življenje.
Default avatar
http://izvor-denarja.si/domaca-stran/
Povezava do celotne knjige v PDF je čisto na koncu strani.

YT - Mike Maloney Hidden Secrets Of Money
(začnite kar s taprvo epizodo)

Razodetje 6:6 (hiperinflacija realno) ... prihaja !
Default avatar
fdipsdf je napisal/a:
Daj ne seri s tem tvojim, kao, intelektualno delo.
Tele kriptovalute so dejansko enako kot bi lahko vsak doma tiskal svoj denar. In temu ti praviš intelektualno delo? Če nekdo po mili volji tiska denar, to ni intelektualno delo, ampak je to navadna kraja, kriminal.....
Ti očitno barabijo enačiš z intelektualnim delom.
Default avatar
Kripto valute in vsakršno trgovanje z njimi je treba nemudoma prepovedati. Vsaj v Sloveniji, če nam to ne uspe na Evropskem nivoju. Saj je bilo kupovanje Mark (DEM) včasih tudi prepovedano. Kdor je bil pošten je delal za Dinarje (DIN).

;)
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Kdor je bil pošten je delal za Dinarje (DIN).


baje je bil en tak v Srednji Kungoti.
Default avatar
Pa misliš da je res tako enostavno?
Obogateli so tisti, ki so bitcoin kupovali/rudarili pred leti in ki so vztrajali in verjeli vanj. Verjemi da jim ni bilo lahko. Jaz jim ful privoščim.
Drugače pa če je tako enostavno, kdo ti sploh brani?
Poskusi, garantiram ti da jih boš brez znanja hitro dobil po pič**
Default avatar
sam res veš, poskusi, zvečer kupi kriptovalute, zjutraj se boš zbudila miljonarka ... si ne morš mislit kako simpl je vse skupaj :)
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar
Bogati se itak z neumnostjo ostalih. Če si upaš, kupi kriptovaluto po 15.000,00 EUR. Če se bo našel neumnejši od tege, jo bo jutri kupil od tebe za 20.000,00 EUR. Če neumnejšega ne bo, boš pa izgubil. Igra pač. Probaš, če lahko koga nategneš.
Default avatar
hhm je napisal/a:
a ni bil en večkratni "udarnik" Yuge na 10 / kasneje na 1000 DIN ... priimek je imel nekaj na revež ☺
Sirotkovoč ☺
http://www.mastatrade.si/bankovci/jugos ... ale-ser-st

kar se pa kript tiče .. vsakdo si jih sam kupi / proda ☺
Default avatar
monklja je napisal/a:
A da ni enostavno?
Hja, itak da ni enostavno če handlaš
Veš, saj npr, če gre ropar v banko krast, to tudi ni enostavno. Se je treba hudičevo namučit da zaobideš varnostnike, kamere in prekleto dobro mora ropar poznat varnostni sistem, ki ga banka ima itd....ropar tudi ne sme bit nek butec, ker drugače mu rop ne bo uspel....
In te kriptovalute so praktično enako kot rop banke ali tiskanje denarja. Naštepaš denarja koikor ga rabiš, oziroma še več kot ga rabiš....In kdor zna denar ponaredit, se mora tudi namatrat. Ni preprosto denar ponaredit.
In tile bitkojni so čisto primerljivi s tem kriminalom. Bogatiš čez noč brez da bi ustvaril dodano vrednost. Skratka, kriminal.
Ampak očitno so v tej mučki udeleženi tudi taki, ki bi dejansko morali ta kriminal preprečit.
Default avatar
A ne berete, to so "intelektualci"......jaooooooo, skratka to je nekaj takega kot večno samske lepe pa-ameetne športnice. :-) Se mi zdi, da se bo tem "intelektualcem" še pošteno kolcalo, ker se zaradi lenobe niso nič naučili in niso sposobni za nič. Kaki intelektualci so šele mladi, ko obvladajo toliko računalniških igric. :-)
Default avatar
ne seri je napisal/a:
nihče nikogar na sili, posiljuje, mu pere glavo ... da se gre kriptovalute.
Kupiš po svoji volji, prodaš po svojem občutku .. ni nikogar, ki bi ga križal za svoje odločitve ☺
Default avatar
Nisem robot je napisal/a:
Delo in dejanja dobra, še nikoli niso bila cenjena. Zato imamo kakor imamo.
Default avatar
Po tem se samo vidi kam je človek padel. Ne vidi več človeka ampak samo denar in materialne dobrine, ki itak zginejo vedno.

Moderatorji

Janez Tomc , mag., dipl. ekon.
Janez Tomc
Primož Cimerman , www.Atrix.io
Primož