Opravljivka

Nov James Bond bo črna ženska

Default avatar
Not a joke. Več tiskovnih agencij to sporoča, jaz dajem le en članek.

Medtem ko se marksistom popolnoma fuzla, razmišljajmo mi raje o novih druzbenih sistemih. Tukaj recimo razmisljam o sistemu, ki ukinja zavarovalnice, pokojnine in socialne programe, viewtopic.php?f=151&t=11174814

Torej Ariela Morska deklica je zdaj črna, Star Trek ima protagonistko z imenom Michael, zdaj je James Bond črna ženska. Mislim, da je očitno, da se jim je ideologija malo izrodila. Izgleda bosta dva spola tista, ki bosta uničila globalni marksizem in komunizem. Vsak nesprana oseba namreč ve, da obstajata dva spola. No, lepo. Bye. Hvala za lakoto in izkoriščanje in 287 Ula Furlan oddaj o krpicah in slavnih I guess. Hvala za Zlatkota in filme Gorana Vojnovica. Byeee
Priponke

lashana-lynch.jpg
(80.66 KiB)

Default avatar
Si misliš, da bi si belci prisvojili afriško literaturo, filmsko industrijo? Ali da bi Kenijci recimo posneli film na podlagi kulturnega izročila Masajev in bi vlogo masajskega plemenskega poglavarja spremenili v belca? Do nebes bi skakali in tulili kulturna kolonizacija.
Default avatar
kolonializem je napisal/a:
Belci si že na veliko prisvajajo, to se že na veliko dogaja, tu imaš 25 primerov takoj, ko se belce tišči v vloge likov drugih ras.

Obratno tega ni toliko (ali mi jih pa najdi 25), pa skačete do nebes.
Default avatar
Po Conneryu ni bilo več bonda vrednega ogleda. Poskušajo prodat postana jajca. Who cares.
Default avatar
Sami komentarji levičarskih apologetov in vitezov, spet. Normalni osebi je situacija absurdna. Kako se lahko še vedno borite in opravičujete dejanja marksisticne kabale, ki te dobesedno hoče zbrisat iz sveta, tebe in vse kar ti je sveto?

Jezus je zdaj Žid, Poljski-Turki so Izraeliti, James Bond je črna ženska, Ariela je črna.. In kdaj se ti misliš kaj vprašat, če je pri tem mogoče kaj narobe.
Default avatar
če smo čist iskreni so bili filmi z Rogerjem in Brosnanom veliko boljši od filmov s Conneryjem

pri Conneryu so bili filmi dobri le v tem, da so bili nadaljevanja boja s Spectre, medtem ko so bili ostali vsak film zase
Default avatar
Bo najslabše prodajan film v celi seriji. Naslednji bo spet s tipom. Belim seveda.
Default avatar
Črna ženska? Premalo progresivno. Trans, ali pa nič.
Če že gre vse k hudiču, pa naj še novi james Bond doživi finančno usodo Ghostbusters 3 s prelestno Leslie Jones na čelu in 70 miljoni izgube.
Get voke, go broke.
Default avatar
Moničan je napisal/a:
Brez humorja so samo pravljice.
Default avatar
vinko_č je napisal/a:
Se pa res ne naveličaš prodajat izjemno prozornih laži:

Ghostbusters 2016

Total Lifetime Grosses
Domestic: $128,350,574 56.0%
+ Foreign: $100,796,935 44.0%
= Worldwide: $229,147,509

Production Budget: $144 million
Default avatar
ext je napisal/a:
Prosim, prosim te untermenš povej mi kaj to pomeni da lahko živim normalno med untermenši? Koji ****** ma nekaj veze z nečim, te je v tem primeru nekaj asociralo na nekaj, pravljice imajo včasih dejansko veliko humorja naprimer... Prosim razloži mi svoj gnil ogaben nesmiseln tok zavesti da se lahko empatično povežem in razumem

Brez humorja so samo pravljice, KAJ DA FAK TO POMENIIIII :// POVEJ MI POVPREČNMENŠ PLJIIIZZZZ
Default avatar
se ne naveličaš je napisal/a:
Veš koliko stane tak film... 10000 max. To je vse CGI. Vse je scam.

Ghostbusters velja za najbolj osovražen moderni fail in flop, tebi je ziher ogromen uspeh za LGBT alnekaj? SI SPLOH GLEDAL FILM :// Imaš, ne vem, okus za filme
Default avatar
ŠeEnLevičarmenš je napisal/a:
Nisem, samo številke pa znam pogledat. Saj ti piše, koliko stane.
Default avatar
Kaj si ti snifal?
Default avatar
Stari dobri Bond itak ne paše več v ta čas. Fant je preživet, nobena punca ga ne more obuditi v življenje, stvar je res zažigala v šestdesetih in sedemdesetih, ko je bil ta tip moškega ideal.
Danes se mu samo še režiš lahko, s tistimi martiniji (danes bi se norca delali, če bi to naročil) in s tistimi padanji v naročja raznih usodnih žensk. Jaz že zadnjih xx nisem gledala, so izgubili čar.
Default avatar
vinko_č je napisal/a:
Vidim cel kup nakladancij, kako je neuspešen in v minusu, ampak številke pa povedo svoje.
Default avatar
SamiČohi je napisal/a:
Kje si bilo, ko se je desetletja tiščalo belce v nebele vloge in like (imaš približno 40 primerov v tej temi)? Nikjer. Aja, tisto te ni motilo, blazno te pa moti max 5 primerov kontra.