Podpora pri uporabi forumov Over.Net

Odgovarjajo: Tropski pingvin

Vračanje Zoisove štipendije

Default avatar
Jaz imam pa eno vprašanje glede vračanja štipendije in sicer: že od srednje šole sem prejemala Zoisovo štipendijo in bila vsa leta precej pridna, tudi na faksu vse izpite sproti naredila (skoraj vse z 10kami) potem pa mi je ostal en izpit in diplomska naloga. Ker sem videla, da mi diplomske ne bo uspelo narediti pravočasno, sem vpisala še absolventa. 3. letnik sem tako obiskovala 2015/2016 in absolventa 2016/2017. Preostali izpit sem brez problemov naredila, vendar mi samo pisanje diplome ni šlo, vmes sem zamenjala tudi mentorja in temo malo spremenila, pa še vedno kar nisem imela volje pisati. Tako sem si poiskala študentsko delo in moja diplomska naloga je bila "potisnjena v pozabo".
Do sedaj nisem dobila nobene vloge za vračanje štipendije, zato me zanima če je še kdo imel ali je v podobni situaciji. Sem pa zasledila neuradne informacije na internetu, če si prejemal štipendijo po starem zakonu, ti štipendije ni potrebno vrniti po koncu absolventa, tudi če diplome nisi dokončal. Ker po koncu absolventa "nisi dolžan svojemu štipenditorju nič več".
Zdaj bi se zaposlila pa sem malo v dvomih, a mi bodo takoj poslali kakšno vlogo ali ne..
Prosim za čim več mnenj, ker mi je vse skupaj zelo stresno. Vem tudi sama, da bi morala že davno diplomirati, ampak preprosto ne gre.

Hvala!

Moderatorji

Tropski pingvin
gregorg E-posvet